Προβολή ορθοσκόπηση συντελεστές για γυναίκες δεν αυξάνουν όταν προσφέρεται να γίνει από θηλυκά endoscopists: μελέτη

Published on November 12, 2010 at 7:33 AM · 1 Comment

Μια νέα μελέτη από τους ερευνητές στο Κολοράντο δείχνει, ότι οι γυναίκες που προσφέρει μια γυναίκα endoscopist δεν ήταν πιο πιθανό να υποστούν μια διαλογής (screening) ορθοσκόπηση από εκείνους που ήταν που προσφέρει αυτή η επιλογή. Προηγούμενες έρευνες δείχνουν προτιμήσεις για γυναίκες endoscopists φαίνεται να είναι κοινή μεταξύ των γυναικών. Στη μελέτη αυτή, ένα πρόγραμμα ασθενών εκτός δομών απέτυχε να υποστηρίξουμε την ιδέα ότι τα ποσοστά ανίχνευσης ορθοσκόπηση μπορεί να αυξηθεί, παρέχοντας στις γυναίκες τη δυνατότητα μιας ορθοσκόπηση διαλογής (screening) που εκτελούνται από ένα θηλυκό endoscopist. Η μελέτη που εμφανίζεται στο τεύχος του Νοεμβρίου του GIE: γαστρεντερικό ενδοσκόπηση, μηνιαία ομοτίμων επιστημονικό περιοδικό της αμερικανικής κοινωνίας για γαστρεντερικό ενδοσκόπηση (ASGE).

Από το 2005, περίπου το 50 τοις εκατό των γυναικών ηλικίας 50 ετών και παλαιότερα ήταν ενημερωμένο με τον ορθοκολικό καρκίνο διαλογής (screening). Από το 2000, πολλές έρευνες που προκαλεί υποθετική προτιμήσεις ανέφεραν ότι περίπου το 45% των γυναικών που προτιμούν ότι οι διαδικασίες τους ενδοσκοπικών διαλογής (screening) να εκτελεστούν από γυναίκες γιατρούς. Μια άλλη μελέτη ανέφερε ότι το 61% των γυναικών θα είναι πιο πρόθυμοι να υποβληθεί μια ευέλικτη sigmoidoscopy αν οι endoscopist ήταν μια γυναίκα. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ότι μια μικρή μόνο μειοψηφία του endoscopists είναι γυναίκες, εκ των υστέρων μελέτη ανέφερε ότι οι γυναίκες που προτιμούσαν μια γυναίκα endoscopist ήταν λιγότερο πιθανό να έχουν ελεγχθεί σύμφωνα από γυναίκες που δεν υπήρχε αυτή η προτίμηση του 15%. Μια πλειοψηφία των δημιουργών αυτών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η έλλειψη θηλυκά endoscopists είναι ένας σημαντικός φραγμός σε εξέταση, και ότι προσφέρει γυναίκες η επιλογή του μια γυναίκα endoscopist αυξάνει σημαντικά ποσοστά διαλογής (screening).

"παρά τα αποτελέσματα ερευνών, αυτή η υπόθεση δεν αξιολογήθηκε στην πράξη. Ομοίως, στο βαθμό που για τις γυναίκες που ζητούν μια γυναίκα endoscopist κατά τη στιγμή του προγραμματισμού μια ορθοσκόπηση διαλογής (screening) παραμένει άγνωστη,"είπε μελέτη οδηγήσει συντάκτης Thomas Denberg, MD, Αντιπρόεδρος, ποιότητα και την ασφάλεια, την υγεία Atrius. "πραγματοποιήσαμε μια προοπτική μελέτη για την αξιολόγηση της υπόθεσης ότι, δεδομένης της επιλογής, οι γυναίκες που προσφέρονται μια γυναίκα endoscopist μέσα από ένα πρόγραμμα του ανοίγματος προς ανατολάς είναι πιο πιθανό να προτιμούν μια γυναίκα endoscopist και πιο πιθανό να υποστούν μια ορθοσκόπηση από τις γυναίκες που δεν προσφέρονται αυτήν την επιλογή. Διαπιστώσαμε ότι τα ποσοστά των προβολών ορθοσκόπηση δεν αυξήθηκε όταν γυναίκες ήταν προσφέρεται μια γυναίκα endoscopist."

Οι ασθενείς και οι μέθοδοι

Asymptomatic γυναίκες ηλικίας 50 και 69 ετών εντοπίστηκαν σε επτά κλινικές πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη Πανεπιστήμιο του Κολοράντο νοσοκομείο για την προοπτική μελέτη. Ασθενείς που είχαν συμπεριληφθεί στη μελέτη είχε δει τους παροχής πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη εντός του παρελθόντος 18 μήνες και εμφανιζόταν να είναι ενημερωμένο με τους ανίχνευσης του καρκίνου του παχέος εντέρου. Οι ασθενείς με σημαντική συνδυασμού αποκλείστηκαν από τη μελέτη. Ένα πρόγραμμα ασθενών εκτός δομών κινήθηκε ενσωμάτωση με βάση την ομάδα περίθαλψη, των ασθενών μητρώα, των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και επεκταθεί ρυθμίσεις χρονοδιαγράμματος. Για τους ασθενείς που είναι επιλέξιμες, προσωπικά γράμματα είχαν αποσταλεί που περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με την επιλεξιμότητα του ασθενούς για τον ορθοκολικό καρκίνο διαλογής, τα οφέλη από την προβολή, τη σύσταση ότι ο ασθενής υποβάλλονται σε ένα ορθοσκόπηση, ή εάν συνιστά κύρια μέριμνα παροχής ή επιθυμητό από τον ασθενή, μια εναλλακτική ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ. Όλα τα γράμματα που παρέχονται για να βοηθήσουν τους ασθενείς τακτοποίηση της εξέτασης και περιλαμβάνεται ένα εκπαιδευτικό φυλλάδιο για τον έλεγχο ασφαλείας του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Ερευνητές χρησιμοποιούνται δύο screening ορθοσκόπηση πρόσκληση στρατηγικές που διαφέρουν ως προς τον τρόπο έντονα τους διαφημίζονται τη διαθεσιμότητα του μια γυναίκα endoscopist: ο πρώτος χρησιμοποιείται προσκλήσεις που δεν περιελάμβανε την επιλογή της μια γυναίκα endoscopist, και το δεύτερο χρησιμοποιούνται προσκλήσεις που περιλαμβάνονται μια επιλογή από ένα θηλυκό endoscopist, τόσο γραπτώς όσο και μέσω τηλεφώνου. Κάθε στρατηγική εφαρμόστηκε κατά μέσο όρο δύο μήνες. Η γραπτή τμήμα της γραπτές και προφορικές πρόσκληση για να ζητήσετε μια γυναίκα endoscopist περιλαμβάνεται, στο φέιγ βολάν του μόνο μία σελίδα, εξέχουσα μήνυμα που θα διαβάσετε, "Αν προτιμάτε για μια ΓΥΝΑΊΚΑ γιατρό για να εκτελέσετε το ορθοσκόπηση σας, φροντίστε για να μας πείτε!" μαζί με το γραφικό κινούμενα σχέδια του γυναίκα γιατρός ανάγνωση ένα Πρόχειρο.

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Ελληνικά | Русский | Svenska | Polski