Viewpoint: Inskränkt val för recept; Det Vård- mandat är om frihet; VA missar till servevetss behov för mental hälsa

Published on May 5, 2012 at 2:37 AM · No Comments

Los Angeles Times: Försäkringsgivarear Begränsar Konsument Val För Att Få Ordinerade Droger
Precis några år sedan, så-kallat apotek gynna chefer, eller PBMs, skulle lika Medco avtalar med mest ledande apotek kedjar, så folket kunde fylla deras recept, de nästan någonstans som behog. Därefter realiserade PBMsen att de kunde fungera effektivare (och profitably) vid begränsande folkets val till ett singelapotek -; deras eget. Så lade de besegrar lagen med konsumenter (David Lazarus, 5/4).

Wall Street Journal: Det Ensamma Livet Av Julia
Barack Obama har en ny sammansatt flickvän, och hon som är känd, är Julia. Hon berättelsen berättas i ett växelverkande särdrag som betitlas ”Livet av Julia” på den Obama aktionwebsiten. Julia, som har inget att vända mot, visas på olika åldrar från 3 till och med 67, att tycka om gynnar av olika Obama-Drog tillbaka välfärd-statliga program. … Ställer Obama In framåtriktat en vision tvärtemot Amerikantraditionen av själv-sufficiencyen--en statlig välfärd, som kör från, vaggar till graven. Och det är en ohederlig vision, därför att det framlägger alla dessa gynnar, som ”fritt,”, aldrig att bekräfta som är det betalas de, för till och med tvinga skatt (James Taranto, 5/3).

Wall Street Journal: Wisconsin ÅterkallelseAmnesi
Efter den sist sommaren har unioner kastat miljoner på att besegra manen, som omdanade kollektivförhandlingar för att regerings- arbetare och krävda fackmedlemmar ska betala 5,8% av deras lönebesked in mot pensioner och 12,6% av deras sjukförsäkringpremiums, blygsamma bidrag som jämförs till genomsnittet i privat affär. Som den primära Demokratiska återkallelsen för Maj 8 nears för att bestämma vem den ska körningen mot den Herr Fotgängare på Juni 5, detta bör vara deras retoriska ögonblicksne-plus ultra (5/3).

Bloomberg: Ja Är SjukvårdMandat Om Frihet
Agera, lagliga kritiker av lagnågot att säga som Som de väntar på Högsta domstolenavgörandet på den Som man har råd med Omsorgen, deras fall är om frihet. Om regeringen kan instruera folk att erhålla sjukförsäkring, ska de uppehället som frågar, vad stoppa den från att kräva dem köpbroccoli? Men det verkliga hot till frihet i detta fall är inte en hypotetisk broccolilag. Det är problemet som mandat botar -- felet av sjukförsäkringen marknadsför -- och den longstanding medborgarekrisen av resningsjukvården kostar den Kongress grundar slutligen a långt för att tilltala (Jonathan Cohn och David A. Strauss, 5/3).

Houston Krönika: Texas Måste Investera, I Utbildning av mer Primär OmsorgLäkare
Vårt medicinska utbildningssystem för strömmen planläggs för att underproduce de primära omsorgläkareTexas desperat behoven. Vårt system måste ändra därför att, om vi gör alltid vad vi har alltid gjort, då ska vi får alltid vad vi har alltid fått. I fallet av Texass läkarearbetskraft är viabilityen av vårt sjukvårdleveranssystem och säkerhet av vår ekonomi, status quo enkelt inte hållbara (Tom Förbjuda, 5/3). 

De Seattle Tiderna: VA Rymde Ansvarigt För Inskränkt Tar Fram Till Mental hälsaOmsorg
En utsläppt sist vecka för rapport vid Avdelningen av VeteranAngelägenhet Kontor av Överinspektören satte ett ljust lätt på de byråkratiska lekarna som lektes på uppta som omkostnad av de som behöver hjälp. I 2011 fordrade VAEN 95 procent av nya tålmodig mottog fulla utvärderingar för omsorg inom en 14 dag perioduppsättning vid avdelningen. Inspektör  grundar endast 49 mötta procent att standarda och den genomsnittliga väntan var 50 dagar…., att Missa som hjälper de, som kliver framåtriktat till serven, deras land är unconscionable. Naturen av de led såren har ändrat tillsammans med naturen av slagfältet (5/3).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski