Påstå viktig: Calif. Regulators budget som inkluderar $670M i den nya utgifter Medi-Cal; Samlas. nya elektroniska vård- rekorduppdateringar för barkasser

Published on January 10, 2014 at 9:56 AM · No Comments

Ett val av vård- politikberättelser från Kalifornien, Massachusetts, Vermont, Virginia, Texas och Georgia.

Los Angeles Times: Brunt för Gov. Jerry som Föreslår Miljarder I Ny Utgifter
Planera Torsdagen, föreslår Gov. Jerry ska Bryna När han avtäcker hans nya budget, att miljarder av dollar i ny utgifter skolar på, sjukvården, socialtjänstar, och miljö- program som Kalifornien skördar gynnar av en ekonomisk produktion. … Inkluderar den föreslagna budgeten $670 miljoner mer för Medi-Cal, tillståndets det offentliga sjukvårdprogramet, som utvidgar som del av PresidentObamas federala genomgång. Programet förväntas till serven en inkvartera av Kaliforniens invånare det nästa året (Megerian och York, 1/8).

Associatedet Press: Samlas. Antecknar den Elektroniska Läkarundersökningen för Uppdateringar Systemet
Massachusetts har lanserat det nästa arrangerar gradvis av ett elektroniskt medicinskt rekordsystem som planläggs för att göra det lättare för, manipulerar till handtag upp en tålmodigs medicinska historia med klicka av en knäppas. Delstatstjänstemän som något att säga Utbytet för Information om SamlasHIwayen som det Vård- ska för den första tiden, l5At sjukvårdfamiljeförsörjare, lokaliserar, ber och hämtar medicinska rekord från andra deltagandesjukvårdfamiljeförsörjare över det statligt på ett säkert interconnected system (1/8).

WBUR: Samlas. Öppnar Vägen Till att Dela Medicinska Rekord
HIwayen är en knyta kontakt av sjukhus och läkaregrupper -- 57 så långt -- det har instämmt för att dela rekorden av de tålmodig som har givit deras tillåtelse att göra så. Gov. Deval Patrick lanserade HIwayen i 2012 och att överföra några av hans rekord från den Massachusetts Allmänt sjukhus till den Baystate Medicinskt center i Springfield. Nu kan skjuter programet komma med in såväl som ut, rekord, som Dr. John Halamka, den högsta informationen kommenderar på den Beth Israel DiakonissaLäkarundersökningen, visar (Bebinger, 1/8).

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Nya KundtjänstData som Är Tillgängliga På Kalifornien Medicinska Grupper
Kalifornirar som söker efter mer information om deras, manipulerar kan nu vända till en statewide website som inkluderar nya data på 170 läkaregrupper. Websiten klassar medicinska grupper som baseras på tålmodigs granskningssvar tar fram på, omsorg och kundtjänst. Tålmodig kan jämföra manipulerar grupper på sådan kriterier som hur lätt den var att få tidsbeställningar, hur hjälpsamt bemannar kontoret, var och hur manipulerar effektivt meddelat (Gorman, 1/9).

Los Angeles Times: Nya Värderingar för Kalifornien LäkareGrupp som Avtäckas Av KonsumentRapporter
Kalifornirar som söker för en manipulera, har nya värderingar från KonsumentRapporter på 170 läkaregrupper statewide. Den utsläppt Onsdagen för ställningar ämnas för att hjälpa konsumenter att se hur olika medicinska kontor mäter upp på att ge omsorg och att handla med tålmodig (Terhune, 1/8). 

New York Times: I Årligt Anförande Fokuserar Vermont RegulatorFörskjutningar Till Drogmissbruk
I en underteckna av, hur drastiskt epidemin av narkotikaberoende här har blivit, ägnade Gov. Peter Shumlin på Onsdag hans helt Påstår av det Statliga Meddelandet till vad han sade var ”en fullt utvecklad heroinkris” som griper Vermont (Seelye, 1/8).

Washington Postar: GärningRetur Till den Virginia Senaten Sju Veckor Efter Hans Sons Attack Och Självmord
I en av hans sällsynta allmänhetkommentarer efter den November tragedin berättade Gärningar hans lokal som var pappers- via e-post att han skulle gör det hans liv arbete för att korrigera de systemic skavankerna som han klandrar för hans sons död. Han har redan föreslagna två räkningar att ämnas för att göra precis det. Skulle En förlänger tidmyndigheterna kan rymma någon betvingar till en domstolsorderstund som söker för en psykiatrisk placering. Skulle annat skapar en on-line registrering som skulle ger realtidsdata på tillgängligheten av psykiatriska sängar (Vozzella, 1/8). 

Kaiser Vård- Nyheterna: Dörrar Till BehandlingÖppningen För Fattiga Illinoisans som Kämpar Med Mentalsjukdom
Fem år sedan, att bry sig Hale Joseph inte huruvida honom bodde eller dog. Han var arbetslös, hakade på droger och djupt deprimerat. Hjälp kom, efter Hale, svalde en buteljera av pills och landade i Södra KustSjukhus. Där övertalade en överstigaarbetare honom till sökandenhjälp på en lokalmental hälsabyrå. Inom några månader som Var Hale bodde i man uppehåll och att gå till gruppterapi varje dag och början till känselförnimmelsen som är säker för den första tiden i hans liv (Graham, 1/9).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski