Mer GOP-regulatorer ger Medicaid utvidgning en annan look

Published on January 13, 2014 at 1:46 PM · No Comments

Politicoen anmäler, att Republikanska regulatorer för stunder i Texas och Louisiana återstår fast i det inget lägret, andra i Pennsylvania, Tennessee, Indiana, och Oklahoma ger programet en understödjalook. Nyheternauttag erbjuder också uppdateringar från Florida, Pennsylvania, Kansas och Georgia.

Politico: Stillbilden för GOP-RegulatorMaj Går För Medicaid Utvidgning - Och Kassa
Republikaner som räknar på ett år av Obamacare-att Slå för nonstop, kan vara in för en unwelcome överrrakning: röd-mer statlig regulatorer som dikar det politiskt, skrivar för att ta en understödjalook på lagens enorma utvidgning av Medicaid. Regulatorer gillar Rick Perry av Texas, och Bobby Jindal av Louisiana återstår fast i ”det inget långt” lägret. Men Pennsylvania och Tennessee är aktivt funktionsdugliga med den Obama administrationen att utvidga Medicaid, även om deras försök till åtstramningpolitikmedgivanden på GOP-önskelistan -; lika krävande enrollees som mer betalar -; vara kunde en återvändsgränd. Indiana och Oklahoma synar alternativa versioner av utvidgning och beviljades ett ettårigt anstånd av den Obama administrationen som fördjupa existerande statliga sjukvårdprogramstunder dem funderare om den (Cheney och Millman, 1/10).

Miami Herald: Utvidgande Medicaid en Stigande Strid I den Florida Capitolen
Florida 2013 lagstiftnings- period som startas och avslutas praktiskt med Medicaid utvidgning på centrera av debatten, med HusRepublikaner som blockerar en planera för att använda federala dollar för att förminska numrera av uninsured Floridians. Detta år HusRepublikanlöfte att tackla utfärdar som long har long dröja sig kvar på den tillbaka gasbrännaren, liksom mer självständighet för högt utbildade sjuksköterskor som är ökande numrera av medicinare, som går in i primär omsorg, och faktisk reglering manipulerar besök. Men som även fokusera skiftar från Medicaid utvidgning, Demokratnågot att säga återstår det en högsta prioritet (Mitchell, 1/12).

Philadelphia Person som frågar: Ifrågasätter Framhärdar Om Corbetts Sjukvård Planerar
Beroende av vem du lyssnar till, planerar utvidgar Sunda Pennsylvania, Gov. Corbetts till reform och det Medicaid programet är en misslyckad flip-misslyckande; en goda planerar i behov av att tweaking; en byråkratisk mardröm; eller alla av över. De var några av åsikterna som uttrycktes på en offentlig utfrågning - en av statewide sex - rymde a lite över en vecka sedan på Medborgare som Konstitutionen Centrerar på administrationen planerar för att fördjupa sjukförsäkring till så många som 500.000 commonwealthinvånare (Calandra, 1/12).

Kansas Vård- Institut: Vägran för SjukhusRepresentantNågot att säga Att Utvidga Medicaid Ska Men Deras Kärnpunkten
För Jodi Schmidt och andra sjukhusadministratörer över Kansas är Medicaid utvidgning en kritisk affär utfärdar inte politisk. Schmidt är den Vård- verkställande direktör av Labette, en regional medicinskt center för 99 säng som serveParsons och flera omgeende gemenskaper i southeast Kansas. Hon sade att pengarna som är borttappada på grund av beslutet av Gov. Sam Brownback och lagstiftarear att inte delta i det första året av utvidgning kunde betyda skillnaden mellan sjukhusavslutningen året i svarten eller med ett underskott (McLean, 1/13).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski