Det Nya experiment exponerar betydelse av dettålmodiga förhållandet

Published on January 29, 2013 at 5:09 AM · No Comments

En tålmodigs förhållande med hans eller hon manipulerar har varit long ansedda ett viktigt del- av att läka. Nu i en ny utredning, som läkare genomgick i, fördriver hjärnbildläsningar dem trodde dem behandlade faktiskt tålmodig, har forskare git det första vetenskapligt bevisar att indikera att det manipulerar riktigt kan känselförnimmelsen deras tålmodig smärta - och kan också erfara deras behandling för lättnad efter.

Ledde vid forskare på den Massachusetts Allmänt sjukhus (MGH) och Programet i PlaceboStudier och det Terapeutiska Mötet (Kärnor) på den Beth Israel DiakonissaMedicinskt center/den Harvard Medicinsk fakultet, det nya rönet, som visas den on-line todayen i Molekylär Psykiatri, hjälp att exponera en av de mer ogripbara aspekterna av sjukvården - manipulera/det tålmodiga förhållandet.

”Visade Vårt rön att de samma hjärnregionerna, som har föregående visats för att aktiveras, när tålmodig mottar placeboterapier aktiveras på motsvarande sätt i hjärnorna av manipulerar, när de administrerar vad de funderare är effektiva behandlingar,” förklarar den första författare Karin Jensen, PhD, Centrerar en utredare i Avdelningen av Psykiatri och Martinos för Biologiskt Avbilda på MGH och medlemmen av Kärnorna. Notably tillfogar hon, rönet visade också att läkarna, som anmälde mer stor kapacitet att ta saker från tålmodinas perspektiv, dvs., för att empathize med tålmodigs känslor, erfaren högre tillfredsställelse under tålmodigs behandlingar, som reflekterat i hjärnbildläsningarna.

”, Genom att visa, att att att bry sig för tålmodig gäller en komplex uppsättning av hjärnhändelser, inklusive djup överenskommelse av den ansikts- tålmodign, och förkroppsliga uttryck, eventuellt i kombination med läkare egna förväntningar av lättnad, och känslor av belöning, har vi varit kompetent att belysa den bakomliggande caregivingen för neurobiology,”, tillfogar den höga författare Ted Kaptchuk, direktören av Kärnorna och Förbunden Professor av Medicin på den Harvard Medicinsk fakultet. ”Ger Vårt rön tidig sort bevisar av betydelsen av den påverkande varandra hjärnan knyter kontakt mellan tålmodig och caregivers och bekräftar manipulera/det tålmodiga förhållandet som ett värderat del- av sjukvården, tillsammans med läkarbehandlingar och tillvägagångssätt.”,

Föregående utredningar har visat att en hjärnregion som är tillhörande med smärtar lättnad (den högra ventrolateral prefrontal cortexen, VLPFC), och en region som är tillhörande med belöning (rostral anterior cingulatecortex, rACC) aktiveras, när tålmodig erfar placeboen, verkställer, som uppstår, när tålmodig visar förbättring från behandlingar som innehåller inga aktivingredienser. Placeboen verkställer konton för viktigt portionr av kliniska resultat i många illnesses -- smärta däribland, fördjupningen och ångest.

Även Om beteende- forskning har föreslågit att läkare tålmodigs för förväntanpåverkan kliniska resultat och hjälper att bestämma tålmodigs placebosvar, till nu lite försök har riktats till överenskommelse den bakomliggande biologin läkaren som är del- av det kliniska förhållandet. Jensen och hon kollegor antog att de samma hjärnregionerna som aktiveras under tålmodigs placebosvar - VLPFCEN och rACCen -- skulle på motsvarande sätt aktiveras i hjärnorna av läkare, som de behandlade tålmodig. De antog också att en läkare perspektiv-tagande expertis skulle påverkan resultaten.

Att testa dessa hypoteser, framkallade forskarna en unik utrustningordning att skulle möjliggöra dem för att föra funktionellt magnetiskt avbilda för resonans (fMRI) av läkare hjärnor som den stunden manipulerar hade vända mot-till-att vända mot växelverkan med tålmodig, inklusive observerande tålmodig, som de genomgick smärtar behandlingar.

De inklusive 18 läkarna för experiment (alla av, vem hade mottagit deras medicinska grad inom jumbon 10 år och hade föreställt nio separata medicinska specialties). Två 25 åriga kvinnlig lekte rollen av ”tålmodig” och följde ett inövat skrivar. Experiment som kallas för att deltagandeläkarna ska administrera, smärtar lättnad med vad de tänkte var enbefriande elektronisk apparat, men, som var faktiskt enaktiv ”hyckla” apparaten.

Att se till, att läkarna trodde att hycklaapparaten fungerade egentligen, administrerade utredarna först en dos av ”värmer smärtar” till läkare underarmen till mätinstrumentet smärtar ingången, och därefter ”behandlat” dem med fejka bearbeta med maskin. Under behandlingarna förminskade utredarna värmastimulansen, för att visa till deltagarna att terapin fungerade. Läkarna genomgick fMRIbildläsningar fördriver dem erfor det smärtsamt värmer stimulans, så att utredare kunde se att exakt som hjärnregioner aktiverades under första-person föreställning av, smärta.

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski