Kombinerade att Röka och kaffe har ett mer stor skadligt verkställa på artärer och som ge första erfarenh flöde

att Röka och kaffe går ofta tillsammans. Men kombinationen verkar att ha ett skadligt verkställa på artärer och som ge första erfarenh flöde som är mer stor, än skulle förväntas från enkelt kombination verkställer av varje övar. Negationen verkställer är både omgående, och långsiktigt, enligt en ny studie i Nov.en 2, utfärdar 2004 av Föra Journal över av AmerikanHögskolan av Cardiology.

”Är Denna den första studien att utforska kombinerad verkställer av att röka, och koffeinet på styvheten av stora artärer liksom aortaen och ladda, som läggs på på hjärtan,”, sade Charalambos Vlachopoulos, M.D., på den Athens Medicinsk fakultet och det Hippokration Sjukhuset i Athens, Grekland. ”Bekräftar Vår studie att att röka har ett extra unfavorable att verkställa och att skurkrollkaffeförbrukning kan posera ett extra riskera. Enligt vår studie för individer, som inte har ännu avslutat att röka, är det tillrådligt att inte röka stunder som konsumerar kaffe eller andra koffein-innehållande drycker, som är mycket vanligt fallet. En sund hjärta kan vara kompetent att kompensera, åtminstone i kort stavelse - kör, för sådan unfavorable villkorar, men för tålmodig med nedsatt hjärt- fungera dessa verkställer kan vara deleterious,”, sade Dr. Vlachopoulos.

Denna forskning hade två delar: en akut studie av det omgående verkställer av att röka och koffeinet och en befolkningstudie som sökte efter tecken av långsiktiga följder. I varje studie utvärderade forskarna styvheten av aortaen (den största artären som leder från hjärtan), och reflexionen vinkar i arterial blodflöde. Varje av dessa dela upp i faktorer är en indikering av den kardiovaskulära sjukdomen riskerar. De är ansedda nyckel- delar i utvecklingen av systolic högt blodtryck, som är typen av kickblodtryck, som framkallar ofta i äldre folk.

I den akut studien var vinkar aortic styvhet utstuderad i 14 som synes sunda rökare och reflexioner var utstuderad i 10 rökare. Genom att mäta, pulsera vinkar hastighet (en högre hastighet indikerar mer styv artärer), och augmentationindexet (som mäter pulserar vinkar att studsa tillbaka till hjärtan), forskarna som finnas, att, då att röka följde koffeinintag, negationen verkställer var mer stor, än summan av verkställer av röka och koffeinintag på separata tider.

Befolkningstudien skriva in sig 160 sunda deltagare som kategoriserades in i tre grupper: kaffesupare, som rökte (66 manar och 31 kvinnor), kaffesupare, som inte rökte (20 manar och 21 kvinnor) och de som ingen av drack kaffe nor rökte (10 manar och 10 kvinnor). Mätningar som efter göras ett över natten, fastar visade att viktig växelverkan av kronisk kaffeförbrukning och att röka med pulserar vinkar hastighet och augmentationindexet.

”Har Några av våra föregående studier, samman med något från andra laboratorium, visat det att röka och förhöjning för koffein separat arterial styvhet. Emellertid var den inte bekant huruvida få effekt av en, eller den annan stimulusen var så stor att den inte lämnade rum för mer ytterligare försämring. Med andra ord, när Jag röker en cigarett, hårdnar min artärer så mycket, att, när Jag dricker kaffe samtidigt de inte kan stelna anymore och omvänt? Bestämt i den akut studien, får effekt finalen av de två stimulina var större, än summan av det separat får effekt av de två stimulina bara,”, sade Dr. Vlachopoulos.

Dr. Vlachopoulos noterade att involverade sunda deltagare för denna studie, så forskarna inte kan något att säga med säkerhet som röker huruvida och koffeinet att ha samma verkställer i folk med den kardiovaskulära sjukdomen.

”Som hänseenden måste mekanismen i den akut inställningen, denna mest rimlig att göra med verkställa av att röka och koffeinet på catecholamines (norepinephrine, epinephrine och dopamine) och adenosine (en vikt som vidgar artärer). I den kroniska inställningen är förklaringen inte så rättfram, främst, därför att möjligheten verkställer av kronisk kaffeförbrukning på den arterial väggen inte har utforskats på en basnivå,”, sade Dr. Vlachopoulos.

Krishnankutty Sudhir, M.D., F.A.C.C., på Stanford-Universiteten i Kalifornien, som inte förbands med denna forskning, sade att han imponerades av studiemetoden som såg både omgående, och långsiktigt verkställer.

”Resonerar Another Mig gillar det pappers- är, att den ser en kombination av två vanligt vanor i vårt samhälle,” Dr. Sudhir sade. ”Har studien inte visat att kaffe per se är dåligan, så Jag skulle för att inte önska att folket ska göra den tolkning, men den visar att, om du är en rökare och att dricka kaffecanen ha farligt verkställer på stora blodkärl.”,

Tyrannisera O. Ventura, M.D., F.A.C.C., på den Ochsner Kliniken i New Orleans, som också inte förbands med denna forskning, sade att detta beskådar av verkställer av kaffe och cigaretter är tillsammans nya.

”Vad de grundar är att, när du sammanslutningcigarettatt röka och kaffe tillsammans, dem har ett synergistic att verkställa på blodtryck, som Jag inte gör funderare har beskrivits för,” Dr. Ventura sade. ”Har Jag funderare som den är mycket stark, långt denna studien, gjorts.”,

Dr. Ventura tillfogade att resultaten föreslår att arterial styvhet och blodtryck kan hjälpa att förklara delen av mekanismen vid som att röka och koffeinförhöjning riskera av den kardiovaskulära sjukdomen.

AmerikanHögskolan av Cardiology, ett icke-vinstdrivande yrkesmässigt medicinskt samhälle för 31.000 medlem och undervisninginstitutionen, är hängivna till att vårda optimalt kardiovaskulärt omsorg- och sjukdomförhindrande till och med yrkesmässig utbildning, befordran av forskning, ledarskap i utvecklingen av normal och anvisningar och utformningen av sjukvårdpolitik.

Advertisement