Drogmissbruk verkar att vårda hjärnändringar som liknar schizofreni

Published on December 16, 2013 at 4:14 AM · No Comments

Tonår som var skurkrollmarijuanaanvändare -- röka den dagligen för omkring tre år -- hade onormala ändringar i deras hjärna strukturerar släkt till det funktionsdugliga minnet, och utfört dåligt på minnesuppgifter, anmäler en ny Nordvästlig Medicinstudie.

Ett fattigt funktionsdugligt minne förutsäger fattig akademisk kapacitet och dagligt fungera.

Hjärnabnormalitiesna och minnesproblemen observerades under individ tidig sorttwentiesna, två år efter de stoppade att röka marijuana, som kunde indikera att det långsiktigt verkställer av kroniskt bruk. Minne-Släkt strukturerar i deras hjärnor syntes till hjärnskrynklaren och kollapsen inåt och eventuellt att reflektera en minskning i neurons.

Studien visar också att desläkta hjärnabnormalitiesna korreleras med en fattig funktionsduglig minneskapacitet och ser liknande till schizofreni-släkta hjärnabnormalities. Över det förgångna årtiondet har Nordvästliga forskare, tillsammans med forskare på andra institutioner, visat att ändringar i hjärna strukturerar kan leda till ändringar i hjärnan fungerar långt.

Denna är den första studien att uppsätta som mål nyckel- hjärnregioner i den djupa subcortical grå färgmaterien av kroniska marijuanaanvändare med strukturell MRI och att korrelera abnormalities i dessa regioner med ett nedsatt funktionsdugligt minne. Det Funktionsdugliga minnet är kapaciteten att minnas och bearbeta information i ögonblicket och -- om behövt -- överför det till det långsiktiga minnet. Föregående studier har utvärderat verkställer av marijuana på cortexen, och fåtalet har direkt jämfört kroniskt marijuanabruk i annars sunda individer och individer med schizofreni.

Mer ung individerna var, när de startade chronically att använda marijuana, de deras hjärnregionerna formades mer onormal, studierapporterna. Rönet föreslår att dessa regioner släkta till minnet kan vara mer känslig till verkställer av drogen om missbrukstarter på en tidigare ålder.

”Anknyter studien det kroniska bruket av marijuana till dessa angå hjärnabnormalities som verkar att vara för åtminstone några år, efter folket har stoppat att använda den,” sade den bly- studieförfattareMatthew Smeden, en assistentforskningprofessor i psykiatri, och beteende- vetenskaper på den Nordvästliga Universitetar Feinberg Skolar av Medicin. ”Med rörelsen som decriminalize marijuana, behöver vi mer forskning att förstå att dess verkställer på hjärnan.”,

Ska det pappers- publiceras Dec. 16 i föra journal överSchizofreniInformationen.

I U.S.et är marijuana den mest gemensam använda olagliga drogen, och unga vuxen människa har det högst -- och växa -- prevalence av bruk. Decriminalizationen av drogen kan leda till mer stor bruk.

Peka i tid, Därför Att studieresultaten undersökte en, är en longitudinal studie nödvändig definitively att visa, om marijuana är ansvariga för hjärnändringarna och minnesförsämringen. Det är möjligheten som den onormala hjärnan strukturerar avslöjer enexisterande sårbarhet till marijuanamissbruk. Men bevisa att det mer ung en betvinga som startas använda drogen som, hans hjärnabnormality indikerar mer stor, att marijuana kan vara orsaka, sade Smed.

Grupperna i studien startade att använda marijuana dagligen mellan 16 till 17 myndiga år för omkring tre år. På tiden av studien hade de varit marijuana frigör för omkring två år. En slutsumma av 97 betvingar deltaget, kontrollerar betvingar däribland matchade grupper av sunt, med en marijuanabruksoordning, betvingar schizofreni med ingen historia av viktbruksoordningar, och schizofreni betvingar med en marijuanabruksoordning. Betvingar vem använde marijuana inte missbrukade några andra droger.

Få studier har undersökt marijuanas verkställer på de djupa regionerna i hjärnan -- ”de subcortical grå färg betyder” nedanfört denformade cortexen. Studien är också unik det såg däri formar av striatumen, globuspallidus, och thalamusen, strukturerar i subcortexen som är kritisk för motivation och arbeteminne.

Marijuanaen och SchizofreniAnslutningen

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski