Atrieflimmer (AF)

Atrieflimmer eller AF, er den vanligste arytmi. En arytmi er et problem med hastigheten eller rytmen av hjerterytme. En lidelse i hjertets elektriske systemet forårsaker AF og andre typer arytmi.

AF oppstår når rask, uorganisert ut elektriske signaler i the heart to øverste kammer, kalt Atrium, føre dem til kontrakt veldig fort og uregelmessig (dette kalles fibrillation). Som et resultat, blod pools i Atrium og er ikke helt pumpet i the heart to lavere chambers, kalt ventricles. Når dette skjer, fungerer ikke hjertets øvre og nedre kamre sammen som de skal.

Ofte, mener mennesker som har AF ikke selv symptomer. Men, selv når du ikke lagt merke til, AF kan føre til økt risiko for hjerneslag. I mange pasienter, særlig når rytmen er svært rask, kan AF forårsake brystsmerter, hjerteinfarkt eller hjertesvikt. AF kan forekomme sjelden eller hver nå og da, eller det kan bli en vedvarende eller permanent hjerterytme varig i år.

Forståelse av hjertet elektrisk System

Hjertet har en intern elektrisk system som styrer fart og rytme av hjerterytme. Med hvert hjerteslag sprer et elektrisk signal fra toppen av hjertet til bunnen. Når den sendes, signalet fører til hjertet kontrakt og pumpen blod. Prosessen gjentas med hver ny hjerterytme.

Hver elektrisk signal begynner i en gruppe med celler kalt sinus node eller sinoatrial (SA)-noden. Noden SA ligger i høyre atrium, som er det øvre høyre kammeret av hjertet. I en sunn voksen hjertet i ro branner SA-noden av et elektrisk signal til å begynne en ny heartbeat 60 til 100 ganger i minuttet. (Denne frekvensen kan være tregere i svært Tilpass idrettsutøvere.)

Fra noden SA reiser elektrisk signal gjennom spesielle trasé til høyre og venstre Atrium. Dette fører til Atrium kontrakt og pumpen blod i the heart to lavere kamre, ventricles. Elektrisk signal deretter flytter nedover til en gruppe med celler kalt atrioventricular (AV)-noden, plassert mellom Atrium og ventricles. Her, bremser signalet ned bare litt, slik at ventricles tid å fullføre fyller med blod.

Elektrisk signal deretter forlater noden AV og reiser langs en gangsti kalt bunt av hans. Dette sti deler i en rett bunt-gren og en venstre bunt gren. Signalet går ned disse grenene til ventricles, forårsaker dem, kontrakten og pumpe blodet ut til lungene og resten av kroppen. Ventricles deretter slappe av, og heartbeat-prosessen starter på nytt i noden SA.

Forstå elektriske problemet i Atrieflimmer

I AF, hjertets elektrisk signal begynner i en annen del av Atrium eller nærliggende pulmonary vener og er gjennomført på en unormal måte. Signalet reise ikke gjennom vanlige trasé, men kan spre seg over hele Atrium på en rask og uorganisert ut måte. Dette kan føre til Atrium å slå mer enn 300 ganger i minuttet i et kaotisk mote. Den Atrium rask, uregelmessig og ukoordinerte slo kalles fibrillation.

Den unormal signalet fra SA noden oversvømmelser AV noden med elektriske impulser. Som et resultat begynne av ventricles også å slå veldig fort. Imidlertid kan ikke AV-noden gjennomføre signaler til ventricles så fort som de kommer, så selv om ventricles kan slå fortere enn normalt, de ikke er så fort som Atrium slo. Atrium og ventricles slå ikke lenger på en koordinert måte, å lage en rask og Uregelmessig hjerterytme. I AF, kan ventricles banke opp til 100 - 175 ganger i minuttet, i motsetning til den normale hastigheten 60-100 beats et minutt.

Når dette skjer, blod er ikke pumpet i ventricles så vel som det bør være, og hvor mye blod pumpet ut av ventricles basert på tilfeldigheten til prøve beats. I AF, i stedet for kroppen mottar en konstant, vanlig mengden av blod fra ventricles, mottar det rask, små beløp og sporadisk tilfeldig, større beløp, avhengig av hvor mye blod har strømmet fra Atrium til ventricles med hver seire.

De fleste av symptomene på AF er relatert til hvor fort hjertet slo. Hvis legemidler eller alder treg hjertefrekvensen, minimert effekten av uregelmessig beats.

AF kan være kort med symptomer som kommer og går, og slutten på egenhånd, eller det kan være vedvarende og krever behandling. Du kan eventuelt AF kan være permanent, og da legemidler eller andre tiltak kan ikke gjenopprette en normal rytme.

Outlook

Personer som har AF kan leve normale, aktive liv. For noen mennesker, kan behandling kurere AF og returnere deres heartbeat til en vanlig rytme. For personer som har faste AF, kan behandling styre symptomer og forhindre komplikasjoner. Behandling består hovedsakelig av ulike typer medisiner eller nonsurgical prosedyrer.

Typer Atrieflimmer

Paroksysmal Atrieflimmer
I paroksysmal Atrieflimmer (AF), unormal elektriske signaler og rask hjertefrekvens begynner plutselig og deretter stoppe på egenhånd. Symptomene kan være mild eller alvorlige og siste for sekunder, minutter, timer eller dager.

Vedvarende Atrieflimmer
Vedvarende AF er en tilstand der unormal hjerterytme fortsetter inntil den stoppes med behandling.

Faste Atrieflimmer
Permanente AF er en tilstand som normalt hjerterytme ikke kan gjenopprettes med vanlig behandlinger. Både paroksysmal og vedvarende Atrieflimmer kan bli hyppigere og til slutt føre til permanent AF.

Hva forårsaker Atrieflimmer?

Atrieflimmer (AF) oppstår når de elektriske signalene som reiser gjennom hjertet er utført på en unormal måte og bli uorganisert ut og svært rask.

Dette er resultatet av skade på hjertets elektrisk system. Denne skaden er oftest et resultat av andre betingelser, for eksempel coronary arterien sykdom eller høyt blodtrykk, som berører helsen av hjertet. Noen ganger er årsaken til AF ukjent.


Videre lesning

Kilde: Nasjonale hjertet, lunge- og blod Institute

Last Updated: Jul 15, 2009

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post