Συμπτώματα του συνδρόμου μακρά ΠΑΥ (LQTS)

Από Dr Ananya Mandal, MD

Αυτές με μακρά QT σύνδρομο (LQTS) είναι επιρρεπής σε επικίνδυνων παρατυπιών αιφνίδια εμφάνιση των καρδιακός ρυθμός και ρυθμό και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε arrhythmias και ακόμα και ξαφνική καρδιακών θανάτου. LQTS είναι μια μεταβιβασμένες συνθήκη, η οποία αρχίζει κατά τη γέννηση και διαρκεί μέχρι το θάνατο.

Συχνά τα συμπτώματα που αρχίζουν κατά τα pre-teen έτη, αλλά μερικές φορές τα συμπτώματα ενδέχεται επίσης να εξεταστεί κατά την παιδική ηλικία.

Τα συμπτώματα της LQTS διαφέρουν, συνήθως, ακόμη και εντός των οικογενειών των ασθενών. Συμπτώματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το αν το πρόσωπο είναι αρσενικά ή θηλυκά, την ηλικία τους και τη διάρκεια του διαστήματος τους ΠΑΥ. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια γενετική τροποποίηση για LQTS αλλά θα αναπτύξει ποτέ συμπτώματα.

Τα συμπτώματα της LQTS περιλαμβάνουν ανεξήγητη λιποθυμία, ανεξήγητη κατασχέσεις και ούτω καθεξής. (1-8)

Ανεξήγητη λιποθυμία

Αυτό μπορεί να συμβεί, οφείλεται στο γεγονός ότι μια παρατεταμένη χάσμα μεταξύ δύο καρδιά μπιτ (εκδηλώθηκε ως τη μακρά διάρκεια μεταξύ της ΠΑΥ) οδηγεί στην παροχή καθυστερημένη αίματος από το ventricles. Αυτό αφαιρεί τον εγκέφαλο του οξυγόνου και οδηγεί σε λιποθυμία.

Λιποθυμία ενδέχεται να προκύψει κατά τη διάρκεια της σωματικής ή ψυχικής άγχος. Ξαφνική θόρυβοι όπως ξυπνητήρια και κουδούνια μπορεί να λειτουργήσει επίσης ως εναύσματα.

Συνήθως ενδέχεται να υπάρχει καμία ζάλη, θολά όραμα ή εφίδρωση ή άλλες προειδοποιήσεις που σχετίζονται με τις συνήθεις μυοτονική παροιμίες πριν από τις μυοτονική επιθέσεις στο LQTS.

Ωστόσο, ορισμένοι ασθενείς μπορεί να παραπονούνται κυματισμού ή παλμό το στήθος πριν η Μυοτονική ορθογραφίας. Μυοτονική παροιμίες μπορεί να διαρκέσει για ένα λεπτό ή δύο. Αυτές ονομάζονται συγκοπή.

Ανεξήγητη κατασχέσεις

Ξαφνική μυοτονική παροιμίες μπορεί συχνά να misdiagnosed ως ένα επιληπτική κατάσχεσης.

Ανεξήγητων drowning ή κοντά σε πνιγμών

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί στα παιδιά που έχουν μια ξαφνική μυοτονική ορθογραφικός ενώ κολύμβηση. Αυτό μπορεί να είναι ανεπανόρθωτο.

Ξαφνική καρδιακή προσβολή

Ξαφνική καρδιακή προσβολή ή αιφνίδια καρδιακών θανάτου. Ξαφνική καρδιακή παρουσιάζεται όταν η καρδιά ξαφνικά σταματά ξυλοδαρμό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο μέσα σε λεπτά, εκτός εάν έχουν υποστεί επεξεργασία.

Άτομα με LQTS έχουν κίνδυνο 1 προς 10 ξαφνική καρδιακή προσβολή ή αιφνίδια καρδιακών θανάτου είναι το πρώτο σημάδι της διαταραχής.

Σε μία στις τρεις περιπτώσεις όπου το θάνατο αποτελέσματα το πρόσωπο που φαινόταν αρκετά ήθους και υγιή με καμία συμπτώματα εκ των προτέρων.

Τα συμπτώματα της LQTS 3

Εκείνους με το LQTS 3 να αναπτύξει μια ανώμαλη καρδιά ρυθμό κατά τη διάρκεια της αναστολής λειτουργίας ή αμέσως μετά την αφύπνιση. Αυτός ο τύπος LQTS επιδεινώνεται από αργό ρυθμό καρδιά. Αυτές οι ασθενείς μπορεί να ξυπνήσουν με ένα θορυβώδες παραπάτημα ενώ σε αναστολή λειτουργίας ή ενδέχεται να υποστεί μια μυοτονική επίθεση στην αφύπνιση.

Άλλα συμπτώματα της LQTS

Άλλα συμπτώματα της LQTS περιλαμβάνουν ζάλη και ταχυπαλμίες.

Άτομα που έχουν μακρά QT σύνδρομο είναι πιθανότερο να αναπτύξουν συμπτώματα ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά όπως η προηγούμενη ιστορία της, λιποθυμία, κατασχέσεις ή καρδιακή προσβολή, κώφωση, ένα διάστημα QT 0.42 δεύτερη ή μεγαλύτερη κ.λπ.

Σιωπηλή μακρά QT σύνδρομο

Μέχρι 50% των ατόμων με μακρά QT σύνδρομο ποτέ δεν έχουν συμπτώματα. Σε αυτές τις ασθενείς LQTS δεν προκαλεί σημεία ή συμπτώματα. Αυτό ονομάζεται σιωπηλή LQTS. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί στις οικογένειες των ειλικρινή πασχόντων. Αυτός είναι ο λόγος γιατί οι γιατροί συμβουλεύουν οικογένειες των ασθενών που πρέπει να ελέγχονται για σιωπηλή LQTS. Αυτές οι ασθενείς μπορεί να εκδηλωθεί με μια ξαφνική καρδιακή ως το πρώτο σύμπτωμα.

Αναθεωρείται από Απριλίου Cashin-Garbutt, BA Hons (Cantab)

Περαιτέρω ανάγνωση

Πηγές

  1. http://www.nhlbi.NIH.gov/Health/Health-Topics/Topics/qt/Signs.html
  2. http://www.BBC.Co.uk/Health/physical_health/Conditions/longqt1.shtml
  3. http://www.bwhct.NHS.uk/gg_26_long_qt_syndrome_2011_jun_-_2014_jun____web-2.pdf
  4. http://www.irishheart.IE/iopen24/Long-Syndrome-Support-Group-t-221.html
  5. http://www.gosh.NHS.uk/teenagers/about-your-condition/Long-qt-Syndrome/Long-qt-Syndrome-Information/
  6. http://www.seattlechildrens.org/Medical-Conditions/Heart-Blood-Conditions/Long-qt-Syndrome-Symptoms/
  7. http://www.heartrhythmcharity.org.uk/documents/Booklets/Long%20QT%20Syndrome%20Booklet%20090113_wjh.pdf
  8. http://childrensomaha.org/Documents/Services/Cardiology_Brochure_Long_QT_Syndrome.pdf

Last Updated: Aug 12, 2012

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post