Eteisvärinä (AF)

Eteisvärinä tai AF, on yleisin rytmihäiriö. Rytmihäiriö on nopeus tai että syke rytmi on ongelma. Sydän Sähköjärjestelmä on oireita aiheuttaa AF ja muuntyyppisiä rytmihäiriö.

AF ilmenee, kun sydän kaksi ylempi jaostoa, kutsutaan atria, nopea, Hebefreeninen sähköiset signaalit aiheuttaa erittäin nopea ja säännöttömästi (tätä kutsutaan fibrillation). Tämän seurauksena veren jakavat atria ja ei ole pumpatun täysin huomioon sydän kaksi alempi jaostoa, kammiot kutsutaan. Kun tämä tapahtuu, sydän ylemmät ja alemmat jaostojen eivät toimi yhdessä kuin pitäisi.

Usein käyttäjät, joilla on AF voi jopa tunne oireita. Silloinkin, kun ei huomannut, AF voi kuitenkin johtaa iskunpituus lisääntynyt riski. Useiden potilaiden erityisesti, kun rytmi on erittäin nopea, AF voi aiheuttaa rinnassa kipua tai sydäninfarktin sydämen vajaatoiminta. AF saattaa ilmetä harvoin tai nyt, tai se voi tulla pysyvä tai pysyvä sydämen rytmin vuotta kestäviä.

Ymmärtäminen sydämen sähköjärjestelmä

Sydän on sisäisen sähköjärjestelmän, joka ohjaa nopeus ja että syke rytmi. Kunkin syke kanssa sähköisen signaalin leviää sydän ylhäältä alas. Siirrettäviä, signaali aiheuttaa sopimuksen ja pumpun sydän veren. Prosessi toistetaan kunkin uuden syke.

Kunkin sähköisen signaalin alkaa ryhmän solut nimeltä sinus solmun tai sinoatrial (SA) solmu. SA-solmu sijaitsee oikean atrium, joka on sydämen ylempi oikean jaosto. Terveitä täysikasvuisia sydän levossa SA-solmun käynnistyy käytöstä sähköisen signaalin Aloita uusi syke 60-100 kertaa minuutissa. (Tämä korko voi olla hitaampaa hyvin Sovita urheilijat.)

SA-solmusta sähköisen signaalin matkustaa kautta erityisiä koulutusjaksojen oikean ja vasemman atria. Tämän sopimuksen ja pumpun atria veren otetaan sydän kaksi alempi jaostoa, kammiot syyt. Sähköiset signaalin siirtää sitten alaspäin ryhmään solut nimeltä atrioventricular (AV)-solmu atria ja kammiot välissä. Täällä signaali hidastaa vain vähän, mahdollistavat kammiot aika valmis täyttämisen verta.

Sähköiset signaalin sitten jättää AV-solmu ja kulkee pitkin kutsutaan hänen nipun koulutusjakso. Tämä koulutusjakson jakaa oikean nipun sivukonttorin ja vasempaan nipun sivuliikkeen. Signaalin menee alaspäin näihin sivuliikkeisiin kammiot aiheuttaa sopimuksen ja pumpun veren keuhkot ja loppuosa ruhosta. Kammiot sitten rentoutua ja syke prosessi alkaa alusta uudelleen SA-solmu.

Eteisvärinä sähkö ongelman ymmärtäminen

AF sydän sähköisen signaalin alkaa eri osassa atria tai lähellä primaarisen suonet ja suoritetaan poikkeuksellisen. Signaali ei matka kautta tavanomaista koulutusjaksojen, mutta voi levitä koko atria nopeaa, Hebefreeninen tavalla. Tämä aiheuttaa voittaa yli 300 kertaa minuutissa Kaoottiset muoti atria. Atria nopeaa, epäsäännöllinen ja koordinoimattomat sykkivä kutsutaan fibrillation.

Epänormaali signaalin alkaen SA solmun tulvien kanssa sähkö impulsseina AV-solmu. Tämän vuoksi kammiot myös alkaa voittaa hyvin nopeasti. Kuitenkin AV-solmu ei voi suorittaa kammiot signaaleja nopeasti saapuvat, joten vaikka kammiot voi hakkaa nopeammin kuin normaali, ne eivät ole hakkaa nopeasti atria. Atria ja kammiot voittaa enää koordinoidusti, nopea ja sääntöjenvastaisten sydämen rytmin luominen. Vuonna AF kammiot voi voittaa 100 - 175 kertaa minuutti, 60-100 Iskua minuutissa normaaliin tarkoitettuun.

Kun näin tapahtuu, veren ei ole pumpatun kammiot yhteisöön sekä olisi oltava ja veren määrä pumpatun pois kammiot perustuu atrial iskua vakiotestit. AF sijasta vastaanottanut veren jatkuvasti ja säännöllisesti määrä kammiot elin se saa nopean, pienet määrät ja satunnaista satunnainen, suurempia määriä riippuen siitä, kuinka paljon veren on virrannut alkaen atria kammiot kanssa kunkin syke.

Useimmat AF ongelmista liittyvät kuinka nopeasti sydän on hakkaa. Jos lääkkeiden tai ikä hidastaa sydämen lyöntitiheys, epäsäännöllinen iskua vaikutus on pienennetty.

AF voi olla lyhyt, joiden oireet, jotka tulla ja mennä ja end omaan tai se voi olla pysyviä ja vaatia kohtelua. Tai AF voi olla pysyvä, jolloin lääkkeiden tai muiden tukitoimien ei voi palauttaa tavanomaisen rytmi.

Outlookin

Ihmiset, joilla on AF voi elää Normaali, aktiivista elämää. Jotkut ihmiset käsittely voi laattavalun AF ja niiden syke palata tavanomaisen rytmi. Ihmisille, joilla on pysyvä AF käsittely voidaan onnistuneesti oireet torjumiseksi ja estämiseksi komplikaatioita. Kohtelun koostuu pääasiassa erilaisia lääkkeiden tai nonsurgical menettelyjä.

Eteisvärinä tyyppejä

Paroxysmal Eteisvärinä
Epänormaali sähköiset signaalit ja nopean sydämen lyöntitiheys alkaa yhtäkkiä paroxysmal Eteisvärinä (AF), ja sitten Pysäytä omia. Oireet voi olla mieto tai vakavia ja viimeisen sekunnin, minuutin, tunnin tai päivää.

Pysyvä Eteisvärinä
Pysyviä AF on edellytys, jossa epänormaali sydämen rytmin jatkuu, kunnes se pysäytetään käsittelyn kanssa.

Pysyvä Eteisvärinä
Pysyvä AF on edellytys, jossa tavanomainen sydämen rytmin ei voi palauttaa tavanomaisten käsittelyjen kanssa. Paroxysmal ja pysyvä Eteisvärinä voi tulla useammin ja lopulta johtaa pysyvään AF.

Mitä syitä Eteisvärinä?

Eteisvärinä (AF) ilmenee, kun matkustat sydämen läpi sähköiset signaalit suoritetaan poikkeuksellisen ja tulla Hebefreeninen ja erittäin nopean.

Tämä johtuu sydän Sähköjärjestelmä vahinkoa. Tämä vahinko johtuu useimmiten muut edellytykset kuten Sepelvaltimotauti tai korkea verenpaine, joka vaikuttaa sydämen terveyttä. Joskus AF syy on tuntematon.


Huomionosoitukset

Lähde: Kansallisten sydän, keuhkojen ja veren Institute

Last Updated: Jul 15, 2009

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post