Första Upplaga: Februari 7, 2014

Published on February 9, 2014 at 4:18 AM · No Comments

Dagens rubriker inkluderar rapporter från Capitol Hill om de fortsätta försöken att undersöka noggrant Medicares betalningsystemet för manipulerar. 

Kaiser Vård- Nyheterna: Kullen Planerar Skulle Belöning Medicare Manipulerar För Kvalitets-
Kaiser anmäler den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Mary Agnes Carey: ”Nu kommer den hårda delen. Når det har förhandlat för månader över hur man undersöker noggrant Medicares det besvärade betalningsystemet för läkare, har det tvåparti- ledarskap av tre Senat- och Huskommittéer nett ett avtal på politiken. Deras nästa uppgift kunde vara även mer hård - finna a långt för att finansiera avskaffande av ”doc-knipan, ”stenografin för de van vid fastställda läkarebetalningarna 1997 för formeln, den hållbara tillväxttakten” (Carey, 2/7). Läs berättelsen.

Kaiser Vård- Nyheterna: Obamacare Blomstrar I Sans Francisco Chinatown
Kaiser anmäler den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Sarah Varney, arbete i samarbete med NPR: ”Är Chinatown här en stad inom en stad. Byggt av invandrare i den mer sistnämnda halvan av det 19th århundradet, var Chinatown en fristad från era'sens ondskefulla fördom. Men de fullsatt kvarteren av Chinatown var också något av ett fängelse. Kinesiska invånare fruktade att lämna området efter mörker, och de bommades för från lokal skolar och stadens sjukhus -- även under ett utbrott av böldpesten i San Francisco. Det var painfully klart att, då det kom till medicinsk vård, de måste att ge för dem” (Varney, 2/6). Läs berättelsen.

Kaiser Vård- Nyheterna: En Avläsare Frågar: Kan Utländsk BesökareKöpSjukförsäkring Utbyta Planerar?
Kåsören Michelle Andrews för den Kaiser svarar den Vård- Nyheternakonsumenten att denna avläsare ifrågasätter (2/7). Läst henne svar.

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Stenig BergKickFörsäkring Prissätter Rankle Skidar Towns
Nu på Kaiser Vård- Newss blog, skriver Eric Whitney: ”Har den Colorado FörsäkringKommissionären Margeurite Salazar fått en earful om kicksjukförsäkringpremiums stoppa i fickan in av det statligt, sedan prissätter henne som är godkänd, avtäcktes Oct. 1. Hon är under ökande pressar för att göra något om dem nu att delen av Colorado har identifierats som ha de dyraste premiumsna i landet” (Whitney, 2/6). Kontroll ut vad annat är på blogen.

Associatedet Press/Washington Postar: En Scramble som ska Undertecknas Upp Barn Vid Vård- Stopptid
Nästan varje dag, Bransfield kommer till en satellit- universitetsområde av Universitetar av District of Columbia i skugga av U.S.-Capitolen, sammanträde för timmar bak en bordlägga i lobbyen av en klassrumbyggnad. Beväpnat med en Apple bärbar dator och en hög av fliers, är han delen av armén av arbetare och volontärer som ut fläktas runt om det pröva landet för att skriva in sig barn -; och antagligen sunt -; folk i sjukförsäkring som är tillgänglig till och med PresidentBaracks Obama lag för häfte. Körningen i hög grad vid grupper med slutties till Vita Huset, detmalde rekrytera försöket baseras i del på kurser som är lärda från Obamas två presidents- anbud, som revolutionerade delta i en kampanj långt spårade och uppsätta som mål väljare (2/7).

Associatedet Press/Washington Postar: Administrationen Sade att Grubbla FörsäkringF8orlängning
Den Obama administrationen betraktar en f8orlängning av president beslut att låta folk uppehälle deras individförsäkringpolitik om även de inte är eftergivena med sjukvårdgenomgången, bransch, och regeringstjänstemän sade Torsdag. Avalere sade den Vård- VD:N Dan Mendelson Torsdag att administrationen kan låta policyholdersuppehället som täckning för så länge som extra tre år som belastar att inget beslut har gjorts. Makthavande personer väntar för att se att vad klassar vandringar, planerar vård- försäkringsgivarear för försäkringutbytena som är nyckel- till genomgång täckningsutvidgningarna (2/6).

Den Washington Stolpens Kontrollören för Faktum: De Första Attackerna som Baseras På CBO-Rapporten På Obamacare Och Arbetare
Den Kongress- Budget- Kontorsrapporten på få effekt av den Som man har råd med Omsorgen Act var utsläppt på Tisdag, och redan har vi de första attackannonserna. FaktumKontrollören ägnade en kolonn till förklaring vad CBO'SENS rapport betydde faktiskt. Men vi har långt lärt som alla faktum kontrollerar in världen ska inte stopppolitikarna, om de funderare en attack fodrar flyttningväljare. Hur Så gör biljettprisen för dessa tidig sortattacker? (Kessler, 2/7).

Politico: Vita Huset Omfamnar CBO-Rapporten
Den Obama administrationen går alla ut som vänder det Kongress- Budget- Kontorets den senaste Obamacare rapporten in i en realitet -; och de är säkra dem kan övertyga Amerikaner att det är ett bra ting, om sjukvårdlaghjälpmedlet som de kan fungera mindre. I en Vita Husblog posta Torsdagen, Jason Furman, ordföranden av Rådet av Ekonomiska Konsulenter, fleshes ut administrationens försvar mot en vinka av publicitet över CBO-rapporten som sade ska bly- för sjukvård det lag till en förminskning i arbetstimmar (Nather, 2/6).

Associatedet Press/Washington Postar: Md. Panel som Undersöker Problem Med Vård- Utbyte
Panelen, som ska hållen dess första offentliga möte Måndag som ska inkluderar fem statliga senators och fem medlemmar av Huset av Delegater. Ett huvudsakligt fokuserar ska har uppsikt över framsteg av att fixa teknologiska problem och portion så många folk, som möjligheten undertecknar upp för en öppen inskrivningstopptid av Mars 31. Medlemmar ska mer sistnämnd look på vad ledde till problemen i första förlägger med ett syfte in mot att förhindra det från att hända igen i framtiden (2/6).

Wall Street Journal: Massachusetts som Behåller Vård--Utbyte FörsäljareCGI
Massachusetts Gov. Deval Patrick sade att Torsdagen ska det statligt behåller företaget bak dess on-line sjukförsäkringutbyte men kommer med på extra hjälp, efter en yttersida har granskat fann problem med kapaciteten av försäljareCGI Group Inc. Hans beslut kommer, efter federal regering i Januari valde att inte förnya CGI har avtalat kontroll av nyckel- delar av HealthCare.gov, det federala vård- utbytet som fick av till en stenig start i Oktober. Platsen har efter sett viktig förbättring. Centrerar för Medicare, och Medicaid Servar valde Accenture som den nya bly- leverantören. Federala CGI avtalar körningar till och med Februari (Kamp, 2/6).

Associatedet Press/Washington Postar: Modellera Arkansas Av Utvidgning av Medicaid På Riskerar Långt
Arkansas planerar för utvidgning av Medicaid vid köpande som privat försäkringpolitik för det fattigt, i stället för att tillfoga dem till rullarna, förebådades, som en modellera för att övertyga mer Republikan-Benägenhet påstår för att adoptera en nyckel- del av PresidentBaracks Obama genomgång för sjukvård (2/6).

New York Times: New Hampshire: Avtal som Nes På Medicaid Utvidgning
Påstå senators sade Torsdag att de hade nett ett tvåparti- avtal på en ram för att utvidga Medicaid till omkring 50.000 låg-inkomst vuxen människa. Under överenskommelsen, den statliga ska för federalt privata försäkringen pengarköp för bruk som är liknande till en metod som i fjol adopteras i Iowa och Arkansas (Bidgood, 2/6).

Los Angeles Times: U.S. LagstiftareRäckviddFördrag På att Betala Manipulerar För Medicare
I en sällsynt tvåparti- överenskommelse har kongress- ledare satt på en planera för att fixa Medicares system för att betala läkare, potentiellt sinande år av osäkerhet som rymde ofta upp avgifter för manipulerar vem omsorg för nation pensionärer. Den föreslagna knipastillbilden måste betalas för och att kräva lagstiftarear att komma upp med så mycket som $150 miljard i besparingar från någon annanstans in budgeten (Levey, 2/6).

Read in | English | Español | Français | Deutsch | Português | Italiano | 日本語 | 한국어 | 简体中文 | 繁體中文 | Nederlands | Русский | Svenska | Polski