Αιδοίο σεξουαλικής διέγερσης

Από Dr Ananya Mandal, MD

Σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες εξαρτάται σε ένα βαθμό, τις νευρικές απολήξεις που υπάρχουν σχετικά με το Αιδοίο. Διέγερση οδηγεί σε πολλές φυσικές αλλαγές στο Αιδοίο της.

Τα στάδια της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες

Διέγερση αποτελείται από τέσσερις φάσεις. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

Διέγερση

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, υπάρχει αυξημένη υδαρές έκκριση που παράγεται να προκαλέσει καλύτερη λίπανση. Η αύξηση αυτή στην έκκριση προκαλείται λόγω συστολή της κολπική τοίχους και της συμφόρησης και της engorgement των τειχών κολπική. Αύξηση στη συγκέντρωση του αίματος, seeps υδαρές εκκρίνεται στο και αυτά συλλέξετε ο κόλπος γυναίκας και ρέει έξω το Αιδοίο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης του labia majora απλώνεται απέχουν μεταξύ τους και ισοπεδώνει να εκθέσει την κλειτορίς. Το κλειτορίς με τη σειρά της αυξάνει σε μέγεθος. Αυτές οι αλλαγές δεν μπορεί να είναι αμέσως αισθητή σε αντίθεση με τη φάση της διέγερσης στους άνδρες.

Οροπέδιο

Κατά τη φάση αυτή τη συμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων προκαλεί οίδημα των τειχών κολπική. Αυτό οδηγεί σε μείωση το άνοιγμα από τον Κόλπο σε περίπου το ένα τρίτο του αρχικού μεγέθους. Όπως το κλειτορίς γίνεται διευρυνθεί, θα αρχίζει να γίνει όρθια και γίνεται απέκρυψε από την κουκούλα.

Η αύξηση των labia minora σημαντικά σε πάχος, περίπου 2–3 φορές. Αυτό οδηγεί σε διάδοση έξω από το minora labia και το άνοιγμα από το κολπικό άνοιγμα.

Καυκάσου λευκό γυναικών που δεν είχαν ποτέ τα παιδιά το χρώμα του το labia minora από ροζ αλλάζει σε κόκκινο λόγω engorgement αγγείο. Ανάμεσα στις γυναίκες που είχαν ένα παιδί πριν το χρώμα αλλάζει από κόκκινο προς Σκούρο κόκκινο.

Οργασμός

Αυτή είναι η κορυφή στη σεξουαλική διέγερση και αυτό το στάδιο χαρακτηρίζεται από τη μέγιστη κλειτορίς engorgement. Engorgement αυτή οδηγεί σε πτύξη του μέρος σε την clitoral κουκούλα. Αυτό πιστεύεται ότι προστατεύουν το ευαίσθητο μέρος κατά τη διάρκεια του Οργασμού.

Έναν οργασμό χαρακτηρίζεται από συναιρέσεων ρυθμικά μυς στο κάτω μέρος του τον Κόλπο στη μήτρα και τον πρωκτό καθώς και του. Το συναιρέσεων έρθει γύρω από μία φορά κάθε 0.8 δευτερόλεπτα και σταδιακά απλώνονται και γίνονται λιγότερο έντονη. Μια τυπική οργασμό περιέχει συναιρέσεων 15 ή περισσότερα ανάλογα με την ένταση.

Αυτό μπορεί να συνοδεύεται από γυναικεία εκσπερμάτιση, προκαλώντας υγρό για ράντισμα των. Αυτό είναι συνήθως ένα σαφές, άοσμη εκκρίνεται από το Skene του αδένα ή κύστη που βγαίνει από το επίπεδο της ουρήθρας. Αυτό δεν είναι ούρων και δεν προκαλούν χρώση. Αμέσως μετά από οργασμό η κλειτορίς μπορεί να είναι τόσο ευαίσθητη ότι οποιαδήποτε διέγερση είναι δυσάρεστη.

Ψήφισμα

Αυτό ακολουθεί ένας οργασμός κατους ομαδοποιημένη αίμα αρχίζει να διαχέεται με βραδύτερο ρυθμό. Ο κόλπος γυναίκας επιστρέφει στην κανονική της κατάσταση χαλαρά. Το Αιδοίο επιστρέφει την κανονική θέση, μέγεθος και χρώμα.

Επανεξετάζονται από Απρίλιο Cashin-Garbutt, BA Hons (Cantab)

Πηγές

  1. http://benthamscience.com/Open/towhj/articles/V006/6TOWHJ.pdf
  2. http://www.fondazionegraziottin.org/EW/ew_articolo/1590%20porst%20-%20anatomy%20physiology.pdf
  3. http://www.alessandragraziottin.it/EW/ew_voceall/37/1130%20-%20sexual%20arousal.pdf
  4. http://www.rfsu.se/Bildbank/dokument/Praktikor/praktika-clitoral_guide.pdf?epslanguage=EN

Περαιτέρω ανάγνωση

Last Updated: Oct 28, 2012

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post