Het Nieuwe boek benadrukt pros - en - cons. van medisch gebruik van cannabis

Een nieuw boek dat de relevante wetenschap betreffende de gunstige gevolgen van cannabis voor geïdentificeerde medische voorwaarden samenbrengt en vele schadelijke bijwerkingen verklaart is vandaag gelanceerd bij de Zuidelijke DwarsUniversiteit van Australië.

Zijn auteur, Andrew Kavasilas, de stichter van de Medische Dienst van de Informatie van de Cannabis en een genoteerde onderzoeker op het gebied, heeft beklemtoond dat de publicatie - „Medisch Gebruik van cannabis-Informatie voor Artsen“ - een verwijzingshulpmiddel en niet een handboek voor behandeling is.

Deze publicatie is een samenvatting van peer review literatuur en internationale overzichten betreffende het potentiële therapeutische gebruik en schadelijke gevolgen van cannabis.

Momenteel wordt de cannabis door patiënten gebruikt die aan ziekten en ziekten met inbegrip van HIV, multiple sclerose en artritis evenals die lijden die aan chronische pijn lijden of chemotherapie ondergaan.

Het wordt gebruikt om de bijwerkingen van sommige drugs tegen te gaan, als eetluststimulans, spierontspannend middel en een algemene betekenis van welzijn te bevorderen.

Het boek omvat de resultaten van de recente NSW overheid-Goedgekeurde hoge THC cannabisproeven, de resultaten van het eerste uitvoerige Australische medische onderzoek van cannabisgebruikers en de aanbevelingen van de Werkgroep van de Overheid NSW voor het Gebruik van Cannabis voor Geneeskrachtige Doeleinden, 2000.

De „verstrekte informatie wordt ontworpen om mensen te helpen relevante en op basis van goede informatie besluiten over hun gezondheidszorg nemen en zou niet moeten worden bekeken zoals noodzakelijk bepleitend voor het medische gebruik van cannabis,“ M. Kavasilas zei.

„Samen op een bepaalde manier brengt het In Plaats Daarvan een wezenlijke hoeveelheid onderzoek die artsen op de gevarieerde toepassingen van bestudeerd cannabinotherapies introduceert. „Wat Ik aan om het even welke patiënt zou zeggen is dat als u het gebruiken van cannabis voor medische doeleinden van plan bent, uw regelmatige arts eerst raadpleeg en voor patiënten die momenteel gebruiken de cannabis voor medische doeleinden zou moeten ervoor zorgen dat hun regelmatige arts.“ geïnformeerd is

M. Kavasilas werd gevraagd door de Overheid NSW om het inleidende rapport voor te leggen over het medische onderzoek van cannabisgebruikers, dat hij en afkomstig de 50 ondervraagden schreef. De zelfde vragenlijst, met inbegrip van enkele zelfde ondervraagden, wordt nu gebruikt door het Nationale Onderzoekscentrum van de Drug en van de Alcohol Voor verdere analyse van huidige medische cannabisgebruikers.

In Australische eerste, werkte M. Kavasilas ook in het kader van vergunning om hoge cannabis te kweken THC en het te bestuderen bij SCU. De Verdere cannabissteekproeven werden gedelocaliseerd om een waaier van vergelijkende die analyse tegen straatcannabis te maken door recreatieve en medische gebruikers wordt gebruikt. Zijn onderzoek heeft tot doel gehad om procedures op lange termijn voor de toekomstige analyse van hoge cannabis te bepalen THC

Dr. David Leach, Directeur van Wetenschap op het Centrum van de Zuidelijke DwarsUniversiteit voor Fytochemie en Farmacologie - die in cannabisonderzoek verscheidene jaren is geïmpliceerd - zei het boek een uitstekend en bijgewerkt overzicht van cannabisonderzoek zowel plaatselijk als overzee bevatte.

De „lokale inhoud behandelt recent onderzoek naar cannabiskwaliteit en gebruik, evenwichtig met huidig regelgevingskwesties en gebruik in beraad in Nieuw Zuid-Wales,“ hij zei.

Een „uitvoerige samenvatting van gedocumenteerde aanwijzingen en klinisch gebruik samen met voorzorgsmaatregelen, ongunstige gevolgen, overdosissen en giftigheid maakt tot dit een uitstekende verwijzingstekst.“

Het boek, dat voor AUD$45 in het klein verkoopt, is te verkrijgen bij de uitgever, de Pers van de Herberg, Postbus 463 Mannelijke NSW 2095, Australië.

Advertisement