De de massaindex van het Lichaam kan op alcoholgewoonten worden betrekking gehad

De index van de lichaamsmassa (BMI) van individuen die alcohol drinken kan op hoeveel, en hoe vaak, zij drinken, volgens een nieuwe studie door onderzoekers bij het Nationale Instituut op het Misbruik en het Alcoholisme van de Alcohol worden betrekking gehad (NIAAA).

In een analyse van gegevens uit meer dan 37.000 mensen worden die nooit hadden gerookt bijeengezocht die, vonden de onderzoekers dat BMI met het aantal drankenindividuen op de dagen wordt verbruikt geassocieerd werd die die zij hebben gedronken. Berekend die als gewicht van een individu in kilogram door hoogte in geregelde meters wordt verdeeld, wijzen de maatregelen BMI al dan niet een persoon bij een gezond gewicht - lage waarden BMI over het algemeen is op magerte en de hogere waarden BMI wijzen te zwaar op het zijn.

De index van de lichaamsmassa van individuen die alcohol drinken kan op hoeveel, en hoe vaak, zij drinken, volgens een nieuwe studie door onderzoekers bij het Nationale Instituut op het Misbruik en het Alcoholisme van de Alcohol worden betrekking gehad (NIAAA).

„In onze studie, mannen en vrouwen die de kleinste hoeveelheid alcohol - één drank per het drinken dag - met de grootste frequentie dronken - drie tot zeven dagen per week - had laagste BMI,“ bovengenoemde eerste auteur Rosalind A. Breslow, Ph.D., „terwijl zij die niet vaak de grootste hoeveelheid verbruikten hoogste BMIs.“ hadden Een rapport van de studie door Dr. Breslow, een epidemioloog in de Afdeling van NIAAA van het Onderzoek van de Epidemiologie en van de Preventie en collega Barbara A. Smothers, Ph.D., verschijnt in 15 Februari, 2005, kwestie van het Amerikaanse Dagboek van Epidemiologie.

„Dit is een belangrijke kwestie,“ bovengenoemde NIAAA Directeur Ting-Kai Li, M.D. de „Zwaarlijvigheid is overwegend in de Verenigde Staten en is een risicofactor voor talrijke chronische ziekten en vroege dood. Aangezien het alcoholgebruik ook in dit land overwegend is, is het belangrijk om de verhouding van hoeveelheid en frequentie consumptie aan lichaamsgewicht te onderzoeken.“

De onderzoekers onderzochten gegevens vanaf 1997 door 2001 in het Nationale Onderzoek van het Gesprek van de Gezondheid, (NHIS) een nationaal representatief die onderzoek worden bijeengezocht van de bevolking van de V.S. elk jaar door het Nationale Centrum voor de Statistieken die van de Gezondheid wordt geleid. Drs. Breslow en Smothers vergeleken de alcohol van onderzoeksondervraagden het drinken patronen met hun scores BMI. Aangezien de vorige studies hebben aangetoond dat het roken en het drinken op elkaar inwerken om lichaamsgewicht te beïnvloeden, bekeek de huidige studie slechts huidige drinkers die nooit hadden gerookt.

De Resultaten van vorige onderzoeken van het verband tussen het drinken van alcohol en lichaamsgewicht zijn inconsistent geweest. De auteurs merkten op dat één mogelijke reden voor dit is dat de vroegere studies een verschillende manier gebruikten om alcoholconsumptie te beoordelen dan de huidige studie.

De „consumptie van de Alcohol bestaat uit twee die componenten,“ verklaarde Dr. Breslow, het „bedrag op het drinken dagen (hoeveelheid) wordt verbruikt, en hoe vaak het drinken de dagen voorkomen (frequentie). De Vorige studies onderzochten over het algemeen drinken gebaseerd slechts op gemiddeld die volume in tijd wordt verbruikt. Nochtans, verstrekt het gemiddelde volume een beperkte beschrijving van alcoholconsumptie aangezien het niet van het drinken van patronen rekenschap geeft. Bijvoorbeeld, zou een gemiddeld volume van 7 dranken per week kunnen worden bereikt door 1 drank elke dag of 7 dranken op één enkele dag te verbruiken. Het Gemiddelde volume kan belangrijke relaties tussen hoeveelheid en frequentie van het drinken en gezondheidsresultaten zoals zwaarlijvigheid volledig niet verklaren.“

De auteurs stelden verscheidene mogelijke redenen voor de waargenomen verenigingen van zowel hoeveelheid als frequentie alcoholgebruik met voor BMI.

De „Alcohol is een significante bron van calorieën, en het drinken kan het eten bevorderen, in het bijzonder in sociale montages,“ zei Dr. Breslow. „Nochtans, kunnen de calorieën in vloeistoffen er niet in slagen om het physiologic mechanisme teweeg te brengen dat het gevoel van volheid veroorzaakt. Het is mogelijk dat, in de drinkers op lange termijn, frequente die energie kan compenseren uit alcohol door minder wordt afgeleid te eten, maar zelfs het zeldzame op alcohol betrekking hebbende kon te veel eten tot gewichtsaanwinst in tijd leiden.“

Dr. Breslow waarschuwde tegen het concluderen van cause-and-effect verhoudingen betreffende het drinken frequentie, hoeveelheid en lichaamsgewicht van deze studie. De studie richt aan de behoefte aan voor de toekomst ontworpen studies om te bepalen of bepaalde het drinken patronen risicofactoren voor overgewicht en zwaarlijvigheid vormen.

Advertisement