Viewpoint: Ta syfte på ”superbugs”; Friending organdonationer; Ariz. och kvinnor för men för Kansas abortförsök

Published on May 9, 2012 at 4:12 AM · No Comments

Bloomberg: Squash ”Superbugs” Med Fasta-Spårar AntibiotikumGodkännande
I striden mellan människor och smittsamma bakterier har människor haft fördelen, sedan åtminstone antibiotikummar introducerades in i vår arsenal 70 eller så år sedan. Nu emellertid, verkar våra vapen att vara roterande mot oss, som bakterier har funnit väg att outfox antibiotikummar…., En understödjautmaning är uppehället som en stödja strömmer av nya antibiotikummar i pipelinen, och denna är var de stora farmaceutiska företagen som baseras i Europa och U.S.et kommer i…., FDAEN betraktar en snabb bana för några nya antibiotikummar, som skulle låter för inskränkt godkännande som baserades på endast ett litet kliniskt försök, ganska, än tvåen stora kräver vanligt (5/7).

Bloomberg: Facebooks Framgång för OrganDonation Behöver Uppföljning
Facebook Inc. tog momentous handlingjumboveckan [med]… företagets inbjudan till användare till registret att bli organoljedoseringar…., Som ett resultat erfor direktanslutet statliga donor registreringar en anmärkningsvärd svallvåg för 23 veck, enligt Donerar Liv Amerika, en icke-vinstdrivande allians av donor förkämpeorganisationar för medborgare…., Vad är nödvändig att komplettera Facebooks genombrott, är belöningar för bosatt oljedoseringar. Dessa kunde ta många bildar -- kanske ett bidrag till en avgångfond, ett erbjudande av livstidsjukförsäkring, en tuitionkupong eller ett stort medmänskligt bidrag i den kända oljedoseringen (Sally Satel, 5/7).

Politico: Obama Leker Politik Med HögskolaGrads
Att täcka den en tillfälliga kosta av klassa frysningen [på studielån] som båda partier önskar, föreslår Demokrater att avleda $6 miljard från Medicare och lönelyftskatter på liten affär -; skada de very företagen räknar vi på för att hyra unga arbetare. Republikaner har varit crystal - klart att denna knipa är ingen knipa alls, om den försvagar berättiganden eller liten affär för skador i det processaa. … För vår del, Republikaner föreslå att täcka kosta av räntesatsfrysningen, genom att avsluta ”en Obamacare” slushfond som Demokrater och den själva presidenten har redan dragit för att täcka från uppta som omkostnad unrelated till sjukvården (Sen. Mitch McConnell, 5/7).

RullAppell: Modellera Program Efter VAS Hem-Baserade System
VA'SENS detbaserade primära omsorgprogramet -; framkallat i 1972 som a långt till sjuk veteran för serve chronically med omfattande tvärvetenskaplig omsorg i tålmodigs hem -; har möjliggjort leveransen av kompetent som koordineras, och kosta-effektivt servar i en utmana skatte- miljö. Detta fokuserar på att ge clinically avancerad omsorg i den hem- inställningen har givit aldrig tidigare skådade resultat som, bör serven som en modellera för Amerika vårdsystem. Förutom att ge veteran med högkvalitativ omsorg i inställningen av mest tålmodig föredra, detta system av uppmuntranhemomsorg för långsiktig kronisk sjukdomledning sparar pengar (den John Rönnen och Tom Berger, 5/8).

Arizona Republik: Lagstiftare Sköt Föräldraskap för Misses Planera, Fattiga Kvinnor för Hits
Bryggaren för Gov. Jan, tillsammans med TeaPartikontingenten av lagstiftande församling och anti-aborten Centrerar för Arizona Politik önskar att sätta Planerat Föräldraskap ut ur affär. Deras resonemang är enkelt: Det Planerade Föräldraskapet ger abort servar. De servar är inte nästan allt som Planerade Föräldraskap gör, men det är nog för Bryggare, och andra som ska önskas att stänga dem, besegrar (E.J. Montini, 5/7).

Den Kansas City Stjärnan: En Brist Av Bekymmer
I det processaa av bortgångräkningar som gör abort mindre tillgänglig, har Kansas lagstiftarear, potentiellt inskränkt kvinna kapacitet att ta fram annan servar och underminerade Universitetar av den Kansas Medicinskt center…., Denna räkning är respektlös och farlig. Senaten måste stoppa den från att få till Gov. Sam Brownback, som låter aldrig offensiv och även unethical bestämmelser avskräcka honom från att underteckna begränsande aborter för en räkning (5/7).

New York Times: Övervaka Omsorg För Handikappade personer
Gov. Andrew Cuomo har kommit slutligen upp med ett omfattande planerar för att övervaka tusentals News York privata och offentliga lättheter. Den lagstiftnings- paketerar honom som är utsläppt denna skulle vecka, skapar en ny byrå för att ha uppsikt över hem för omkring miljon folk som är rörelsehindradt eller mentalt - dåligt. Det är ett förnuftigt rättframt förslag att lagstiftarear och unioner bör stötta (5/7).

New York Times: Rum För Debatt: Kvinnor Väger Och Wellnessen
En New York Times Op-Ed av Alice Randall som appeller för svart kvinna ”begår till att få under 200, dunkar.”, Men i Februari, Postar Familjen en Washington/den Kaiser, Fundament somgranskningen avslöjde att tyngre svart kvinna har mycket högre själv-aktning än genomsnitt-storleksanpassade vitkvinnor. Är Vad viktigare, förkroppsligar en realitet avbildar, storleksanpassar allt vad dina, eller en färdig fysik, som sätter proportionellt, riskerar du på mindre för sockersjuka och andra krämpor? (5/7).

WBURS CommonHealth blog: Riskerar Arg Smärtstillande medelPolitik för Blått att Göra Ond Tålmodig
Det är underbart att Blått som Arga Blått Skyddar av Massachusetts angå smärtar omkring relievermissbruk och att företaget har konsulterat med några läkare om väg att curb det. Men det är extremt rimligt att politiken företaget är fastställd att sätta in förlägger Juli 1, som låter tålmodig fylla ett 15 dag recept, och en extra 15 dag tillförsel som ska avslutar upp att göra mer skada, än godan som är passande ännu en barriär för legitimt, smärtar tålmodig som behöver opioidläkarbehandlingar (Judy Ordförande, 5/7).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski