Opiumhaltigt bruk förändrar aktivitet av specifikt protein som behövs för att fungera för det normala av hjärnans belöning, centrerar

Smärta lättnad, och tolerans är avgörande för framkallning av effektivare och mindre farliga smärtstillande medel såväl som framkallning av nya behandlingar för böjelse, Identifiera de specifika banorna, som främjar opioidböjelse. Nu Skolar ny forskning från Icahnen av Medicin på Mount Sinai avslöjer att opiatbruk förändrar aktiviteten av ett specifikt protein som behövs för fungera för det normala av hjärnans belöning centrerar. Utredare var kompetent till kvarteret proteinet, såväl som förhöjning dess uttryck i musnucleusaccumbensna, ett nyckel- del- av hjärnans belöning centrerar. Den förändrade handlingarna av lik morphine för opioids dramatiskt. Den preclinical studien som publiceras on-line Feb. 24 i föra journal överNeuropsychopharmacologyen, är första som visar att opioidbruk ändrar aktivitet av proteinet RGS9-2 och förändrar både ingången för smärtar lättnad och påverkar opioidtolerans.

”Var Vi kompetent till böjelse-släkta uppföranden för kvarteret, men ökande fällde ned aktiviteten av proteinet också smärtalättnadssvaret till morphine, och möss framkallade morphinetolerans mycket snabbare,”, sade studie höga forskare, Venetia Zachariou, PhD, den Förbundna Professorn, den Fishberg Avdelningen av Neuroscience, det Friedman HjärnInstitutet, Avdelning av Pharmacology, och SystemTerapin, på Icahnen Skolar av Medicin på Mount Sinai.

Dr. Zachariou förklarade att, därför att hjärnans belöning centrerar, har ett sådan starkt att få effekt på smärtstillande svar, non-opioiden som läkarbehandlingar bör användas för behandlingen av strängt kroniskt smärtar villkorar. Smärta specialister har flera alternativ för behandlingen av kroniskt att smärta. För tålmodig, som ar redan missbrukade till opioids, ”smärtar ett alternativ läkarbehandlingen kunde erbjuda mer smärtstillande lättnad utan det motsatt verkställer av opioids. ”Dessutom, med denna forskning räcka in, forskninglaget pekar ut det som uppsätta som mål denna molekyl, kan slutligen leda till en ny behandling för böjelse.”,

I studien använde utredare en ny teknik som var bekant som optogeneticsen, som låter aktiveringen av specifika neurons via blått lätt i real-time, för att bestämma avkrävacelltyperna av hjärnbelöningen centrerar ansvariga för det förminskande smärtstillande svaret.

”I vårt tidigare arbete, vid inactivating av RGS9-2, sågar vi en tiofaldig förhöjning i känslighet till de belöna handlingarna av morphine, strängt morphineberoende, ett bättre smärtstillande svar, och försenad utveckling av tolerans,”, sade studie höga författare. Stunder som opiumhaltiga smärtstillande medel agerar i flera hjärnregioner för att lätta, smärtar, deras handlingar i hjärnbelöningen centrerar kan också påverka analgesia. Nucleusaccumbensna kan också påverka utvecklingen av morphinetolerans, via mekanism som är distinkt från de som beskrivas i andra regioner av hjärnan.

Eric Nestler, MD, PhD, den Nash FamiljProfessorn av Neuroscience, Icahn Skolar av Medicin på Mount Sinai, lovordat forskningen. ”Ger Dessa upptäckter viktig ny information om rollen av hjärnbelöningbanan i de smärtstillande svaren till opiat”.

Studien bars ut i samarbete med den Mary Kay Loboen, PhD, från Universitetar av Maryland, forskare från Universitetar av Crete, och Karl Deisseroth, MD, PhD, från Stanford-Universiteten och coauthors från Icahnen Skolar av Medicin.

Opioidböjelse är utbredd, och understrykningar för denna forskning som det deleterious verkställer av dess bruk. Enligt MedborgareInstitutet av Drogmissbruk i 2010 tillfredsställde 1,9 miljon Amerikaner missbruk- eller beroendekriterier för receptopioids.

Källa: Det Mount Sinai Sjukhuset/Mountet Sinai Skolar av Medicin

Advertisement