Påstå viktig: D.C. som använder kassa, reserverar för att betala av Medicaid familjeförsörjare; Texas Planerad Föräldraskapräckvidd som overbilling bosättningen; Den vård- Veteran centrerar på högskolar

Published on July 26, 2013 at 7:56 AM · No Comments

Ett val av vård- politikberättelser från District of Columbia, Texas, Kalifornien, Oregon, Connecticut, North Carolina och Pennsylvania.

Washington Postar: Lagstiftarear som Ska för Att Inte Väga In På Chartrat Vård-, Planerar Bosättningen
Hur spenderar du $48 miljoner i unbudgeted skattebetalarepengar, utan att få ett REKO från valda lagstiftarear? I District of Columbia finns det nätt mycket endast en långt, och det är långt Borgmästare Vincent som C. Gråna föreslår att sätta kick-insatser grälar med D.C. Bevilja Vård- Planerar. Gråna talesmanPedro den Ribeiro bekräftade Onsdagen som planera är att betala Områdets aktie av bosättningen -- a lite över $35 miljoner, med federala Medicaid dollar som redogör för vila -- ut ur stadens eventualitetkassan reservera (DeBonis, 7/24).

Texas Tribune: AG det Planerade Föräldraskapet Ansluter Bosättningen för Räckvidden $1.4M
Den Texas justitiekansler kontor meddelade att Onsdagen att det erhöll en bosättning $1,4 miljoner med den Planerade FöräldraskapGolfen Segla Utmed Kusten för overbilling tillståndets av det Medicaid programet. ”Texass försvåras kapacitet att hjälpa det fattigt av handlingnågot liknande som de den Planerade FöräldraskapGolfen Coast anklagades av att begå,”, sade den Texas Justitiekanslern Greg Abbott i ett meddelande (Aaronson, 7/24).

Kalifornien Klocka: IllviljaBehov som Är Inget Planerar för att Tillfoga Vård- Veteran Centrerar På Mer Högskolar
Kriga olycksoffer, Daniel Acree, en bearbeta med maskinartillerist i Irak Kriger, klädde med filt en searing smärtar, hans förkroppsligar fyllning med ursinne, Som en statligt universitetklasskompis borstade av signifikansen av civilisten. I Irak hade Acree hållit ögonen på powerlessly, som en årig pojke 5 dog i enframdriven granatattack. Det var allt som han kunde funderare av som professorn som vändes till honom för perspektiv (Glantz, 7/25).

Den Lund Rapporten: Stora Ändringar Framåt För Försäkring Klassar Granskar, Ansvarighet
Oregon är nya funderare för försäkringcommissioner där ett tillfälle att göra försäkringsbolag mer ansvarig till konsumenter, och drevsjukvården kostar besegrar, som den Som man har råd med Omsorgen Act genomföras, och den statliga sökandenvägen att stödja dess klassar granskar processaa. ”Har Vi ett det ansvar [till konsumenter] försäkringsbolag laddar en anslå klassar,”, sade Laura Cali. ”Behöver Vi att vara mycket starka benämner in av ifrågasätter oss frågar [och] dokumenten som vi ber” (Waldroupe, 7/24).

CT Avspeglar: Connecticut Tar På Missbruk Av ReceptSmärtstillande medel
Connecticut är en av 17 påstår vems invånare är mer rimlig att dö från oavsiktliga drogöverdoser än i motorfordonolyckor, med majoriteten av de dödar som orsakas av smärtstillande medel för allmänningreceptopioiden. Från 1998 till 2010, det senaste året för som data är tillgängliga, dog ett genomsnitt av 272 folk, åldrar 20 till 64, varje år i Connecticut av oavsiktliga överdoser, fördriver genomsnittet numrerar av motorfordondödar var 201, enligt utrikesdepartementet av Allmän hälsastatistik. Total- dödar från drogöverdoser har tredubblat efter 1990. I Dag orsakas mest av de dödar inte av lik heroin för gatadroger, utan av receptsmärtstillande medel lika Vicodin, OxyContin och Percocet. Centrerar för Sjukdom Kontrollerar, och Förhindrandet ser till detta som växa och en dödlig epidemi (Gambina, 7/24).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski