Viewpoint: GOP-attack på Medicare, Medicaid kunde göra ond kritiska program; Ska något att säga som Obama är att upprepa som är hans, overreach på sjukvård

Published on November 30, 2012 at 4:09 AM · No Comments

New York Times: SjukvårdBerättiganden
Kongress- Republikaner insisterar att stora snitt till Medicare och Medicaid är på bordlägga i förhandlingarna över denkallade skatte- klippa- och underskottförminskningen. Att stance är i hög grad en politisk flyttning mot två program, som har varit kritiska till den offentliga välfärden för det förgångna halva-århundradet (11/28).

Washington Postar: En Klippa Av Deras Egna Välja
Med en gå i flisor på hans knuffa större, än hans förse med marginal av segern, Barack Obama är att att närma sig som är hans, understöder benämner, genom att reproducera missförstå av hans första. Därefter hans overreaching involverade sjukvård -- utvidga berättigandet som är statligt på uppta som omkostnad av ekonomisk tillväxt. Honom Nu sökanden en annan svallvåg av statism som förstorar portion av bruttonationalprodukten som fattas av regeringen och fördelas av politik. Orsaka är den misnamed ”skatte- klippan,” det riktigt namnger för vilken är: Demokratiska Partit dagordning (George F. Ska 11/28).

Wall Street Journal: Skisserar Av ett Budget- Avtal Är Tydligt
Ska en understödja benämner särdrag ett nytt, fiscally ansvariga Barack Obama? Vi ska vet snart nog. Verkligt utgiftertvång måste gälla ändringar till berättiganden, och annat ombud programmerar, som (tillsammans med intressera betalningar) bestå av 64 procent av detta års budget. Men Vita Husnågot att säga betraktar har det inte några Socialförsäkringreformer, erbjudit lite i långt av knipor för Medicare, och nu ändrar fynd, som dess union- och liberalpressa-gruppen bundsförvanter vociferously motsätter något berättigande (Karl Rove, 11/28).

Föra Journal över av AMAEN: Stämma Beslut Hägrar För Påstår Om SjukvårdLagen
Sjukförsäkringutbyten har, i många väg, blir synonyma med ”Obamacare” i statlig-jämna debatter. Domarna av regulatorer och delstatsparlament omkring huruvida som går framåt med dem, är sannerligen viktiga, i både praktiskt, och politiskt benämner. Alternativet av federally körningsutbyten påstår in att avskräden att skapa dem på deras eget, ger emellertid en reservutväg för individer och lilla affärer. Men en without sådan reservutväg för den Medicaid utvidgningen, följderna för konsumenter, sjukhus och vård- professionell påstår in som avgör att inte delta är i det långt mer stora faktumet (Larry Levitt, 11/28).

Denveren Postar: Klistermärken Chockar På Medicaid Kostar
Om du vet något om delstatsbudgeten, är det antagligen att det inte finns en grupp av extra pengar som omkring ligger. Du kan minns även Universitetar av den Denver rapporten, att sade att komma på efterkälken intäkter betydde skulle Colorado är i fjol oförmögen att betala för Medicaid, kommunal skola och fängelser vid 2025. Vilket är därför en ny bedömning för Kaiser FamiljFundament som utvidgande Medicaid i Colorado under Obamacare kunde kosta det statligt så mycket, som $858 miljoner över de nästa 10 åren bör ge allihop paus (11/29).

Den Arizona Republiken: Regulatorn Väljer Skräck Över Som man har råd med Sjukvård
Politikarna som motsätts till den Som man har råd med Omsorgen, Agerar, ”Obamacare,” förstår, att skräck är en kraftig politisk medicin, en universalmedel medlet för en brist av solida argument. Tyvärr är skräcktaktik dåligan för ditt vård-. Bryggaren för Gov. Jan bevisade den Onsdagen med henne beslutet att inte upprätta ett statligt vård- utbyte som låter federal regering gör så i stället (E.J. Montini, 11/29).

WBUR: Cognoscenti: DenBekant Bestämmelsen Av Obamacare, Som Kunde Ha ett Stort, Dåliga Får Effekt
att Passera till och med Kendall Kvadrerar kan en får aldrig en avkänning av medicinsk forskning och innovationen som här går på. Men, då min affärspartner och Jag grundade Semprus BioSciences, ett medicinskt apparatföretag, hade vi en aning som det var förlägga som är. Det vände ut för att vara ett av våra bäst beslut. I Kendall är våra grann några av det mest smart folket i världen -- innovativa företag som skapar bättre sjukdomupptäckt, och vars terapier och produkter hjälper cystic fibrosis för fest, cancer, sockersjuka och många annat liv - att hota sjukdomar. … Men () labben och företagen… vänder mot de, som tacklar många av dagens mest tuff medicinska problem, ett skrämma hot som kan välla fram stifle den innovation- och teknologiöverföring -- den riktiga lifeblooden av vår bransch (David Lucchino, 11/29).

Politico: Hjälp Medicare som Blomstrar Under ACA
Här är fakta. Medicare utgifter per bidragsmottagare, för de förgångna två årtiondena för 2008, ro mycket mer än inflation, i allmänhet, år in och år ut. Tillväxten var så mycket som 7 procent i 2006 och som blev ovanför 5 procent till och med 2008. Att klassa, kombinerat med en växande gammalare befolkning, eroderade program långsiktiga finansiella utsikter. Men början i 2010, efter passagen av den Som man har råd med Omsorgen har Agerat, trenden ändrade dramatiskt. Att spendera för Per capita flytta sig mycket långsamt nedanföra 4 procent i 2010 och har varit den nedanföra 3 procenten någonsin efter. I Dag trotsar Medicare förutsägelsear vid det nonpartisan Kongress- Budget- Kontoret (Tekniker. Joe Courtney, D-Anslutning., 11/28).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski