Novel luontaistuotteiden koostumusta osoittautuu erittäin tehokas

Yli 50% kasvu elinikä Zucker rotilla, yleisesti käytetty eläinmallissa ihmisten liikalihavuus, nähtiin rikastumista epäterveellistä ruokaa uuden yhdistelmän kasvisteroleja ja mineraalien ravinteita.

Laajat opinnot Helsingin yliopistossa ovat osoittaneet, että kasvu elinikä johtuu pääasiassa kyky tämän uuden kokoonpanon alentaa seerumin kolesterolia ja alentaa verenpainetta ja vähentää liikalihavuutta, jotka kaikki nousivat runsaasti rasvaa, korkea- suolaa ruokavaliossa ilman rikastusta. Parannettu toiminto verisuonten näyttää myös olevan merkitystä. Ihmisellä tehdyt tutkimukset ovat jo vahvistaneet osa havainnoista, ja muut tiedot viittaavat siihen, että vaikutukset uusi koostumus voidaan pitkälti merkitystä myös ihmiselle.

Elintarvikkeen ainesosana ja ruoka koostumus, joka käsittää samanaikaisen rikastamiseen sekä kasvisterolien ja mineraali ravinteita kalsiumia, kaliumia ja magnesiumia, osoittautui tuottaa yllättävän monenlaisia ​​terveydellisiä etuja. Siksi kokoonpano sai nimekseen "MultiBene", johdettu sanoista "monia etuja". Vuonna yleisesti käytetty eläinmallissa, joka sai Länsi tyyppi ruokavalio, tämä seos tehokas alentaminen seerumin kolesterolia ja verenpainetta sekä vähentää lihavuutta. Useimmat huomattavasti, läsnäollessa tämä kokoonpano elintarvike, joka oli korkea tyydyttyneitä rasvoja ja suolaa, elinkaari eläimet oli kasvanut yli 1,5-kertaiseksi.

Kliiniset tutkimukset ovat vahvistaneet hyvää kolesterolia alentava vaikutus eri elintarvikkeita MultiBene rikastamiseen. Lisäksi ne ovat vahvistaneet, että tällaiset elintarvikkeet sävellyksiä ovat sopusoinnussa nykyisen suosituksia verenpainetta alentavien ja luuston terveyden parantamiseen elintarvikkeita. Valmiudet tämän yhdistelmän ehkäistä tai vähentää lihavuutta jopa ihminen on tutkimuksen kohteena tulevaisuudessa.

Advertisement