Viewpoint: Ifrågasätter Obama, Romney inte troligen för att svara i debatter; Störande nyheterna testar på för ovarian cancer

Published on September 13, 2012 at 1:08 AM · No Comments

New York Times: Falska Löften På Ovarian Cancer
Nytt bevisa att kvinnor är mer rimlig att harmeds, än hjälpt, genom att avskärma, testar för ovarian cancer störer. Testar gör ingenting att förhindra sunda kvinnor från att dö från den vanligt dödliga sjukdomen. Yet de leder ofta manipulerar för att utföra needless kirurgier som orsakar allvarliga komplikationer i många tålmodig (9/11). 

Washington Postar: Någon Debatt Ifrågasätter För Obama Och Romney
Presidenten Obama, har du skarpt kritisera Gov. Romneys Medicare planerar för att sätta för mycket riskerar på pensionärer. Men inte är idén av att ge subventioner som justeras för vård- status och inkomst, för att låta individer inhandla försäkring på brunn-reglerade utbyten precis lika Obamacare -; undanta med ett offentligt alternativ i form av att låta pensionärköp in i traditionella Medicare? I stället har du sagt att du ska fast Medicare vid förminskande sjukvård kostar overallen. Hur? … Förar Journal över Gov. Romney, en ny studie i Newet England av Medicin projekterar att Medicare kostar ska växer 1,2 procentenhetar långsammare än privat försäkring över det nästa årtiondet. Om så, hur skulle skiftande pensionärer till privata försäkringräddningpengar (Ruth Marcus, 9/11)?

San Jose MercuryNyheterna: Romney Obfuscates På Sjukvård Planerar
Tillbringa veckoslutet att han skulle uppehällesjukvårdreform krav Då Mitt Romney sade sist, att försäkringsgivarear täcker pre-existerande villkorar, honom lämnade folk att skrapa deras huvud. Inte har han kallat Obamacare en katastrof och har förpliktat för att återkalla all den? Han har, och, enligt hans bemanna, honom stillar gör. … Om Även Romney hade haft en plötslig ändring av hjärta, vad han sade gjort ingen avkänning. Det är omöjligt Att Hålla deexisterande täckningskravstunderna att återkalla försäkringen för det individmandatköp, som Romney som klart skulle gör. Premiums för folk som valde skulle skyrocket för köp försäkring (9/11).

Wall Street Journal: DagSjukförsäkringen Dog
Angela borttappada Braly hängningen av Vd kapacitetskonsten. Shareholders gillar deras förvånar på översidan. Hon höll att leverera nedåtgående förvånar. Två veckor sedan, amid en clamor från aktieägare, klev hon - besegra som chef av Amerika största privata vård- försäkringsgivare, WellPoint. Men Fru Braly bör minnas för ett annat lång-spring agerar av gagnlöshet; pröva att förklara till Washington hur försäkring fungerar (Holman W. Jenkins Jr., 9/11).

Bloomberg: Hur Mycket Slös Bort SjukvårdUtgifter? Lott.
Bevisa föreslår thus, att i både Medicare och i privat-försäkring marknadsför, kostar higher är inte tillhörande med bättre kvalitets-. Det understryker tillfället som identifieras av Institutet av Medicinen: Vid förminskande kostar den very kicken, som inte frambringar bättre kvalitets-, U.S.et kunde förminska sammanlagd utgifter, utan att minska det kvalitets- av omsorgfolk, mottar…., Som Jag har sagt för, är det nästa årtiondet avgörande. U.S.et kan antingen flyttning aggressively att ändra informationen som familjeförsörjare har och att öka deras incitament för att ge bättre omsorg, eller förloradt en andra årtionde och triljoner som mer i överskott sjukvård kostar (Peter Orszag, 9/11).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski