Feds meddelar kliver i försök att släta övergång till vård- lag, undviker täckningsschackningsperioder

Published on December 14, 2013 at 10:01 AM · No Comments

Den Obama administrationen meddelade Torsdag per serie av handlingar -- inklusive geende konsumenter mer tid att betala deras premiums och en f8orlängning av enriskera försäkring programmerar -- att hjälpa att förhindra schackningsperioder i försäkringtäckning som nyckel- delar av den vård- lagen sparka in på Jan. 1.   

Associatedet Press: Feds Försök att Släta Gropig SjukvårdÖvergång
Förutse mer sjukvårdsöndringar, meddelade Torsdagen för den Obama administrationen att en gruppera av mäter påtänkt hjälpa konsumenter att undvika schackningsperioder i deras omsorg och täckning, som president genomgångtakesna verkställer i Januari. Vård- och Människan Servar Sekreteraren Kathleen Sebelius som meddelas också enmånad f8orlängning av ett specialt försäkringprogram som skapas av lagen för folk som inte kan få täckning på grund av hälsoproblem. Planlagt att förfalla på avsluta av året, Villkorar detExisterande Försäkring Planerar ska återstår förlägger in till och med Januari (Alonso-Zaldivar, 12/12). 

Politico: Vård- Och Människan Servar Tilltalar Skräck Av Jan. 1 Vård- Täckning Gap
HHS-Sekreteraren Kathleen Sebelius sade att de ska flyttningarna ger konsumenter ”som mer fred av varar besvärad och även mer förtroende, som den [försäkring] ska är där när de önskar och behöver den.”, Hon tog del kort i en pressappell men tog inget ifrågasätter. Administrationen har vänt mot en kris, som miljoner av folk har lärt att deras strömsjukförsäkring planerar avbryts, stundproblem med HealthCare.gov och några av de statliga utbytena har gjort inskrivning svår. Signupsystemet är bättre nu, men det stilla imperfektet och det är ett öppet ifrågasätter huruvida alla som behöver att underteckna upp detta ska år är kompetent att göra så. Republikaner har sagt att mer folk styrka förlora täckning under Obamacare än når den, åtminstone i tidig sortmånaderna (Normand, 12/12).

Politico: Obamacare: En Stakbåt Efter Another
Varför besvärar Republikaner även pröva för att försena Obamacare? President Barack Obama som by som gör all den är själv. På Torsdag gav gav den Obama administrationen kunder tillåtelse att betala deras premiums som så var sena som Dec. 31 för täckning, som startar Jan. 1, och kunder i den extra veckan officiellt -; till Dec. 23 -; att att underteckna upp för Januari täckning. Flyttningen var det senast i ett långt listar precis av f8orlängningar, fördröjningar och stakbåtar som har besvärat sjukvårdlagen (Nather och Kenen, 12/12).

New York Times: Vård- Planerar Manat för Att Fördjupa Inskrivning
Med många Amerikaner stilla omkullkastat i deras försöksköpförsäkring under den nya sjukvårdlagen, den rörda Torsdagen för den Obama administrationen för att ge dem mer tid att underteckna upp och betala premiums, och den fördjupa ett program för folk med cancer, hjärtsjukdomen och andra allvarliga illnesses (Pear, 12/12).

Wall Street Journal: Vård- Försäkringsgivarear som Berättas för att Lindra Täckning, Härskar
Regeringen på den meddelade Torsdagen kliver till notsystemet av otrevligt förvånar för Amerikaner, när dengenomgång lagen sparkar fullständigt i Jan. 1, mäter däribland för att se till att fortlöpande omsorg för folk med allvarlig läkarundersökning villkorar. Flyttningarna inkluderar enmånad f8orlängning av federalt sjuk folk för ett försäkringprogram med säkerhet chronically. Den Obama administrationen frågade också försäkringsgivarear att ta ett böjligt att närma sig om deras härskar, när tålmodig fyller på recept eller ser att deras existerande att manipulera i tidig sortdagarna av det nya nya vård- för år planerar i fall att inte har sparkat in (Radnofsky, 12/11).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski