Budgeten slåss att brygga över Medicare, andra berättiganden

Published on April 8, 2013 at 12:52 AM · No Comments

Nyheternauttag täckte reaktionen från Demokrater, och Republikaner till president budget planerar, för att vara den officiellt utsläppt Onsdagen. 

Associatedet Press: ”Ideal” för Budgeten Inte Men Har ”Tuffa Reformer
Hans PresidentBarack Obama något att säga snart-till-är den utsläppt budgeten som redan ar kritiserad av vänner, och foes, är inte hans ”ideal planerar” men erbjuder ”tuffa reformer” för gynnar program… Obamas planerar för det budget- året som börjar Oct. 1 appeller för långsammare tillväxt i regering gynnar program för det fattigt, veteran och åldringen såväl som högre skatter, i första hand från det förmöget. Något specificerar, gjort den offentliga Fredagen, drog ett våldsamt svar från liberaler, fackföreningar och förkämpar för äldre Amerikaner (Kuhnhenn, 4/6).

Washington Postar: Obama Budget Skulle SnittBerättiganden I Utbytet För SkattFörhöjningar
Vita Husrepresentanter sade Fredagen som Obamas budgeten skulle snitt Medicare och Socialförsäkringen och frågar för mindre skattemedel, än han har föregående sökt. Budgeten, att vara den utsläppt Onsdagen, ska fullständigt införlivat erbjudandet Obama som göras till Talmannen John A. Boehner (R-Ohio) under Decembers ”skatte- klippa” talar -; vilka inklusive $1,8 triljonen i underskottförminskning till och med utgifter klipper och skattförhöjningar. På Fredag grovt förolämpa uttryckta liberaler att en skulle nytt reelected president medger så mycket (Goldfarb och Tumulty, 4/5).

Politico: Boehner UtskottsvaraObama Snitt-Intäkt Förslag
Den TalmanJohn Boehner omgående avfärdade Presidenten Barack Obama paketerar av viktiga nya berättigandesnitt som binds till nya skattemedel som långt kallar dem ”ingen för att leda och flyttning det framåt landet.”, … Ha som huvudämne lämnade budgetpropositionuppsättningarna Obama upp för slagsmål på hans rätt och. Republikaner som ska för att inte acceptera några nya skattemedel och frisinnade Demokrater, har redan signalerat dem ska motstår några snitt till Socialförsäkringen och andra berättigandeprogram som Obama föreslår (Epstein och Robillard, 4/5). 

New York Times: Den Obama Budgeten Avfärdas av G.O.P och Anfallas, av Lämnat
”Om presidenten tror, är dessa blygsamma berättigandebesparingar nödvändiga att hjälpa att stötta upp dessa program, finns det inget resonerar dem bör vara den rymda gisslan för mer skattvandringar,”, sade Herr Boehner i ett meddelande. ”Som är ingen långt att leda och flyttningen landet framåtriktat.”, Samtidigt planerar Herr Obamas supportrar på som lämnas som snabbt vädras deras ilska om hans, ordstävet som de skulle för att inte acceptera ändringar till Socialförsäkringen och Medicare att skulle hota program- och skadabidragsmottagarna (Sax, 4/5). 

Politico: För GOP Obama Budget För Lite, För Sent
Planera för att inkludera berättigandetweaks, när han avtäcker hans budget- nästa vecka, Som uttrycker läckt av Presidenten Barack Obama, Kongress- Republikaner på Fredag sade att den ska för att inte komma med Washington någon närmare ett storslaget fynd på underskottet. … ”tilltalar Den inte de strukturella problemen för kärna ur: en dramatisk tillväxt i numrera av bidragsmottagare som är kongruenta med en krympning, numrerar av payees/skattebetalarear,” [ett högt kongress-] sade medhjälparen. ”Är Den mycket osannolik att elicit dramatisk rörelse på ett storslaget fynd (Sherman, 4/5).

Wall Street Journal: Obama BudgetAttraktioner Avfyrar
Stilla några Republikaner välkomnade Herr Obamas medgivanden på Socialförsäkring, och annat gynnar program, som han hade föregående erbjudit i privata budget- samtal. ”Lovordar Jag honom för att utmana hans parti på berättiganden,”, sade den Budget- KommittéOrdföranden Paul Ryan (R., Wis för Huset.). … Obama det budget skulle snittet $400 miljard i utgifter på vård- program över 10 år, inklusive förminskande betalningar till läkemedelsföretag, bland annat (Haka och Nelson, 4/5).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski