Az idegrendszer fejlesztése

A Dr. Maria Mandal, MD

A sejtek az idegrendszer vannak konkrét típusát és formáját egy organizmus élete folyamán. A neuronok forma és a forma kapcsolódásának az idő, amikor a szervezet egy embrió vagy a magzat. A megfelelő neuronok dolgozzon ki megfelelő számban, és vándorol a szükséges helyre születése előtt. A axonokon és dendriteken keresztül futó, majd a kapcsolatok alkotják terjed ki ezek az idegsejtek, így éri el a célokat.

A kapcsolatok, amelyek kezdetben érett idővel, és ez a folyamat akkor kezdődik, amikor a baba az anyaméhben maga. Az agy összetettségének fokát azt jelenti, hogy ez a fejlődés tart évek, mielőtt érett. A különböző fajokat az első fejlesztési hasonlít, de az emberi idegrendszer összetettsége miatt megváltozik, és egyre bonyolultabb az emberben.

Ezeket a lépéseket ismerete segít a megelőzés és a kezelés, a különböző fejlődési rendellenességek, mint a mentális retardáció stb. Tanulmányok segítenek megérteni, hogy az agy képes-hoz újjászervez-válaszul a külső hatások vagy sérülés. Ezek a vizsgálatok fényt az agyi funkciókat, mint a tanulás és a memória.

Elején az idegrendszer

Azután fogant a magzat tart körülbelül három-négy héttel az egyik a két sejtréteg, a gelatinlike emberi embrió, körülbelül egy hüvelyk hosszú, tized kezd sűrűsödik, és végig a középső felépíteni.

A sejtek növekednek, és alkotnak a sík területen úgynevezett neurális lemez-val párhuzamos gerincek, a felületen. Néhány nap alatt ezek gerincek hajtsa felé egymást, és a biztosíték alkotnak az üreges velőcső.

A cső felső megvastagszik, és három kidudorodik, ami a hindbrain, középagy és előagy képezi. Az első jelei a szem és az agyi félteke jelennek meg, később a fejlődés.

Az idegrendszer fejlesztése

Az embrió áll három rétegből, hogy sok változtatásokat alkotnak, orgona, csont, izom, bőr, vagy a neurális szövet. Bőr- és idegi szövet egy réteg hívott az ectoderma adódnak. Ez akkor fordul elő, a szomszédos réteget, a mesoderma válaszul.

Ha az ectoderma kezd egyre neurális szövetek miatt bizonyos jelek, több jelző kölcsönhatások milyen típusú agyi sejtek formája határozza meg. Valamilyen formában az idegsejtek, míg mások alkotnak a glia sejteket.

Az idegsejtek képződését

Az éretlen neuronok akkor vándorol, és elkezd gyártás tranziens kapcsolatok más neuronokkal rendeltetési helyük eléréséig. Egyetlen neuron használja glia rost irányadó vezeték mozog használ adhéziós molekulák, amelyek elismerik az út, és is használ a kontraktilis fehérjék propel mentén.

A velőcső sorsa

Neuronok kezdetben gyártott mentén a központi csatorna a velőcső. Majd mozognak, hogy az agy. Gyűjtenek össze minden a különböző agyi struktúrák alkotják. Axonok nő nagy távolságok-hoz talál és összeköt-val más neuronokkal. A szükséges áramkör létrejötte után van egy folyamat, szobrászat, amely eltávolítja a felesleges vagy nem megfelelő kapcsolatok.

A neuronok áthelyezése a velőcső kamrai zóna, illetve a belső felületének a marginális zóna, vagy külső felületének határ közelében. Ha abbahagyják, elosztjuk alkotnak egy köztes övezetben, ahol fokozatosan gyűlnek az agy fejlődésével.

Migráció a legtöbb főemlősökben, az agykéreg. Sok külső erők, alkohol, kokain vagy a magzat az anya méhében a sugárzás befolyásolja a neuronális migráció vezető problémák a lelki növekedést a születés után.

Ha az idegsejtek eléri a végleges helyére, kell, hogy a megfelelő kapcsolatok egy adott funkciót fordul elő. Axon növekedés rendezte növekedés kúp. Ezek a bővítések az axon tipp, hogy találják meg a hely a növekedés.

Április Cashin-Garbutt, BA Hons (Cantab) felül

Források

  1. http://www.SFN.org/Skins/Main/PDF/brainfacts/2008/brain_facts.PDF
  2. http://www.braincampaign.org/Common/docs/Files/2769/echap8.PDF
  3. http://www.cse.iitk.ac.in/Users/HK/cs781/NervousSystem.PDF/
  4. http://www.freeinfosociety.com/Media/PDF/4423.PDF
  5. http://www.bio12.com/ch17/Notes.PDF

További olvasnivaló

Last Updated: Sep 25, 2012

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post