Οστεοπόρωση δίαιτα

1. Η λήψη αρκετά ασβέστιο κάθε ημέρα.

Τα οστά γίνονται ασβεστίου. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η οστεοπόρωση είναι να πάρετε αρκετό ασβεστίου στη διατροφή σας. Χρειάζεστε αρκετό ασβέστιο κάθε μέρα για ισχυρή οστά καθόλη τη διάρκεια ζωής. Μπορείτε να τη λάβετε μέσω τροφίμων ή/και ασβεστίου χαπιών, που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα ναρκωτικών. Μιλήστε με τον γιατρό σας ή νοσηλεύτρια πριν από τη λήψη ασβέστιο χάπια να βλέπετε είδους που είναι καλύτερα για σας.

Εδώ είναι το πόσο ασβεστίου που χρειάζεστε κάθε μέρα.

Ηλικίας
Χιλιοστόγραμμα ανά ημέρα
9-18
1300
19-50
1000
51 ετών και άνω

1200

Εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες πρέπει το ίδιο ποσό του ασβεστίου με άλλες γυναίκες της ίδιας ηλικίας.

Εδώ είναι μερικά τρόφιμα για να κάνετε το ασβέστιο που χρειάζεστε. Ελέγξτε τις ετικέτες τροφίμων για περισσότερες πληροφορίες.

Τροφίμων
Τμήμα
Χιλιοστόγραμμα
Τοις εκατό
Plain, ελεύθερη λίπους (ή χαμηλή λίπος) γιαούρτι
1 Κύπελλο
450
45
American τυρί
2 ουγγιές
348
35
Γάλα (λίπος δωρεάν ή χαμηλή λίπος)
1 Κύπελλο
300
30
Χυμός πορτοκάλι με προσθήκη ασβέστιο
1 Κύπελλο
300
30
Μπρόκολο, μαγειρεμένα ή νωπά
1 Κύπελλο
90
10

* % Ημερήσια τιμή σας λέει πόσο από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση θρεπτικής ουσίας που έχει σε αυτό το τμήμα των τροφίμων.

2. Η λήψη αρκετά βιταμίνη d κάθε ημέρα.

Είναι επίσης σημαντικό να πάρετε αρκετό βιταμίνη D, η οποία βοηθά το Σώμα σας να σε ασβέστιο. Μπορείτε να βρείτε βιταμίνη d μέσω ηλιακό φως και τρόφιμα όπως το γάλα. Χρειάζεστε το 10-15 λεπτά του ηλιακού φωτός για τα χέρια, όπλων και πρόσωπο, δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα να έχετε αρκετό βιταμίνης D. Το χρονικό διάστημα εξαρτάται από το πόσο ευαίσθητο δέρμα σας είναι φως, χρήση των αντιηλιακών, το χρώμα του δέρματος και ρύπανσης. Μπορείτε επίσης να πάρετε βιταμίνη d με την κατανάλωση τροφίμων ή σας βιταμινούχα χάπια. Μετριέται σε διεθνείς μονάδες (IU).

Εδώ είναι το πόσο βιταμίνη d που χρειάζεστε κάθε μέρα.

Ηλικίας
IU ανά ημέρα
19-50
200
51-70
400
71 ετών και άνω
600

Εδώ είναι μερικά τρόφιμα για να σας βοηθήσει να λάβετε τη βιταμίνη d που χρειάζεστε. Ελέγξτε τις ετικέτες τροφίμων για περισσότερες πληροφορίες.

Τροφίμων
Τμήμα
IU
Τοις εκατό
Σολομού, μαγειρεμένα
3 1/2 oz
360
90
Γάλα, nonfat, μειώνεται σε λιπαρές ουσίες, & συνολικά, βιταμίνη d αλκοολωμένου
1 Κύπελλο
98
25
Αυγών (βιταμίνη d είναι ο κρόκος)
Σύνολο 1
25
6
Πουτίγκα (που πραγματοποιούνται από μείγμα & βιταμίνη d αλκοολωμένου γάλακτος)
Κύπελλο 1/2
50
10

Λευκό γάλακτος είναι καλή πηγή βιταμίνης d, οι περισσότερες yogurts δεν είναι.

3. Τρώει μια υγιεινή διατροφή.

Άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Α, βιταμίνη C, μαγνήσιο, και ψευδαργύρου, καθώς και πρωτεΐνες, συνεισφέρει στην οικοδόμηση υπερβολικά ισχυρή οστά. Γάλα παρέχει πολλές αυτών των θρεπτικών ουσιών. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να πάρετε αυτές οι θρεπτικές ουσίες με την κατανάλωση μιας υγιεινής διατροφής, καθώς και με τα τρόφιμα που έχουν αυτές οι θρεπτικές ουσίες. Μερικά παραδείγματα είναι σε άπαχο κρέας, ψάρι, πράσινα φυλλώδη λαχανικά και τα πορτοκάλια.

4. Να κινηθούμε.

Πραγματικά είναι ενεργή βοηθά τα οστών σας από:

  • επιβράδυνση των οστών απώλεια
  • βελτίωση των μυών δύναμη
  • βοηθώντας σας ισορροπία

Κάνουμε βάρους σωματική δραστηριότητα, το οποίο είναι οποιαδήποτε δραστηριότητα στην οποία το Σώμα σας εργάζεται ενάντια στη βαρύτητα. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείτε να το κάνετε: με τα πόδια, χορός, εκτέλεση, ανέβασμα σκάλας, κήπος, γιόγκα ή tai chi, αργή, αύξηση, άμεσης Τένις ή ανελκυστήρα βάρη - βοηθά όλα!

5. Να μην καπνίζετε.

Το κάπνισμα προκαλεί κίνδυνο της Γυναίκας γρήγορα οστεοπόρωση. Αυτό βλάπτει οστών σας και μειώνει το ποσό των οιστρογόνα στο Σώμα σας. Οιστρογόνα είναι μια ορμόνη που πραγματοποίησε το Σώμα σας που μπορούν να βοηθήσουν την απώλεια των οστών που αργό.

6. Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ.

Εάν το ποτό, δεν πίνουν περισσότερα από ένα οινοπνευματώδες ποτό ανά ημέρα. Αλκοόλη μπορεί να κάνει δυσκολότερη για τον οργανισμό σας να χρησιμοποιήσετε το calcuim μπορείτε να στο.

7. Να το σπίτι σας ασφαλή.

Να μειώσει τις πιθανότητες που υπάγονται, κάνοντας το σπίτι σας πιο ασφαλή. Για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε ένα ελαστικό λουτρό mat στο ντους ή μπανιέρα. Διατηρήστε σας δωρεάν από την ακαταστασία δάπεδα. Κατάργηση throw χαλιά που προκαλούν τη ταξίδι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε grab γραμμές στην μπανιέρα ή ντους.

8. Πιστεύω ότι σχετικά με τη λήψη φαρμάκων να αποτρέπουν ή να θεραπεύουν οστά απώλεια.

Μιλήστε με τον γιατρό σας ή νοσηλεύτρια σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη των φαρμάκων για την απώλεια των οστών.


Περαιτέρω ανάγνωση

Last Updated: Aug 12, 2009

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post