Viewpoint: Medicare kan vara det unintended offer av packar ihop kris; Sjukvårdbransch skräck av lags omsvängning

Published on April 12, 2012 at 10:50 AM · No Comments

New York Times: Economix: Hur Packar Ihop Utsatte för fara Medicare
Gruppernas handlingar ledde direkt till en förhöjning i den regerings- skulden, som har gjort förminskningen av den skuld av ”bita förrymd utgifter” en höjdpunkt i sin tur av den Republikanska presidents- aktionen hitintills. Som ett resultat av detta pressa, Medicare stativ på randen av att avlägsnas som ett livsdugligt bildar nu av social försäkring. Yet ledarna, som leder dessa, packar ihop - och politikarna som de fungerar med nära - ska för att inte rymmas ansvarigt denna valsäsong (Simon Johnson, 4/12).

Wall Street Journal: Faust Besöker FörsäkringLobbyen
Liberal person är stilla reeling från Högsta domstolen muntliga argument på ObamaCare, men they've fick ingenting på sjukvårdbranschen. Mest av dess största spelare drog tillbaka Vita Huset, därför att de figurerade individen, skulle mandatsom köpförsäkring ger dem, en enorm ny kund baserar. Nu kan de få fastnade med alla ny reglemente men utan mandat (4/11).

RävAffär: Vård- Försäkringsgivarear Bör Stoppa att Betala För Smärtstillande medelMissbruk
Tillfredsställer av nation medicinskåpen är rimligt få effekt kosta av din sjukförsäkring. Dra Tillbaka i 2007, Föreningen Mot FörsäkringBedrägeri (CAIF), en allians av konsumentgrupper, försäkringsbolag, och statligt verk som anmäldes det missbruk av receptsmärtstillande medel, kostade vård- försäkringsgivarear mer än $72,5 miljard om året. … Är Sjukförsäkringföretag medvetna av problemet, och dess vackla kostar till alla konsumenter, något att säga Susan Pisano, talesmannen för Amerika Sjukförsäkring Planerar. ”Instämm Vi starkt, att receptdrogmissbruk är ett bekymmer, inte endast i benämner av den extra bördan på sjukvård, men i benämner huvudsakligen av tålmodig säkerhet,” henne något att säga. Stilla smärtstillande medelmissbruk poserar ett dilemma för vård- planerar. Försäkringsgivarear är inte kompetent att vägra för att betala för giltiga recept som täckas under en politik (Beth Orenstein, 4/11).

De Skatte- Tiderna: Det Vård- Kostar Som Kan Fördärva Ekonomin
Det finns inte någon sjukdom, som behöver vård- innovationer mer än Alzheimers, en sjukdom som korreleras direkt med att åldras, och den konsumerar redan en procent av global GDP.  Inte endast Alzheimer'sens är trajectory fiscally ohållbar, utan den är också omoralisk för att oss ska tilltala den tragiska människan som lider den, skapar endast till och med bättre omsorg. Förhindra och kurera ultimately den, Alzheimers är, enligt Dr. Peter Piot, det tidigare huvudet av UNAIDS, en global ”tid bombarderar”,… Utan innovationer till fest. … är det tid för att våra presidentkandidater också ska få allvarligt och ärligt om den vård- politikpassformen för detta århundrades demografisanningar (Michael Hodin, 4/11).

Chicago Sun-Times: Hur Låga Teen Nativitetar för Uppehälle
Den bäst medborgarenyheternaberättelsen av den kan veckan är denna: Teen födelser är på deras lägst jämnar i nästan 70 år. … sexually - aktivtonåret får slutligen meddelandet, som att vara en mom på så ungt en ålder är en ruskig idé, och, så de använder det att använda preventivmedel mer. Lika viktigt, är preventivmedel lättare tillgängliga, ordinerat klarare, ofta även förutsatt att på skola-baserade kliniker (4/11).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski