Advertisement
Advertisement

Astma

Astma on taudin, joka vaikuttaa oman keuhkot. Se on lasten yleisin pitkän aikavälin taudin, mutta aikuisten on astma. Astma aiheuttaa toistuvasti jaksoista, wheezing, hengästyneisyys, rintakehän pitkittäislaipioita, ja Aamuin tai varhain aamulla yskii; Nämä jaksot ovat myös exacerbations tai hyökkäyksiä. Vakavuus exacerbations voivat vaihdella mieto elämän uhkaavat. Taajuus ja astma oireiden vakavuus voidaan vähentää elämäntapaan käyttöä ja vähentämällä altistumisen astma hyökkäykset ympäristön käynnistimiä.

Noin 20 miljoonaa amerikkalaiset on astma ja noin 300 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. Lähes 7 miljoonaa on lapsia. Monet lapset Selvitä astma Teinit vuosina. Kunkin vuoden 5 000 työntekijöitä kuolee astma. Astma on taipumus perheen suorittaa.

Astma on yksi johtava krooninen lapsuusajan sairauksien merkittävä syy lapsuuden vammaisuuteen ja sijoittaa valtava taakka haavoittuvuuden lapset ja niiden perheet, rajoittaa lapsen taito oppia, pelata ja jopa lepotilaan. Lasten missaa noin 13 miljoonaa koulun päivän vuosittain takia, astma.

Mustat diagnosoidaan astma 28 prosenttia suurempi määrä kuin määrä valkoiset kanssa. Musta lasten on joutunut sairaalahoitoon astma 250-prosenttisesti korko ja Dien 500 prosenttia valkoisen lasten määrä.

Airwaysin asennussarjojen tulehdus on merkittävä tekijä astma. Tulehdus tuottamaa Helsingin urheilu. Helsingin urheilu työ on puolustettava vastaan asioita, joita se pitää ulko- ja haitallisten kehon-esimerkiksi bakteerit, virukset, pöly, kemikaalit. Se tekee tämän lähettämällä erityisiä solujen elimistä, joihin nämä asiat vaikuttaa. Näiden solujen luovuttamista kemikaaleja, jotka tuottavat tulehdusta tai paisuttamalla vieraan aineen tai aineiden eristämiseksi ja tuhota ne ympärille.

Vaikka tulehdus on ruumiimme puolustus-mekanismia, se voi olla haitallisten väärään aikaan tai pysyy ympärille, kun sitä ei enää tarvita.

Koska meidän keuhkot käytetään lentoliikenteen kanssa ärsyttävät hengitys, kuten bakteerien, virusten, pollens, ja pöly, koko päivän joka päivä, ne kehittäneet eri tavoista käsitellä näitä asioita ja tavallisesti Eturauhasen vastaus ei ilmene.

Mutta ihmisten kanssa astma keuhkot Airwaysin ovat herkempiä monia näistä asioista ja nämä ihmiset immuniteetti overreacts f.varastopyynnön vapauttamalla monenlaisia solut ja muiden kemikaalien Airwaysin.

Nämä solut aiheuttaa oman Airwaysin seuraavat muutokset:

  • Oman Airwaysin sisempi jarrupäällysteiden tullut swollen tai inflamed (tulehdusta), jättäen siirtyä lentoliikenteen Airwaysin vähemmän tilaa.
  • Ympärillä Airwaysin lihaksia tiukentamaan, joka rajaa enemmän Airwaysin. (Tätä kutsutaan bronchospasm.)
  • Airwaysin Lima-rauhaset voi tuottaa paksu Lima, joka estää edelleen Airwaysin eristä.

Nämä muutokset hengittää on vaikeampaa. Ne myös tehdä voit yskä ja wheeze ja tuntea sekä hengenvetoon.

Astma, joilla voidaan kehittää jatkuvasti tulehdus, joka tekee Airwaysin super arkaluonteisia. Tämän vuoksi, jos tulehtuminen ei käsitellä, aina oman Airwaysin altistetaan oman astma käynnistimet, tulehdusta korotuksia ja voit on todennäköisesti oireita. (Tätä kutsutaan keuhkoputkien hyperresponsiveness.)

Koska tulehdusta tärkeä rooli suunittelun astma, useimmat ihmiset astma hoitoon sisältää ottaen lääketieteen päivittäin pitkään vähentää ja hallita sitä.

Astma on krooninen sairaus, kuten diabeteksen ja korkea verenpaine. Tämä tarkoittaa sitä, että kun kehität astma, olet todennäköisesti on sen käyttöikä. Se ei voi poistaa. Silloinkin, kun se ei aiheuta oireita, vaikka ovat tunne niinkin, astma on yhä olemassa ja voi purkautua milloin tahansa.

Graphic1
Astma allergikoille on ongelmia tuuletusjärjestelmien liittimistä siitä alkaen niiden bronchioles, keuhkojen vasemman yläkulman esitetään esimerkki joka avaa Airwaysin Airwaysin tarkentaa. Krooninen astma (alempi vasemmalla), toistetaan syklien tulehdusta vahingoittaa ja korjata hengityselinsairauksista remodeling ja fibroosin lyijyn, kollageenin nitraattien ja muiden materiaalien ympärillä bronchioles.

Astma kuten krooninen ehto edellyttää päivittäistä huomiota. Riippuen siitä, kuinka vakavia oman astma on, johon voi sisältyä seuranta tuuletusjärjestelmien liittimistä ja ottaen lääketieteen päivittäin, myös silloin, kun sinulla ei ole oireita. Tieteenalalla oman astma on tullut rutiininomaisesti osana elämäsi, tapaan seuranta ja ottaen diabeteksen tai verenpaine lääkkeet ovat ihmisille, krooninen edellytyksiä.

Lääkärit vielä tiedä mikä aiheuttaa joidenkin käyttäjien kehittää astma. He ajattelevat, että monet eri tekijät geneettisen ja ympäristötekijät rooli.

Tutkijat työskentelevät vastaavan geenien yksilöiminen. He ovat myös tehneet kehitykseen yksilöimiseen muita tekijöitä, jotka näyttävät, joko lyijyn astma kehitystä- tai mahdollisesti suojaa sinua vastaan kehittäminen astma.

Astma kehityksen tärkein tekijä on luultavasti Atopia. Tämä on peritty taipumus allergiaan. Joten jos muut ihmiset perheesi on allergioiden, peritty taipumus allergiaan ja mahdollisuudet kehittää astma on suurempi kuin keskiarvo.

Nähdäksesi että altistuminen tiettyjen ärsyttävät alkavat myös tutkijoiden kun olet hyvin nuorten voi olla rooli astma kehittämistä. Jos sinulla on perheen historia astma tai kun hän oli raskaana kanssasi, allergiat ja oman äitinsä oli alttiina tiettyjen ärsyttävät tupakansavua, kuten voidaan todennäköisemmin kehittää astma.

Tiettyjen Sisäuima aineallergeeneja varhaislapsuudessa altistuminen voi myös on tärkeä astma kehittämisessä. Useissa paikoissa talo pölyä punkit altistumisen näkyy tämän vaikutus. Muut Sisäuima-aineallergeeneja, että voi olla merkittävä rooli astma kehittäminen ovat kissa dander, torakat ulosteet ja multaa.

Altistumisen ärsyttävät, tiettyjä kemikaaleja tai aineiden työpaikallasi voi nostavat mahdollisuuttasi kehittäminen työperäisen astman kustannuksiksi.

Muutokset ja työskentelyä Yhdysvalloissa tänään tavalla voi lisätä meidän aineallergeeneilta ja ärsyttävät altistuksen. Olemme esimerkiksi nyt käyttävät paljon enemmän aikaa sisätiloissa, kuin olemme tottuneet ja meidän koti- ja yritysverkoissa säästää energiaa ilmanvaihto on pienennetty. Tämä luo kohdistusvaroja aineallergeeneilta ja ärsyttävät sisällä.

Tutkijat ovat löytäneen myös linkki astma ja liikalihavuus välillä. Jotkin ajatella, että parhaillaan liikalihavia voi lisätä mahdollisuuttasi kehittäminen astma, kun taas toiset väittävät, että astmaa, joilla ei ehkä ole tarpeeksi aktiivinen, ja tämän vuoksi, ne tulevat ylipainoisia. Tämä on ongelman, joka on nyt opiskeli.

Toisella puolella kolikon lääketieteellinen tutkimus on määritellyt tekijät, jotka näyttävät auttaa suojelemaan meitä vastaan kehittäminen astma. Esimerkiksi he ajattelevat, että lapset, jotka altistetaan tietyn tyyppisiä infektioiden ja ympäristöissä niiden ensimmäisen vuoden tai kahden elämän aikana voidaan todennäköisesti kehittää astma. Esimerkiksi tutkimus on osoittanut, että monet lapset, jotka käyttöön tai maatilojen lähellä kasvaa ja altistetaan karjan ja siipikarjan ovat todennäköisesti kehittää astma ja allergiat. Sama näkyy toteuduttava lasten, jotka ovat kahden tai useamman vanhemmat sisarukset tai osallistua päivähoito ensimmäisen kuuden kuukauden aikana.

Tämä etsintä on johtanut teorian että meidän Länsi elämäntapa-sen painottaen hygieniaa ja sanitaatio-on johtanut meidän elinolojen muuttuminen ja on yleisesti ottaen vähentynyt vuonna tartuntojen varhaislapsuudessa. Monet Nuoret lapset ei enää ilmene saman tyyppisiä ympäristöaltistuminen ja tartuntoja, jotka he tekivät viime vuosina. Tämä vaikuttaa tapaan, jolla heidän vastustuskykyä järjestelmien kehittää erittäin varhaislapsuudessa aikana ja voi työnsaantimahdollisuuksiin kehitysmaiden Atopia ja astma. Tämä on erityisen totta ihmiset, joilla on yksi tai molemmat ehdot lähisukulaisia.

Tämä teoria on nimeltään "Hygienia hypoteesia." Se auttaa selittämään, miksi astma on ollut viime vuosina korottamisesta.


Huomionosoitukset

Last Updated: Jul 17, 2009

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | العربية | Dansk | Nederlands | Filipino | Finnish | Ελληνικά | עִבְרִית | हिन्दी | Bahasa | Norsk | Русский | Svenska | Magyar | Polski | Română | Türkçe
Comments
The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post