Ateroskleroosi

Ateroskleroosi (ath-er-o-skler-O-sis) on peräisin Kreikan sanat athero - tarkoitettu gruel tai Liitä ja MS-tautiin tarkoitettu kovuus - ja on hardening of pääväylistä käytettyä - on yleisin syy, sydänsairaudet.

Tunneta tarkasti, mikä aiheuttaa Ateroskleroosi mutta tutkimus viittaa siihen, että Ateroskleroosi on hidas, monimutkaisia tauti, joka voi käynnistää lapsuudessa ja henkilöiden iän, se kehittää nopeammin.

Ateroskleroosi aiheuttaa muistolaatta kertymistaipumuksensa pääväylistä käytettyä, joka suorittaa koko laitoksen, veren happipitoisuus RTF verisuonet sisempi seinät ja kuten Valtimo seinät thick, pedagogisten veren narrows ja tämä voi pienentää tai estää veren virtaus toimielimen kautta.

Kilpi-koontiversion ylös on korkea kolesteroli-, rasva-, kalsium- ja muiden aineiden veren tulos - korkea verensä kolesterolitasoa lisäämään todennäköisyyttä, että kilpi perustuttava Valtimo seinät - prosessin alkaa ihmisten enemmistön, kun ne ovat lapset tai teini-ikäiset ja lasku vanhoja.

Yleensä Ateroskleroosi ei aiheuta oireita, kunnes laajentuma muuttuu kaventuneet tai estetty, kun näin tapahtuu, oireet voivat olla angina ja cramping jalka kipua, kun kävely - kun virtauksen hapen RTF verta, elimiä ja muita ruumiinosia pienenee. pusò, viivan tai jopa kuolemaan voi syntyä vakavia ongelmia.


Ateroskleroosi liittyviä sairauksia

Ateroskleroosi voi vaikuttaa laitoksen, mukaan lukien pääväylistä käytettyä sydän, aivot, aseiden, jalat ja lantion tahansa Valtimo ja tämän seurauksena eri tautien voi kehittää perusteella, mitkä pääväylistä käytettyä vaikuttaa, kuten Sepelvaltimotauti, päänvaltimo sairauksien ja alaraajavaltimosairaus.

Sepelvaltimotauti (CAD) tai sydänsairauksien ilmenee, kun kilpi on kerääntynyt sepelvaltimon pääväylistä käytettyä, jotka toimittavat hapen RTF veren sydän-, kun veren virtaus sydämen pienennetään tai estetty, se johtaa kipuja rinnassa ja pusò - CAD on johtava kuolinsyy Yhdysvalloissa - jotka CAD oireet ovat shortness hengenvetoon ja rytmihäiriöiden (sääntöjenvastaisten Sykkeiden).

Angina, heart attack (Sydäninfarkti), iskunpituus (Cerebrovascular onnettomuuden), lyhytaikainen Ischemic hyökkäys (TIA) tai mini-stroke ja Syrjäisten Vascular taudin (alaraajavaltimosairaus) myös liittyvät Ateroskleroosi.

Angina on kipuja rinnassa tai epämukavuutta, joka ilmenee, kun sydän-lihas ei saada riittävästi happea RTF-veren ja voi tuntuu paineen tai squeezing kipua rintaan ja myös olkapäät, aseiden, kaula, leuka tai takaisin - kipu on taipumus pahentaa toimintaa ja menee pois toimintoasetuksia - emotionaalinen stressi voivat myös voi käynnistää kipua.

Päänvaltimo tautia esiintyy, kun kaulavaltimon pääväylistä käytettyä, jotka toimittavat hapen RTF veren aivot-, kun veren virtaus aivojen pienennetään tai estetty, se johtaa piirto - vioittuminen äkillinen tunnottomuus, heikko ja huimausta kerääntynyt kilpi.

Alaraajavaltimosairaus (PAD) ilmenee, kun suuria pääväylistä käytettyä, joka toimittaa hapen RTF veren jalat, aseiden ja lantio - kerääntynyt kilpi kun veren virtaus näitä ruumiinosia pienennetään tai estetty, se voi johtaa tunnottomuus, kipua ja toisinaan vaarallista tartunnat.

Jotkut Ateroskleroosi ovat merkkejä tai oireita, ja sitä voi ei todettu kunnes viiva tai sydäninfarktin jälkeen.


Huomionosoitukset

Last Updated: Jul 14, 2009

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post