Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης: είμαι κανονική;

Από Cashin Απριλίου-Garbutt

Οι περισσότεροι άνθρωποι να συσχετίσετε την εμμηνόπαυση με ζεστού εναλλαγές (επίσης γνωστή ως εξάψεις) · Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα πιθανά συμπτώματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά στη ζωή της. Τα περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα είναι απολύτως φυσιολογικό και ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα- Επομένως, μην ανησυχείτε εάν εσείς ή κάποιος γνωρίζετε, αντιμετωπίζουν διαφορετικά συμπτώματα και οι χρονισμοί στους φίλους σας θηλυκά παρόμοιας ηλικίας.

Dr Pixie από αμηχανία φορείς του καναλιού 4 dispels ορισμένοι μύθοι σχετικά με την εμμηνόπαυση.

Αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των περιόδων

Παρότι είναι ευρέως γνωστό ότι η εμμηνόπαυση συνεπάγεται τη στάση των περιόδων μιας γυναίκας, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία συμπτώματα. Για ορισμένες γυναίκες τους περιόδων θα αρχίσουν να συμβαίνουν συχνότερα, για παράδειγμα κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες. ότι για άλλους μπορεί να είναι μεγάλα κενά μεταξύ περιόδων, αυτά τα κενά μπορεί ακόμη και τελευταία για μήνες.

Μια άλλη αλλαγή που μπορεί να προκύψει είναι ότι της εμμηνόρροιας ροής μπορεί να γίνει πιο ανοιχτό ή από βαρύτερο. Είναι πιο κοινό ότι οι περίοδοι γίνει βαρύτερο, Ωστόσο, πολύ βαρύ αφαίμαξη μπορεί να είναι ένα σύμβολο της μια υποκείμενη προϋπόθεση και επομένως αξίζει να τον έλεγχο το Γκραν ΠΡΙ σας αν είστε σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ζεστού εναλλαγές και νυχτερινές

Ίσως το πλέον κοινώς γνωστά τα συμπτώματα της την εμμηνόπαυση είναι ζεστού εναλλαγές και νύχτα sweats (ζεστού εναλλαγές που συμβαίνουν τη νύχτα). Αυτά και πάλι μπορεί να ποικίλλουν από πρόσωπο σε πρόσωπο, αλλά γενικά, συνεπάγεται μια συνολική ζεστό αίσθημα που μπορεί επίσης να συνοδεύεται από εφίδρωσης.

Γενικά, η ζεστού εναλλαγές τελευταία μεταξύ λίγα δευτερόλεπτα και λίγα λεπτά και μπορεί να είναι διαφορετικό σοβαρότητας.

Γνωρίζατε ότι: ζεστού εναλλαγές μπορεί επίσης να σχετίζονται με μια αλλαγή στην καρδιά ποσοστό; Ορισμένες γυναίκες εμπειρία που είναι γνωστά ως ταχυπαλμίες, που είναι ένα αίσθημα ότι καρδιά σας είναι pounding ή κυματισμού. Αυτά είναι εν γένει αβλαβή.

Αλλαγές στη γενετική

Καθώς αναπτύσσεστε μεγαλύτερης ηλικίας, τα τείχη της γενετική γίνει λεπτότερο οφείλεται σε μια φθίνουσα ποσό των οιστρογόνων στο Σώμα. Αυτό συχνά μπορεί να οδηγήσει σε ξηρασία του τον κόλπο που μπορεί, επίσης, να γίνει itchy και να προκαλεί ενόχληση. Αυτά τα συμπτώματα είναι γνωστές και ως κολπική ατροφία.

Ο επιπολασμός της κολπική ατροφία τείνει να αυξηθεί καθώς εξελίσσεται γυναίκα μέσω την εμμηνόπαυση. Τα συμπτώματα μπορεί να γίνουν πολύ δυσάρεστη και συχνά διακυβεύεται η σεξουαλική δραστηριότητα. Παρά το γεγονός αυτό, "μόνο μια μειονότητα (περίπου 25% στο δυτικό κόσμο) και πιθανώς σημαντικά μικρότερο σε άλλες περιοχές θα επιδιώξει ιατρική βοήθεια", σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Climacteric.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την αντιμετώπιση αυτά τα συμπτώματα. Πολλές γυναίκες να χρησιμοποιήσετε κολπική λιπαντικά. Άλλες εφαρμόζουν οιστρογόνων κρέμα γάλακτος προς τον κόλπο, Ωστόσο, αυτό είναι μόνο κατάλληλο για τις γυναίκες που έχουν ήδη περάσει από την εμμηνόπαυση.

Ουρική συμπτώματα

Μόλυνση στον ουρικό σωλήνα λοιμώξεων, όπως κύστη, είναι επίσης κοινές κατά την εμμηνόπαυση.

