Ny hälsokostsammansättning bevisar högt effektivt

En mer än 50% förhöjning i livslängden av Zucker tjaller, ett gemensamt använt djur modellerar för människafetma, sågs av anrikning av sjuklig mat med en ny kombination av växtsterols och mineraliska nutrients.

Omfattande studier i Universitetar av Helsingfors har visat att förhöjningen i livslängd är främst tack vare kapaciteten av denna nya sammansättning att fälla ned serumcholesterol och lägre blodtryck, och minskningfetma, alla som ökades av kick-fettet som kick-är salt bantar utan anrikningen. Förbättrat fungera av blodkärl verkar också att leka en roll. Humanstudier har redan bekräftat en del av rönet, och andra data föreslår att verkställer av den nya sammansättningen kan vara i hög grad relevant också för man.

Sammansättningen för matingrediens- och matobjektet, som består av samtidig anrikning med både växtsterols och de mineraliska nutrientsna calcium, potassium och magnesium som bevisas till jordbruksprodukter en lång räcka av vård-, gynnar förvånansvärt. Därför gavs sammansättningen den kända ”MultiBenen” som härleddes från, uttrycker ”Multipel Gynnar”. I ett gemensamt använt djur modellera, som mottog den Västra typen bantar, detta kombinationen producerade effektiva fälla ned av högstämd serumcholesterol och blodtryck och minskning av fetma. Remarkably, i närvaroen av denna sammansättningen i maten, som var kicken i genomdränkt fett och saltar, ökades livslängden av djuren till mer veck än 1,5.

Kliniska studier har bekräftat bra fälla ned för cholesterol verkställer av olika matar med MultiBene anrikning. Dessutom har de bekräftat, att sådan matsammansättningar är jämna med strömrekommendationerna för blodtryck som fäller ned, och benar ur vård- förbättrande matar. Kapaciteten av denna kombination som ska förhindras, eller minskningfetma även i man är anmärka av studier i framtiden.

Advertisement