Anti-helserett måle sikrer plass på Ohio stemmeseddel; mental helse forbedringer hit snags i Milwaukee

Published on August 16, 2011 at 1:36 AM · No Comments

Reuters : Ohio Court Says Anti-Obamacare endringen kan November Ballot
Den Ohio Høyesterett avgjort fredag ​​at et endringsforslag til staten grunnlov som ville blokkere gjennomføringen av president Barack Obamas signatur helsevesenet overhaling lov kan vises på stemmeseddelen til høsten. Kjennelsen kom på samme dag som en føderal appellerer domstol i Atlanta slo ned kravet i loven at amerikanerne enten bære helseforsikring eller ansikt straffer (Ingles, 8 / 12).

CQHealthBeat : Ohio Heads Mot november stemme på Federal Health Care Law
Ohio velgere synes klar til å stemme denne faller på en grunnlovsendring blokkerer føderale helsevesenet lov mandat til å kjøpe forsikring, etter at Ohio Høyesterett fredag ​​slått ned en utfordring til de klager arkivert å sette endringen på stemmeseddelen. Retten i en 7-0 mening nektet et forsøk på å drepe endringen av Brian Rothenberg og den liberale gruppen ProgressOhio. Gruppen bedt om å diskvalifisere 69 000 av de 426 998 underskrifter på vegne av "Ohio Healthcare Freedom Amendment," å bli stemt på Nov 8 i Ohio. Skjøvet av teselskap i Ohio, er endringen kjent som Issue 3, og ville tillate Ohio innbyggerne å velge bort kravet i helsevesenet loven at alle amerikanere har forsikring (Norman, 8 / 12).

Milwaukee Journal Sentinel : Mental Health Reformer Hit karabinerne
Milwaukee Countys innsats for å overhale den problemfylte og utdaterte mentale helse drift har avtatt, som haker i føderal finansiering, har uenighet om å bygge en ny Mental Helse Complex og overlappende planlegging dukket opp. Månedene lange overgang mellom administrasjonen av guvernør Scott Walker, som forlot som Fylkesutvalget sent i fjor, og at av Chris Abele, den nye Fylkesutvalget valgte i april, har også bidratt til hjulet spinner på psykisk helse reform, ifølge fylke tjenestemenn og Reformtilhengere (Schultze, 8 / 14).

The Boston Globe : State OK beskjedne Fottur til Health Insurance priser
Staten forsikring regulatorer har godkjent helse premium basen renteøkninger på under 6 prosent for politikk fornying i fjerde kvartal som dekker små bedrifter og enkeltpersoner. Økningene var den laveste i nyere minne, sa forsikring tjenestemenn. I tillegg til basen priser, kunne ekstrakostnader være tacked på for mange kunder, avhengig av faktorer som deres bransje og geografi og alder av en arbeidsstyrke. Regulators har vært å trykke helse assurandører i mer enn et år for å holde sine premium øker moderat etter flere år med tosifret årlig økning (Weisman, 8 / 13).

San Francisco Chronicle : California bruker milliarder å bygge nye fengsler
Når $ 33,600,000 prosjektet ved California Medical Facility er ferdig i høst, vil fengsel psykologer og psykiatere har private kontorer for å behandle sine pasienter, og innsatte som krever innleggelse omsorg vil ha individuelle celler i nærheten av en sykepleierens stasjon, slik det kreves i lov (Lagos, 8 / 14).

California Watch : Medisinsk Oversight Bøter Ofte Go Ubetalte
California dental regulatorer har samlet bare rundt 20 prosent av bøter de har ilagt mot tannleger i de siste fire årene, en langt svakere rekord enn lisensiering myndigheter som fører tilsyn med registrerte og yrkesrettet sykepleiere og psykiatriske teknikere. Som registrerer, avdekket i en fersk lovgivende rapport, dukket opp som den Legislature tar en nærmere titt på flere medisinsk tilsyn boards som regulerende krefter er satt til å utløpe under loven (Jewett, 8 / 15).

Los Angeles Times : Ex-HMO Advokat Named Leder Regulator Of California Health Plans
En tidligere advokat for en av landets største HMOs har blitt plukket ut til å kjøre California byrå som overvåker helseplaner. Brent Barnhart, 68, ble navngitt av guvernør Jerry Brown denne uken for å lede California Department of Managed Health Care, som regulerer HMO helse dekning for mer enn 21 millioner Californians (Helfand, 8 / 12).

The Miami Herald : Jackson Health System Kutter Hurt Primary Care for fattige
Ledere Reaves sentrum og en annen Jackson-run klinikken - Dr. Rafael A. Peñalver Clinic i Little Havana - klager over at i sin økonomiske vanskeligheter, har Jackson skadet primære omsorg for de fattige ved nedskjæringer, eliminering av apotek tjenester og tannpleie, og tvang uninsured pasienter å gå til Jackson Memorial å registrere deg for rabatt tjenester før du returnerer til klinikker for behandling. Jackson har også hevet honorar de fattige må betale ut av egne lommer for deres omsorg (Dorschner, 8 / 14).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | עִבְרִית | हिन्दी | Bahasa | Norsk | Русский | Svenska | Polski