Ορισμένες γυναίκες ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε κάποια μορφή ακράτεια, όπως άγχος ακράτεια. Πρόκειται για μια αυξανόμενη τάση διαρροής ούρα κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων, όπως βήχας και το γέλιο. Επίσης, ορισμένες γυναίκες ανακαλύψουν ότι πρέπει να urinate πιο συχνά.

Ψυχικά συμπτώματα

Εκτός από την φυσική διάφορα συμπτώματα, πολλές γυναίκες εμπειρία επίσης ψυχικά συμπτώματα κατά την εμμηνόπαυση.

Ορισμένες γυναίκες εμπειρία αγωνία. Ακόμη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πανικού, στο οποίο να μπορεί να αισθανθείτε μια μεγάλη σειρά αισθήσεις όπως pounding καρδιά, εφίδρωσης, Σοφού, ναυτία, στήθος και ανάδευση άκρα.

Άλλες κοινές ψυχικά συμπτώματα που συνδέονται με την εμμηνόπαυση είναι μια μείωση της μνήμης και συγκέντρωσης. Αυτό οφείλεται ξανά τα επίπεδα μείωση των οιστρογόνων στο Σώμα, που ασχολείται με την υγιή λειτουργία των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο.

Η ηλικία για εκδήλωση της εμμηνόπαυσης συμπτώματα

Παράλληλα με τη διακύμανση συμπτώματα γυναίκες εμπειρία, υπάρχει επίσης μια παραλλαγή της εποχής που αρχίζουν αυτά τα συμπτώματα. Μια μελέτη του Τζον Χόπκινς Πανεπιστήμιο σχολείο της υγιεινής και δημόσιας υγείας διαπιστώθηκε ότι η μέση ηλικία των φυσικών εμμηνόπαυση να είναι 51.4 χρόνια.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι ορισμένοι παράγοντες φάνηκε να συνδέεται με την ηλικία κατά την εκδήλωση της εμμηνόπαυσης. Βρήκαν ότι "τρέχουσα κάπνισμα, χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο, που διαχωρίζονται/χήρες/διαζευγμένος, nonemployment και το ιστορικό των καρδιακών παθήσεων ήταν όλα ανεξάρτητα συσχετίζονται με προηγούμενες φυσικό εμμηνόπαυση." Αντίθετα, βρήκαν ότι "ισοτιμία, εκ των προτέρων χρήση αντισυλληπτικά από του στόματος και Ιαπωνικά Κούρσα/εθνότητας" συνδέθηκαν με μεταγενέστερη εκδήλωση της φυσικό εμμηνόπαυση.

Αλλά, όποια και αν είναι η εμμηνόπαυση συμπτώματα ρίχνει σας και όποια και αν είναι η ηλικία αυτή παρουσιάζεται, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχει ζωή μετά την εμμηνόπαυση. Στην πραγματικότητα, πολλές μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες απολαμβάνουν μεγάλο αίσθημα της ελευθερίας. Δεν έχουν πλέον να ανησυχείτε για τον έλεγχο των γεννήσεων, είναι ελεύθερη από προκαλούν το προεμμηνορροϊκό Σύνδρομο και κράμπες και τους οικογενειακών του περιστάσεων γενικά επιτρέπουν να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες:

Δύο γυναίκες περιγράφουν τους συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και λύσεις. Πηγή: NHS

Πηγές:

http://www.NHS.uk/Conditions/Menopause/Pages/Symptoms.aspx

http://www.BBC.Co.uk/Health/physical_health/Conditions/menopause.shtml#symptoms_of_menopause

http://www.bhf.org.uk/heart-health/Conditions/abnormal-Heart-rhythms.aspx

Sturdee και Panay: "συστάσεις για τη διαχείριση των μετεμμηνοπαυσιακές κολπική ατροφία στο CLIMACTERIC 2010: http://www.imsociety.org/downloads/world_menopause_day_2010/recommendations_english.pdf

http://www.NHS.uk/Conditions/Incontinence-urinary/Pages/treatmentoptions.aspx

http://www.Mind.org.uk/Help/diagnoses_and_conditions/anxiety

Χρυσό, Bromberger et al.: "Παράγοντες που συνδέονται με ηλικία στο φυσικό εμμηνόπαυση σε μια πολυεθνική δείγμα" από το Τζον Χόπκινς Πανεπιστήμιο σχολείο της υγιεινής και δημόσιας υγείας στην αμερικανική Εφημερίδα της επιδημιολογίας: http://aje.oxfordjournals.org/content/153/9/865.full.pdf+html

Last Updated: May 14, 2012

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post