Syanoosi ongelmat

Tekijänä Dr. Ananya Mandal, MD

Syanoosi on ominaista sinertävä värjääntymistä iholle ja limakalvojen. Syanoosi on yleensä merkki pohjana olevan edellytys sen sijaan, että joka itsessään tauti.

Ehto yleisimmistä ongelmista on sinertävä värjääntymistä huulet, sormea ja varpaat.

Oireita Syanoosi on jaoteltava luokkiin keskuselinten ja muiden Syanoosi osalta. (1-5)

Keskitetyn Syanoosi oireita

Tämä on yritysten sinertävä tai purppuran värjääntymistä kieli ja huulet ja limakalvojen suuhun.

Se on nähnyt sydän- tai keuhkot sairauksien ja epätavallista Hemoglobiini edellytykset kuten methemoglobiini ja sulfhemoglobin jne. Syanoosi aiheuttaa tähän asianmukaisesti desaturation keskitetyn joilla veren sairaudet sekä sydän- ja keuhkot vuoksi.

Tämän deoxygenated Devices-BD Vacutainer veren sijaan menee hapetus keuhkot verenkiertoa Syanoosi ongelmat johtavat laitoksen siirtyy.

Keskitetyn Syanoosi liittyy yleensä syrjäisten Syanoosi ominaisuuksia.

Voi olla muita ominaisuuksia, kuten hengästyneisyys, shortness hengenvetoon, sinertävä tai purppuran värinmuutos suullinen limakalvot, nopea ja matalia hengityslaitteet jne.

Kädet ja jalat ovat yleensä tavanomaisessa lämpötilassa tai lämmin. Ne voidaan kylmä, jos samanaikaisesti syrjäisten Syanoosi.

Oheislaite Syanoosi oireita

Syynä on vähentynyt verenkiertoa syrjäisten elimissä ja raajojen. Näin voi tapahtua stasis tai taantumaan sekä veren ja hapen liiallinen uuttaminen deoxygenated ja Syanoosi kuin opintojen verestä peräisin.

Alueilta ottaminen sinertävä tai purppura ja ovat jäähtyneet kosketa. Sitä pidetään yleisesti nail vuodepaikkaa.

Ehto korjaa kanssa kevyesti lämpeneminen. Ei ole suun limakalvon bluing.

Ikä ja maksukyvyttömyyden Syanoosi

Syanoosi, joka ilmenee congential tai epämuodostumaa sydämen yleensä alkaa syntymähetkellä tai ensimmäisen elämää muutaman viime vuoden aikana.

Sydämen vajaatoiminta, keuhkojen iskunpituus, keuhkokuume tai akuutin hyökkäys astma, Syanoosi voivat olla äkillisen tai äkillisen jarrutuksen alkamisesta potilaan "alkaa siniseksi" hapen puutteesta.

Toisaalta kroonisen obstruktiivisen keuhko taudin tai Keuhkosairaus kärsivien potilaiden usein kehittää Syanoosi vähitellen vuosien aikana.

Potilaille, joilla on pitkä historia Keuhkosairaus tai astma tai muut keuhkosairauksista on taipumus kehittää Syanoosi

Syanoosi imeväisten oireet

Imeväisille Syanoosi kanssa kyllästy tai hiki samalla ruokintaa ja Näytä paino voitto puute.

Ne on syntynyt alhainen syntymäpaino kanssa. Ne ovat ärtyisä ja tuntuu usein levykkeelle tai limp.

Ei, soihdutus ja nostrils todisteena laboured hengityksen vuoksi. Jotkin vauvoille voi grunt tai lähettää melua, jossa kunkin breath.

Syanoosi lasten ongelmat

Lasten cyanotic sydän-ja verisuonitauti oletetaan myös squatting kannan, liikunnan vapauttamaan hengästyneisyys jälkeen.

Fainting noidat ovat yhteisten lasten, joilla on cyanotic sydän-ja verisuonitauti kanssa. Lasten kanssa synnynnäisestä sydänsairaudet ovat myös toistuva rinnassa tartuntoja.

Syanoosi muut oireet

Syanoosi muita ongelmia ovat esimerkiksi seuraavat (1-5):

 • Saattaa olla vaikeuksia ilmastointi-ja hengästyneisyys ja nopean matalia Ilmastointi. Näin voi tapahtua yhtäkkiä pulmonaari emboli tapauksissa pulmonaari ödeemi tai palvelimen astma hyökkäyksen.
 • Muita ongelmia ovat esimerkiksi rinnassa kipua. Jos Syanoosi on aiheuttanut keuhkopussin effusion (kokoelma nesteiden ympärille keuhkot), koska keuhkokuume tai Keuhkoveritulppa voi olla rinnassa kipua. Pulmonaari ödeemi aiheuttaa myös tylsää, kipeä rinnassa pitkittäislaipioita.
 • Sikaruton in patients with keuhkokuume tai pulmonaari emboli on mukana.
 • Joilla on sydämen vajaatoiminta voi myös Yskä vaaleanpunainen kuohuttavasta sputum tai tummat Lima.
 • On yleensä sormien viimeisen yhteisen thickening. Tämä antaa niille club, kuten ulkoasua ja kutsutaan sormista clubbing.

Tämä tapahtuu, koska pitkä pysyvä hapen vapaudenriisto tietyissä sydän ja keuhkojen taudeissa. Syanoosi liitetään usein clubbing.

 • On yleinen ajokykyynsä tai potilaille, jotka kärsivät pitkällä aikavälillä Syanoosi heikkous. Voi olla myös päänsärkyä jaksoista.

Tarkastelleet huhtikuussa Cashin-Garbutt, BA tutkinto erinomaisin tiedoin (Cantab)

Huomionosoitukset

Syanoosi - mitä on Syanoosi?
Syanoosi syyt
Syanoosi diagnoosi
Syanoosi käsittely

Lähteet

 1. http://www.umm.edu/ency/Article/001104sym.htm
 2. http://www.Patient.Co.UK/Doctor/Cyanosis.htm
 3. http://www.ncbi.NLM.nih.gov/PMC/Articles/PMC2598396/
 4. http://www.NLM.nih.gov/medlineplus/ency/Article/003215.htm
 5. http://www.NHS.UK/conditions/Congenital-heart-disease/Pages/symptoms.aspx

Last Updated: Jul 12, 2012

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post