Atrial Fibrillation (AF.)

Atrial fibrillation vagy AF, a leg--bb mindennapi arrhythmia. Egy arrhythmia egy probléma-val a sebesség vagy a szívverés-os. A szív elektromos rendszerben olyan rendellenességeket okoz, AF és egyéb arrhythmia.

AF akkor következik be, amikor a szív két felső üregekből, a pitvarokból néven a gyors, minél inkább elektromos jelek okozhat, nagyon gyors és szabálytalan szerződéseket (ezt nevezik fibrillation). Vér, a atria készletek, a, és nem pumpa teljesen be a szív két alsó üregekbe, úgynevezett a kamrákba. Ha ez történik, a szív, a felső és alsó kamarák nem együttesen elérik.

Gyakran emberek, akik AF nem érzem még tünetek. Azonban akkor is, ha nem vette észre, AF vezethet körvonal veszélyét. Sok-sok beteg különösen akkor, ha a ritmus rendkívül gyors, AF járhat mellkasi fájdalom, a szívroham vagy a szívelégtelenség. AF akkor fordulhat elő, ritkán vagy hébe-hóba, vagy válhat, hogy a tartós vagy állandó szív ritmus évig tartó.

A szív az elektromos rendszer ismertetése

A belső az elektromos rendszer, a sebesség és a szívverés-os vezérlő magára. A minden szívverést elektromos jel átterjed a szív felső alsó. Ahogy halad előre, a jel okozza-e a szerződés és a szivattyú szív vér. A folyamat megismétlődik, és minden egyes új szívverés.

Minden elektromos jel kezdődik a sinus csomópont, vagy a sinoatrial (SA) csomópont cellacsoportot. Az jobb, a felső jobb kamra, a szív az atrium SA-csomópont található. Az SA-csomópont szívében egy egészséges felnőtt nyugalomban, akkor következik be, elektromos jel egy új szívverés megkezdéséhez a 60-100-szor a minute off. (Ez lehet nagyon alkalmas sportolók lassabb.)

Az SA csomópontról az elektromos jel utazik keresztül különleges utak a jobb és bal oldali atria. Ez, a szerződés és a szivattyú atria vért a szív két alsó üregekbe, a kamrákba történő okait. Az elektromos jel fel, majd áttér a atria, és a kamrák közötti található atrioventricular (AV) csomópontra, úgynevezett-csoporthoz. Itt a jel lelassítja csak egy kicsit lehetővé teszi a kamrákba időt, hogy befejezze a vér való feltöltést.

Az elektromos jel majd hagyja az AV-csomópont és egy, a köteg elnevezése út mentén halad. Ez az út a jobb bundle fióktelep és a bal oldali bundle fióktelep osztja. Ezek a fiókok a jel megszakad a a kamrákba, az okozza, hogy a szerződés és a szivattyú el vér, a tüdő és a szervezet többi részétől. A kamrákba, majd pihenni, és a szívverés elkezdődik teljesen vége újra SA csomópontjában.

Az elektromos Atrial Fibrillation probléma ismertetése

AF a szív elektromos jel egy másik részben a atria vagy a közeli tüdővénán kezdődik, és rendellenesen végzik. A jel nem a szokásos utak áthaladnak, de a atria elszórtan is gyors és zavarosnak tűnik. Hogy percenként több mint 300-szorosára kaotikus módon atria okozhat. A atria gyors szabálytalan és koordinálatlan dobogó nevezik fibrillation.

A rendellenes jel a SA csomópont eredő az elektromos impulzusok AV csomópont. Ennek eredményeként a kamrákba is nagyon gyors beat kezd. Azonban az AV-csomópont nem folytathat a kamrákba jelek olyan gyorsan érkeznek, így még akkor is, ha a kamrákba a gyorsabb, mint a normál is dobogó, azok nem dobogó olyan gyorsan, mint a atria. Atria és a kamrákba már nem üt, összehangoltan, gyors és szabálytalan szív-ritmus létrehozása. Az AF a kamrákba is megverte up 100 - 175-szor egy percig, szemben a 60-100 veri percenként szokásos mértékét.

Ez történik, vér nem pumpa-ba a kamrákba, valamint kell és vér mennyiségét pumpa, a a kamrákba a atrial veri műveletazonosítók alapul. AF ahelyett, hogy a szerv, vér rendszeres, állandó összegű fogadása a kamrákba, gyors, kis összegek kap és alkalmi véletlenszerű, nagyobb összegeket, attól függően, hogy mennyi a vér áramlott a atria származó egyes beat a kamrákba.

AF tünetei a legtöbb kapcsolódnak, milyen gyorsan a szíve dobogó. Ha a gyógyszerek vagy életkor lassú a szívritmus, a szabálytalan ütés hatásának minimalizálják.

AF rövid is lehet, a tünetek, hogy jönnek és mennek, és saját végén, vagy perzisztens és kezelést igényelnek. Vagy AF lehet állandó, ebben az esetben gyógyszerek vagy más nem tudja visszaállítani a rendes ütemét.

Outlook

Azok az emberek, akik AF normál, aktív életet élni. Néhány ember kezelés AF gyógyít és azok szívverés vissza a rendes ütemét. Azok a személyek, akik rendelkeznek állandó AF, a kezelés is sikeresen tünetek ellenőrző és megakadályoz bonyolítás. Kezelés áll elsődlegesen különböző típusú és nonsurgical eljárások.

Atrial Fibrillation típusai

Paroxysmal Atrial Fibrillation
Paroxysmal atrial fibrillation (AF.), a rendellenes elektromos jelek és a gyors szívritmus hirtelen kezdődik, és állítsa le a saját. Tünetek lehet enyhe vagy súlyos és utolsó másodperc, perc, óra vagy nap.

Állandó Atrial-Fibrillation
Állandó AF feltétele, amelyben továbbra is a rendellenes szív ritmus, amíg azt a kezeléshez.

Állandó Atrial-Fibrillation
Állandó AF feltétele, amelyben a szokásos szív ritmus nem lehet visszaállítani, a szokásos kezelési módok. Atrial fibrillation, paroxysmal és a tartós gyakoribbak, és végül a állandó AF eredményezhet.

Milyen okok Atrial Fibrillation?

Atrial fibrillation-(AF) akkor jelentkezik, ha a utazik keresztül a szív, az elektromos jelek rendellenesen végzik-e, és zavarosnak tűnik, és nagyon gyorsan válik.

Ez az eredmény, a szív, az elektromos rendszer károsodásának. Ez a kár következménye gyakran más feltételek, mint például koszorúér-betegség, vagy a magas vérnyomás, amelyek hatással vannak a szív egészsége. Néha AF oka ismeretlen.


További olvasnivalók

Forrás: Nemzeti Heart, a tüdő és a vérellátó Intézet

Last Updated: Jul 15, 2009

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post