Vård- laggenomförandeintäkter -- med passformar och starter

Published on November 27, 2012 at 5:02 AM · No Comments

Som Även valet har förändrat landskap för lagstiftarear som hoppas för att återkalla den 2010 vård- lagen, är några motståndarear trängs på med lagliga utmaningar. Specifika beståndsdelar av lagen, liksom dess vård- utbyten, framlägger också logistical, och finansiellt utfärdar för den Obama administrationen.

Politico: Dra Tillbaka Till Ritbordet För Obamacare Foes
[Går service för Republikan] för full avskaffande inte någonstans. Men de realiserar också att den kortfristiga strategin måste att ändra. Oppositionen planerar centreras nu på huvudsakliga tre lappar, enligt konversationer med Representanthuset och senatenRepublikaner: Fokusera på gradvis avskaffande var den kan är möjligheten som upp väljer några Demokratiskt, röstar; använd Husmajoriteten för att föra utredningar in i genomförandet av lagen; och var ordnar till för att agera, när lagen smular, som de argumenterar att den ska (Haberkorn, 11/26).

Politico: Time Kort stavelse, Men Obamacare FoesPress På I Domstol
Fönstret är bokslut för de som önskar att schakta PresidentBaracks Obama vård- lag i domstol. ”Går Det att bli mer och mer svårt, därför att domstolar är mycket mindre villiga att välta något, som ar redan befäst,” sade Kåta Barnett, den Georgetown Universitetarjuridikprofessorn som hjälpte tankeskapelsen Högsta domstolenargumentet mot lagen tidigare detta år. … Utan debenägenhet kritikerna av lagen vinkar inte viten sjunker ännu. Och om även de inte kan få rid av den hela lagen, tar de lagligt syfte på delar av det (Cheney, 11/26).

Medpage I Dag: Undantag Till FödelsekontrollMandat Växer
En Illinois Kristen bokar utgivare är den tredje organisationen som får ett anstånd från en federal domstol, och att berättas det måste inte att uppfylla med det Som man har råd med den Avancerad Kundutbildningens för Omsorg (ACA) mandat för det att använda preventivmedel. En federal domare här instämmde med Tyndale HusUtgivare som klibba till lagen, genom att leverera skulle preventivmedel för täckning, kränka med säkerhet på dess religiösa frihet. … Servar Tyndale HusUtgivare, ettförsäkrat företag som här använder 260 fulla tidarbetare, anmärkt och stämmt Avdelningen av Vård- och Människan (Pittman, 11/23).

Kullen: Obama Vänder mot Enorm Utmaning I Inställning - upp SjukförsäkringUtbyten
Den Obama administrationen vänder mot ha som huvudämne logistical, och finansiella utmaningar, i att skapa sjukförsäkringutbyten för, påstår som har gått ned för att ställa in deras egna system. … Påstår Sexton -; mest av dem reglerade vid Republikaner -; ha sade att de ska för att inte ställa in deras egna system som tvingar federal regering för att komma upp med en i stället (Viebeck, 11/25).

Under Tiden fortsätter statliga ledare för att brottas med vård- utbytesbeslut -

Kaiser Vård- Nyheterna: Minnesota som Vänder mot Större Räkning För Tillstånds SjukförsäkringUtbyte
Kostar det ska Minnesota statliga sjukförsäkringutbytet $54 miljoner i 2015 för att fungera, enligt den Gov. Markera Dayton administrationen. Kosta kommer in på mer stor än tidigare bedömningar av $30 till $40 miljoner. Skulle det statligt inte måste att finna pengarna till 2015, när de statliga utbytena krävs ekonomiskt själv-att tåla (Stawicki, 11/25).

Associatedet Press: New Hampshire Kunde Bli Partner med Med Feds På Vård- Utbyte
New Hampshire kunde återbesöka en delstatslag som kräver federal regering att köra motsatta Statliga Republikaner för ett sjukförsäkringutbyte… genomföra den federala sjukvårdgenomgånglagen. De hjälpte vändbaksida $1 miljoner i federala pengar för att användas för att planera och passerade en lag som förbjuder det statligt från upprättande av ett utbyte till serven som en marknadsplats för att konsumenter ska finna försäkring. Det kunde ändra med förskjutningen driver in efter valet. Återvann Demokrater kontrollerar av Huset (Förälskelse, 11/26).

I annan genomförandenyheterna mäter en rapport räckvidden av ACOs -

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski