Mineraalien ja terveys

Tekijänä huhtikuuta Cashin-Garbutt, BA tutkinto erinomaisin tiedoin (Cantab)

Mineraalien ovat ravinteiden, jotka ovat olennaisia elin. (1) On niistä yhteensä 22. (2)

Mineraalien tyypit

Mineraalien voidaan jakaa kahteen ryhmään: makro-kivennäisaineiden ja mikro-kivennäisaineiden. (2) Ne myös kutsutaan joskus merkittäviä mineraalien ja pieniä (tai jäljittää) kivennäisaineita. (1, 3)

Makro-kivennäisaineiden (suuret mineraalien)

Makro-kivennäisaineiden ovat:

 • Kalsium
 • Fosfori
 • Magnesiumin
 • Natrium
 • Kloridi
 • Kalium
 • Rikkiä (1, 2)

Makro-kivennäisaineiden, erityisesti kalsiumin ja fosfori, yleensä pelata rakenteellisten roolit elimessä. (2)

Laitoksen on yli 100 mg kukin makro-kivennäisöljyjen päivässä. (1) Tämä saattaa kuulostaa paljon, mutta se voi asettaa näkökulmasta katsoessaan, että dollar bill painaa 1000mg. (4)

Kalsium

Suurin osa laitoksen kalsium käytetään pitämään luista ja hampaista vahva. Jotkin kalsium tarvitaan myös säätelemiseksi sekä muut lihaksen funktiot sydämen syke. Kalsium käytetään myös muiden metabolisen toimintoja, kuten hermo toimittaminen ja merkinanto solunsisäisiä.

NHS aikuiset mukaan on 700 mg kalsiumia / vuorokausi. Tämä olisi voitava kulutettu terveellistä ruokavaliota. Meijerituotteiden ja jotkin vihreä Lehtivihannekset (ei pinaatti) on runsaasti kalsiumia. (5, 6)

Fosfori

Fosfori käytetään myös luista ja hampaista vahva. Tämä johtuu siitä, että fosfori löytyy hydroksiapatiitti, kalsiumfosfaatti suola luita.

Tekstissä käytetään myös fosfori moniin muihin tarkoituksiin. Se on solun kalvot tärkeimmät rakenteellinen osatekijä. Se löytyy myös geneettistä materiaalia kuten DNA ja RNA.

Fosfori on myös tärkeä rooli muonitukseen energian leipäteksti. Yksi tunnetuimmista energia-yhdisteet, jotka sisältävät fosfori on Adenosiinitrifosfaatti (ATP). Tämä molekyylin tallentaa energian joukkovelkakirjansa. Kun näiden joukkovelkakirjojen rikkoutuvat energia on julkaissut ja voidaan käyttää virranhallinta-energian edellyttävien prosessien. (7, 8, 9)

NHS aikuiset mukaan on 550 mg fosforikiloa kohden päivässä. Uudelleen tämä saisi kuluvien terveellisen ruokavalion kautta. Punaisen lihan, maitotuotteiden ja kalojen sisältävät korkeita fosforia. (10)

Magnesiumin

Magnesiumin käytetään yli 300 biokemiallisten reaktioita tekstissä. Se auttaa muuntamaan hiilihydraattien ja rasvojen energian. Sitä käytetään myös yhteenvetokertomuksessa proteiinien ja nucleic acids, kuten DNA ja RNA. Magnesiumin käytetään myös solun merkinanto.

Lisäksi magnesiumin on rakenteellisia merkitys, erityisesti luista ja hampaista.

Voit vaatia magnesiumin määrä riippuu asiakkaan sukupuoli. NHS miesten mukaan on 300 mg päivässä; naisten edellyttävät vain 270 mg. magnesiumin löytyy kokonaiset jyvät, pähkinöitä ja vihreä lehtivihannekset. (10, 11, 12, 13)

Natrium

Natrium avulla voidaan hallita vesitasapainon soluissa ja veren myös määrä ja veren paine. Se on myös mukana hermo impulsseina.

NHS mukaan meidän olisi käytettävä enintään 2,4 g natrium (tämä koskee 6 g suola - natriumkloridia). Monet ihmiset taistelu kanssa kuluttaa vähemmän kuin 2,4 g natriumia. Tämä saattaa johtua natrium löytyy elintarvikkeissa. (10, 14 ja 15)

Kloridi

Kloridi on tärkeää Sulatusta varten, sillä se muodostaa suolahappoa vatsaan. Tämä happo auttaa tuhota haitallisten bakteerien, joka voidaan käydä elintarvikkeissa. (16 ja 17)

Laitoksen vaatimat kloridi riippuu ikäsi. Nuoret ja aikuiset alle 50 olisi saannin 2,3 grammaa päivässä. Ikääntyneiden vaatia asteittain alhaisemmat. (18)

Kalium

Kaliumin, natriumin, kuten auttaa ohjaamaan laitoksen vesitasapaino. Äskettäin tehdyn tutkimuksen on myös ehdottanut, että kalium voi auttaa vähentämään verenpaineen. (10 ja 19)

NHS, mukaan on tarpeen aikuisille saannin 3 500 mg kaliumia päivässä. Hyvä kalium lähteitä ovat leikkeleitä, jotkin kalojen, maitotuotteiden ja hedelmien ja vihannesten. (10, 20)

Rikki

Rikki tarvitaan rustot ja muiden kudosten tuotannossa.

Rikin suositeltavaa ravinnon määrää ei ole olemassa; Department of Health neuvoo kuitenkin, että riittävä rikin vaatimukset saadut terveellisen ruokavalion. Rikkiä sisältävien elintarvikkeiden ovat ne, jotka sisältävät proteiinia, kuten liha, kala ja niin edelleen. (10, 21)

Mikro-kivennäisaineiden (Trace-kivennäisaineiden)

On yli 12 mikro-kivennäisaineiden. Tärkeimmät ovat:

 • Rauta
 • Kupari
 • Sinkki
 • Mangaani
 • Jodi
 • Seleeni (4)

Mikro-kivennäisaineiden ei tarvitaan suuria määriä mikro-kivennäisaineiden, sellaisena kuin niitä käytetään yleisesti ideoille entsyymireaktioiden. (2)

Tarkemmin sanottuna laitoksen tarvitsee vähemmän kuin 100 mg kunkin mikro-kivennäisaineen päivässä. (4)

Rauta

Rautaa on osallisena kuljettavien hapen kiertää kehon. Se tekee tämän lomakkeen hemoglobiini molekyylien veren ja Myoglobiini molekyylien lihaksia. (23)

Määrän rautaa aikuisten olisi saannin riippuu niiden sukupuoleen. Mukaan NHS miesten olisi käytettävä 8.7 mg rautaa päivässä; naisten olisi saannin 14,8 mg. Elintarvikkeisiin, jotka sisältävät rautaa sisällyttää maksa-, liha- ja Tumma vihreä lehtivihannekset. (22)

Kupari

Kupari on tärkeää, että rauta aineenvaihduntaa. Tämä johtuu siitä, että se oxidises rauta-lomake, joka on tarpeen punasolu perustamisessa. Kuparin käytetään myös laitoksen torjua vapaa-radikaalit käytöstä. (24)

NHS, mukaan on tarpeen aikuisille mielikuvaa 1,2 mg kuparia päivässä. Tämä voidaan saavuttaa vievää pähkinät, äyriäisiä ja muita eläimenosia. (10)

Sinkki

Sinkin on tärkeää haavojen paranemaan. Se liittyy myös monia metabolisen prosessit, kuin se kuuluu monia entsyymien.

Mukaan NHS sinkki, että aikuisten vaatia määrä riippuu niiden sukupuoleen. Miesten vaatia välillä 5,5 - 9.5 mg sinkin päivässä; naisten edellyttävät 4-7 mg / vuorokausi.

Sinkin löytyy punaisen lihan sekä siipikarjan, lisäksi se voidaan kuluttaa paljon viljasta, joka on väkevöity sinkkiä. (10, 25)

Mangaani

Mangaani kuuluu sisältyvien solujen mitokondrioissa entsyymejä. Entsyymivalmisteen, mangaani superoxide dismutase (MnSOD), tunnettu on vapaa-radikaalit taistelevat.

Mangaani on myös osa muut metabolisia entsyymejä ja terveitä luut ja kollageenia, jota käytetään haavojen parantaminen tuotantoon tarvitaan. (26, 27)

Mangaani löytyy useista lähteistä, mukaan lukien teetä, pähkinöitä ja vilja. (10) According to elintarvike- ja ravitsemus Board (FNB) lääketieteen instituutin yli 18-vuotiaat miehet olisi saannin 2.3 mg mangaania päivässä; ottaa huomioon naisten (yli 18) olisi käytettävä 1,8 mg / vuorokausi. (28)

Jodi

Jodi käytetään kilpirauhanen hormonien kuten triiodothyronine (T3) ja Tyroksiini (T4) tuotannossa. Kilpirauhanen hormonien vaikuttavat monet järjestelmät mukaan lukien aivot, runko ja elinten runkoon.

