Nye helsekost sammensætning viser sig at være meget effektiv

Et mere end 50% stigning i levetid Zucker rotter, et almindeligt anvendt dyremodel for human fedme, blev set af berigelse af usunde fødevarer med en ny kombination af plantesteroler og mineralske næringsstoffer.

Omfattende undersøgelser i Helsinki Universitet har vist, at stigningen i levetid skyldes først og fremmest muligheden for denne nye sammensætning til at sænke serum-kolesterol og sænker blodtrykket, og reducere fedme, som alle blev øget med den højt fedtindhold, højt- salt kost uden berigelse. Forbedret funktion af blodkar synes også at spille en rolle. Undersøgelser af mennesker har allerede bekræftet en del af resultaterne, og andre data tyder på, at virkningerne af den nye sammensætning kan i høj grad relevant også for mennesket.

Den mad ingrediens og fødevare sammensætning, som omfatter samtidig berigelse med både plantesteroler og mineralske næringsstoffer calcium, kalium og magnesium, viste sig at producere en overraskende lang række sundhedsmæssige fordele. Derfor er sammensætningen fik navnet "MultiBene", der stammer fra ordene "mange fordele". I et almindeligt anvendt dyremodel, som fik de vestlige typen kost, produceret denne kombination effektiv sænkning af forhøjet serum kolesterol og blodtryk, og fald i fedme. Mest bemærkelsesværdigt, i overværelse af denne sammensætning i maden, som var højt indhold af mættet fedt og salt, var levetiden for de dyr, steget til mere end 1,5 gange.

Kliniske undersøgelser har bekræftet den gode kolesterolsænkende effekt af forskellige fødevarer med MultiBene berigelse. Desuden har de bekræftet, at sådanne fødevarer kompositioner er i overensstemmelse med de gældende anbefalinger om blodtrykssænkende og knoglesundhed forbedre fødevarer. Muligheden af ​​denne kombination til at forhindre eller mindske overvægt selv i mennesket er genstand for undersøgelser i fremtiden.

Advertisement