De Nieuwe natuurlijke voedingsamenstelling blijkt hoogst efficiënt

Een meer dan 50% verhoging van de levensduur van Zucker ratten, een algemeen gebruikt dierlijk model voor menselijke zwaarlijvigheid, werd gezien door verrijking van ongezond voedsel met een nieuwe combinatie plant sterol en minerale voedingsmiddelen.

De Uitgebreide studies op de Universiteit van Helsinki hebben dat de verhoging van levensduur hoofdzakelijk toe te schrijven aan de capaciteit van deze nieuwe samenstelling aan lagere serumcholesterol is en lagere bloeddruk, aangetoond en zwaarlijvigheid verminderd, die allen werd verhoogd met de high-fat, hoog-zoute diëten zonder de verrijking. De Betere functie van bloedvat schijnt ook om een rol te spelen. De Menselijke studies hebben reeds een deel van de bevindingen bevestigd, en andere gegevens stellen voor dat de gevolgen van de nieuwe samenstelling grotendeels relevant ook voor de mens kunnen zijn.

De het voedselingrediënt en samenstelling van het voedselpunt, die uit gelijktijdige verrijking met zowel installatiesterol als het minerale voedingsmiddelencalcium, het kalium en het magnesium bestaat, bleken om een verrassend brede waaier van gezondheidsvoordelen te produceren. Daarom werd de samenstelling gegeven de naam „MultiBene“, voortgekomen uit de woorden „Veelvoudige Voordelen“. In een algemeen gebruikt dierlijk model, dat het Westelijke typedieet ontving, veroorzaakte deze combinatie het efficiënte verminderen van opgeheven serumcholesterol en bloeddruk, en daling van zwaarlijvigheid. Het opmerkelijkst, in aanwezigheid van deze samenstelling in het voedsel, dat in verzadigd vet en zout hoog was, werd de levensduur van de dieren verhoogd tot meer dan 1.5 vouwen.

De Klinische studies hebben de goede cholesterol bevestigd die effect van divers voedsel met verrijking MultiBene verminderen. Voorts hebben zij bevestigd dat dergelijke voedselsamenstellingen met de huidige aanbevelingen voor bloeddruk het verminderen en beengezondheid verbeterend voedsel verenigbaar zijn. Het vermogen van deze combinatie om zwaarlijvigheid zelfs bij de mens te verhinderen of te verminderen is het voorwerp van studies in de toekomst.

Advertisement