Mukaan NHS aikuisten olisi käytettävä 0.14 mg jodia päivässä. Jodi esiintyy meren kaloja ja äyriäisiä. Se löytyy myös joitakin jyviä –, vaikka tämä voi määräytyä maa, joissa kasveja kasvatetaan. (29, 30, 31)

Seleeni

Seleeni lomakkeiden rungossa, selenoproteins, jotka liittyvät seleeni proteiinien. On vähintään 25 eri selenoproteins, jossa on monia eri toimintoja. Näitä ovat säännellä kilpirauhanen hormonit, suojautuminen Oksidatiivinen stressi, säännellä solun kasvua, avunanto hedelmöittymiseen ja niin edelleen. (32, 33)

Seleeni, sinun on käytettävä määrä riippuu asiakkaan sukupuoli. Mukaan NHS miesten on 0.075 mg päivässä; naiset tarvitsevat vain 0.06 mg / vuorokausi. Tämä voidaan kuluttaa liha-, kala- ja nuts – erityisesti parapähkinät kautta. (10)

Muut mikro-kivennäisaineiden

Muut mikro-kivennäisaineiden sisällyttää:-

 • Beta-karoteeni
 • boori
 • kromi
 • koboltti
 • fluoridi
 • molybdeeni
 • nikkeli
 • pii (2, 10)

Lähteet

 1. http://www.najah.edu/
 2. http://dining.Unt.edu/Nutrition/nutrition_brochures/Minerals.pdf
 3. http://Web.mit.edu/Athletics/sportsmedicine/wcrminerals.HTML
 4. http://facweb.northseattle.edu/sbusch/Lecture_13.pdf
 5. http://www.NHS.UK/conditions/Vitamins-Minerals/Pages/Calcium.aspx
 6. http://ods.od.nih.gov/Factsheets/Calcium-HealthProfessional/
 7. http://www.umm.edu/altmed/Articles/phosphorus-000319.htm
 8. http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/Minerals/phosphorus/
 9. Lodish, Berk et al. (2004) molekyyli solun Biology viides painos. W.H. Freeman ja yritys
 10. http://www.NHS.UK/conditions/Vitamins-Minerals/Pages/other-Vitamins-Minerals.aspx
 11. http://ods.od.nih.gov/Factsheets/magnesium-HealthProfessional/
 12. http://www.umm.edu/altmed/Articles/magnesium-000313.htm
 13. http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/Minerals/magnesium/
 14. http://Extension.usu.edu/Files/publications/publication/FN_220.pdf
 15. http://www.Ext.colostate.edu/pubs/foodnut/09354.HTML
 16. http://www.nAL.USDA.gov/fnic/DRI/DRI_Water/269-423.pdf
 17. http://www.BBC.Co.UK/Science/humanbody/Body/factfiles/Stomach/Stomach.shtml
 18. http://www.umm.edu/ency/Article/002417rec.htm
 19. http://www.Ext.colostate.edu/pubs/foodnut/09355.HTML/
 20. http://www.umm.edu/altmed/Articles/potassium-000320.htm/
 21. http://www.Health.Harvard.edu/Newsweek/Listing_of_vitamins.htm
 22. http://www.NHS.UK/conditions/Vitamins-Minerals/Pages/Iron.aspx
 23. http://www.McKinley.Illinois.edu/handouts/dietary_sources_iron.HTML
 24. http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/Minerals/Copper/
 25. http://ohioline.osu.edu/hyg-fact/5000/5560.HTML
 26. http://www.csua.Berkeley.edu/~wuhsi/elements.HTML
 27. http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/Minerals/manganese/
 28. http://IOM.edu/activities/Nutrition/SummaryDRIs/~/Media/Files/Activity%20Files/Nutrition/DRIs/RDA%20and%20AIs_Vitamin%20and%20Elements.pdf
 29. http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/Minerals/iodine/
 30. http://www.NHS.UK/conditions/Vitamins-Minerals/Pages/iodine.aspx
 • http://e.hormone.tulane.edu/Learning/thyroid.HTML
 • http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/Minerals/Selenium/
 • http://www.NAP.edu/openbook.php?record_id=9810&page=285
 • Last Updated: Aug 22, 2012

  Advertisement

  Comments

  The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
  Post a new comment
  Post