När bör du blöta din tandborste?

Att borsta tänder är en viktig del av tand- hygien. En stamgäst som är rutinmässig för tandomsorg, är nödvändig för att underhålla bra tand- vård-. Normalt rekommenderar tandläkare att du borstar dina tänder två gånger en dag. Varaktigheten av att borsta bör vara två noterar, och toothpasten som du använder, bör innehålla fluorförening. Emellertid svarar detta inte att snarlikt intressera ifrågasätter som har debatterats häftigt direktanslutet.

Avbilda krediterar: Andrey_Popov/Shutterstock
Avbilda krediterar: Andrey_Popov/Shutterstock

När bör du blöta din tandborste?

Ett faktiskt kriger på mikroblogging platsTwitter har folk att argumentera om de mer fina nyanserna av att borsta tänder. Specifikt, när du bör blöta dina tandborstestunder som borstar dina tänder. Det finns en skola av tanke som inte önskar att förtunna fluorföreningen som är nöjd i toothpasten. De önskar inte att blöta tandborsten alls. Ingen av, innan nor når att applicera toothpasten till den.

Another grupperar känselförnimmelser som tandborsten behöver att göras ren med bevattnar för bruk. De resonerar att det kan finnas bakterier som uppbyggnad i blir tvärarg under timmarna, som det stod, når det har använts sist. Andra anmäler att ha sett kackerlackor i badrummen som kan klättra över tandborsten på natten. De insisterar, att tandborsten måste tvättas väl och desinficeras, innan de förlägger den i munnen.

Det finns folk som blöter tandborsten och tillfogar därefter toothpasten. Därefter finns det de som applicerar toothpasten och blöter därefter tandborsten. Det fanns även någon, som föredrog att blöta tandborsten, bara åtstramningen toothpasten direkt på till sponta. Needless till något att säga, där är många folk efter alla sorter av att borsta etikett, så är vad rätten långt som borstar dina tänder? Hjälper vad faktiskt sylten det vård- av dina tänder?

Den sakkunniga åsikten

Även delas den sakkunniga åsikten, när den kommer till `en blöter eller den torra' tandborstedebatten. Känselförnimmelser för Dr Nigel Carter, att den effektivaste applikationen är att inte använda bevattnar alls, och använder ettstorleksanpassat belopp av toothpaste. Som per Dr Carter, försvagar bevattna blir tvärarg och gör dem mindre effektiva i lokalvårdtänder. Han rekommenderar att borsta för fulla två noterar det sist tinget på natten. Rätten långt som ska borstas, som per Dr Carter, är uppehället som tandborsten på en 45 grad metar för att bistå borttagning av matskräp, och bakterier från längs gummit fodrar.

Professorn Damien Walmsley är en vetenskaplig konsulent till den brittiska tand- anslutningen. Som per professorn Walmsley, är toothpaste hjälpmedel av att få på fluorförening till tänderna. Fluorförening hjälper att göra tänderna mer resistent för att förfalla. Vad betyder, är att fluorföreningen kommer i kontakt med tänderna, och en fuktig tandborste är rimlig att göra erfara av att borsta dina tänder mer angenäm. Professorn Walmsley rekommenderar att en fluorföreningtoothpaste bör vara van vid borstar tänderna två gånger en dag. En som bör äga rum av det sist tinget på natten.

Att borsta rådgivning från den tand- anslutningen för amerikanen är att borsta dina tänder två gånger en dag. Stundåsikten delas om att borsta för eller, efter frukosten för den första tiden i dagen, alla har instämmt att understödjatiden bör vara, efter du har avslutat matställe och inte går att äta något mera. Detta gör avkänning, därför att den ska bakterieuppbyggnaden uppstår mycket snabbare, om det finns matpartiklar i den över natten munnen.

Spetsar som borstar dina tänder

Det stilla folket avslutar med tanden förfaller upp, därför att de inte borstar deras tänder korrekt. Ofta undervisas barn inte hur man borstar deras tänder i ett riktigt sätt, därför att deras föräldrar inte vet hur man borstar tänder riktigt endera. Allmänna hälso-och sjukvården, UK, har någon rådgivning om att borsta.

  • Den betyder inte, om du använder en elektrisk tandborste eller manuell, så länge som du borstar dina tänder för omkring två noterar.
  • Tandborsten bör ha ett litet huvud, och en kompakt ordning av long och kort stavelse blir tvärarg som är den avslutade rundan.
  • Det är extremt viktigt att borsta det sist tinget i natten, och vanan bör inculcateds i barn från åldern av sju onwards.
  • Den använda toothpasten bör innehålla åtminstone 1.350 delar per miljon fluorförening. Kontrollera paketera som ska ses, hur mycket din fluorförening brännmärker av toothpaste innehåller.
  • Barn behöver inte att använda speciala barns toothpaste. Arbetena för stamgäst en bötfäller för dem. Se till precis att de använder endast ärtan storleksanpassat belopp av toothpaste och inte sväljer det.
  • Fördriva borsta dina tänder, se till att dig borstar insidan ytbehandlar, utanför ytbehandla, och tugga ytbehandla allra tänderna.
  • Spotta ut den överskott toothpasten, när du avslutar sig att borsta dina tänder, men försök att inte använda för mycket bevattnar för att skölja din mun. Detta ska tvättar bort fluorföreningen som täcktes på tänderna under att borsta.
  • Når du har borstat, använd inte mouthwash omgående. Fluorföreningen från toothpasten ska tvättar sig bort med mouthwashgurgelvattenen.
  • Använd en fluorföreningmouthwash om den halvan - - timmen, efter du har borstat. Försök att inte äta eller dricka för den halvan - - timme, når att ha använt mouthwash.

Hänvisar till

[Mer ytterligare läsning: Tänder]

Last Updated: Aug 23, 2018

Cashmere Lashkari

Written by

Cashmere Lashkari

Cashmere graduated from Nowrosjee Wadia College, Pune with distinction in English Honours with Psychology. She went on to gain two post graduations in Public Relations and Human Resource Training and Development. She has worked as a content writer for nearly two decades. Occasionally she conducts workshops for students and adults on persona enhancement, stress management, and law of attraction.

Advertisement

Comments

The opinions expressed here are the views of the writer and do not necessarily reflect the views and opinions of News-Medical.Net.
Post a new comment
Post