Roundup: Iowa union sparar klagomål över Gov. beställer på försäkring; Fla. förnekar den täckte upp TB-utbrott

Published on July 12, 2012 at 2:29 AM · No Comments

Ett val av vård- politikberättelser från Michigan, Florida, Kansas, Kalifornien och Arizona.

Des Moines Register: Union Sparar Klagomål Mot Branstad Över Sjukförsäkring Beställer
Iowa största sparade offentliga anställdas union ett klagomål i dag med den statliga förege Gov.en Frotté panka Branstad lagen, då han undertecknade ett utöva beställer som låter statliga arbetare frivilligt betala 20 procent av deras sjukförsäkringpremiums. Det prohibitivt övar klagomålet som sparas med Iowa som, Offentlig AnställningFörbindelse Stiger Ombord föreger delstatslagförbud Branstad från danande ensidiga ändringar till sjukförsäkring planerar, därför att de köpslås kollektivt, sade Danny Homan, presidentRåd 61 av AmerikanFederationen av State, Ståndsmässiga och Kommunala Anställda (Krogstad, 7/10).

Vård- Nyheterna Florida: DOHEN Förnekar Täcker-Upp På TB
I Dag försvarade delstatstjänstemän Avdelningen av Vård- från de beskyllningar det täckte upp ett allvarligt TB-utbrott i Jacksonville för att fortsätta med nedskärningen av tillståndets största byrå. Utsläppt DOHS presskontor ett meddelande från Dr. Steven Harris, ställföreträdande sekreterare, som kallade beskyllningarna felaktiga och ”skandalösa.”, Harris sade att, så snart som hälsotjänstemän noterade en grov spik i Duval County TB-fall, de frågade för hjälp från Centrerar för Sjukdom Kontrollerar (CDC) och organiserade en förening för att tilltala utfärda (Gentry, 7/10).

Detroit Fri press: Bernard Kilpatrick Bland 51 Vem Får Sjukvården För Liv I Wayne County
I Wayne County, som tre år på jobbet var long nog att kvalificera sig för livstidsjukvård, gynnar så lite för några kick-rang utnämnd person och politikar. Fifty-one tidigare Wayne County statligt anställd är valbara för gynna, som började i 1994. De ståndsmässiga något att säga kan pekar den inte kvantifiera vad den ska sjukvårdtäckningen kostar och ut att den avslutade programet i fjol för alla som hyrdes eller valdes efter Oct. 1, 2011. Att flyttningen kom amid en firestorm av kritik över generöst, gynnar som betalades för att överträffa representanter (Wisley, 7/11).

Kansas Vård- InstitutNyheterna: Klarad av OmsorgLedareMeet Med KanCare den Rådgivande Gruppen
Tekniker av de tre klarade av omsorgföretagen som valdes för att köra Kansass det $2,8 miljard Medicaid programet sade Måndag att de skulle uppehället det nya systemets procedurmässiga slagsmål till en minimi. ”Är Det inte något liknande som varje av oss går att komma in med nytt bildar, och handläggningsrutiner,”, sade Järneken Benson, vice verkställande direktör av vård- politik för Centene som talar på ett möte av KanCare det Rådgivande Rådet. KanCare är Gov. Sam Brownbacks planerar för att undersöka noggrant tillståndets de Medicaid programen i vägförvaltningstjänstemän som den ska något att säga förbättrar kvalitets- och kostar lower (Ranney, 7/10).

HealthyCal: Programet Utbildar Docs Till Underserved Grupper för Fest
Det San Joaquin Valley Programet i (FRÄMSTA) Medicinsk Utbildning kan för att inte vara det som var välkänt vid invånare ännu, men det kunde förbättra sjukvården för de som bor i åtta-länet området för år till kommet. Programet utbildar manipulerar, mest av, vem är från Sanet Joaquin Valley, som önskar till underserved befolkningar för fest i området. För närvarande har Sanet Joaquin Valley too few manipulerar, inklusive båda primära omsorgläkare och specialister (Noonan, 7/11).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski