Viewpoint: Blandade Amerika beskådar på vård-; Det att använda preventivmedel och politiska ”överskotts”; Colorado Medicaid debatt

Published on March 12, 2012 at 1:05 PM · No Comments

Los Angeles Times: Obamas SjukvårdAlbatross
Mest folk berättar opinionsundersökare som de gillar delarna av lagen, som ha väck att verkställa in i: sjukförsäkring för folk med preexisting villkorar, en sats som låter barnstag på deras vård- föräldrar planerar till åldern av 26 och avfärdar för receptdroger på Medicare. Och som tid går by, verkar Amerikaner mindre bekymrade som den ska lagen har en negation att verkställa på deras egna medicinsk vård…, Men lagen sig själv inte är något mera populärt än dagen som, den passerade (Doyle McManus, 3/11). 

McClatchy: PremiumsKöpSjukvård, att inte Könsbestämma
Illviljan misrepresentationsna ut där, den Georgetown lagdeltagaren Rusar Limbaugh tog efter tiggde inte Kongressen för en federal handout eller frågade skattebetalarear att betala hänsynslös otukt. Hon talade om att ha sjukförsäkringen som hon betalar för -- precis så många individer, arbetare och deras arbetsgivare gör från deras eget stoppa i fickan -- täcka kosta av receptdroger som många Amerikankvinnor använder i ett perfekt lagligt och ansvarig långt (Linda P. Campbell, 3/9).

Boston Globe: Det att använda preventivmedel den Ekonomiska MirakelDrogen
Som hon förbryllar för Senaten dessa dagar, ska Elizabeth Warren pröva henne som är bäst betona nationalekonomi över genus.  … Är Det att använda preventivmedel, sade hon, ”ett ekonomiskt utfärdar, såväl som ett samkväm utfärdar. '”…, För skatte- konservativ person och underskotthökar vänder födelsekontroll ut för att vara något av en mirakeldrog. Den sparar alla pengar (Joanna Weiss, 3/11).

Arizona Republik: Amid Pajaser Vid Rätt Anfaller Presidenten Religiöst Samvete
President mandaten för sjukvårdreform anfaller religiös frihet på ett nummer av beklär. … Men ingenstans är mandaten självfallet i konflikt med religiös självständighet från regering kontrollerar än, var de korsar banor med själv-försäkrade religiösa organisationar, en cohort som inkluderar mer än 600.000 försäkrade anställda nationellt (Doug MacEachern, 3/10).

Houston Krönika: Räddning Kvinna Vård- Program
När det kommer till vård- kvinnor, utfärdar, det är tid för makthavande personer i Austin att fokusera på vilka bäst servar Texas.  I dess ström bilda sparar det statligt raddapengar, sunda uppehällekvinnor och förhindrar unplanned havandeskap, (Kvinna Vård- Program). Vi bör inte underminera ett program som utför så mycket så economically (3/9).

Den Dallas MorgonNyheterna: AbortGrej Görar Ond Planerat Föräldraskap för Kvinnor Mer Än
Texas ska just att få ett näsjobb. Och den ska för att inte vara nätt. Vanvettet över aborten utfärdar leder vårt statligt in i ett klassikerfall av klipp av dess egna näsa för att förarga dess vänder mot. Och den verkliga tragedin är att denna passform av piquen ska mycket troligen bly- till mer unintended havandeskap och mer aborter som inte är mer få (Steve Slag, 3/10).

Bloomberg: Hur man Stoppar Medicares Multibillion DollarBedrägeri Suga upp genom hävert
De regerings- bedömningarna som felaktiga betalningar, som inkluderar fel och bedrägeri, i dentjänste- beståndsdelen av Medicare equaled $28,8 miljard i fjol. … Yet ingen av Kongress nor den Obama administrationen -- föregivna fiender av förloradt, bedrägerit och missbruk -- har tagit upp orsaka med angelägenheten som den kräver. att Undersöka Noggrant Medicares betalningsystemet är en skrämma uppgift… som Systemet planlades för att korrigera fel, för att inte rota ut bedrägeri (3/11).

Denver Postar: Mottar Medicaid en För Stor Aktie Av Colorado Budget? Inte
Medicaid detstatliga programet, som ger hälsovård till låg-inkomst familjer, hjälp ger en viktig säkerhetsnät för familjer, åldringen och handikappade personer över Colorado. Republikannågot att säga Medicaid tar en för stor tugga ut ur vår delstatsbudget. Emellertid stillar har de inte git specificerar av deras lösningar för att hjälpa att kontrollera växa kostar av Medicaid (Rhonda Sätter In och Beth McCann, 3/11).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski