Är Vad Histamine?

Vid Dr Ananya Mandal, MD

Histamine är en amine som produceras som del av ett immunt svar för lokal som orsakar inflammation. Den utför också flera viktiga fungerar i tarmen och agerar som en neurotransmitter, eller den kemiska budbärare, som bär, signalerar från en nerv till another.

Histamine avsöndras av basophils och mastceller, som delen av ett immunt svar för lokal till närvaroen av att invadera förkroppsligar. Basophilsna och mastcellerna finnas i närliggande connectivesilkespapper. Denna histaminefrigörare orsakar capillaries för att bli mer permeable till vitblodceller och andra proteiner, som fortsätter att uppsätta som mål, och utländsk attack förkroppsligar i det upprörda silkespappret. Förutom finnas människor, histamine i faktiskt alla djur.

Histamine synthesized först i 1907, och dess pharmacological rekvisita visades i 1911. Därför Att vikten drogs ut från silkespapper, var uttrycka ”histo” van vid beskriver denna ”amine”. Receptorunderordnad typ för histamine karakteriserades i 1966, och de första antihistaminedrogerna framkallades mellan 1943 och 1944.

Histamine ger en colorless hygroscopic kristall som melts på 84°C och upplösas lätt in bevattnar eller ethanol. Den är olöslig i eter. I en lösning av bevattna, histamine finns tautomeric bildar itu, ”Nπ-H” - histamine och ”Nτ-H” - histamine. Dess kemiskt strukturerar inkluderar grundläggande två centrerar - ett av dem är en aliphatic amino grupp, och annat är, vilkendera ett gasformigt grundämne i imidazolen inte har en proton. I förkroppsliga protonateds den aliphatic amino gruppen (ha en pKa runt om 9,4) och ett gasformigt grundämne a (pKa≈ 5,8) protonateds inte.

För Att histamine ska bilda, genomgår den amino syrliga histidinen decarboxylation. Denna kemiska reaktion catalyzeds av den enzymL-Histidine decarboxylasen. Histamine är en hydrophilic vasoactive amine, och en gång bildat, inactivateds lagras den endera snabbt eller. När det är utsläppt på synapses, är den bruten besegrar vid acetaldehydedehydrogenasen. När detta enzym är bristfälligt, finns det ökande riskerar av allergiska reaktioner, som histamine ackumulerar i synapsesna. Histamine är bruten besegrar vid enzymdiamineoxidasen och histaminen-N-METHYLTRANSFERASe.

Granskat av Sally Robertson, BSc

Källor

  1. http://web.unife.it/utenti/giampaolo.garani/Anafilassi/Anaf-PPT/Antihistamine.pdf
  2. http://www2.courses.vcu.edu/ptxed/m2/powerpoint/download/Lichtman%20Antihistamines.PDF
  3. http://www.uic.edu/classes/pcol/pcol331/HISTAMINE%20AND%20ANTIHISTAMINE%20DRUGS2011.pdf
  4. http://www.scielo.br/pdf/abd/v85n2/en_10.pdf
  5. http://www.auburn.edu/~deruija/hist_antihis.pdf

[mer Ytterligare Läsning: Histamine]

Last Updated: Aug 19, 2014

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post