Body samlas indexet kan förbindas till alkoholvanor

Förkroppsliga samlas indexet (BMI) av individer som dricka alkohol kan förbindas till, hur mycket och hur ofta, de dricker, enligt en ny studie av forskare på MedborgareInstitutet på AlkoholMissbruk och Alkoholism (NIAAA).

I en analys av data som samlades från mer än 37.000 folk, som hade aldrig rökt, drack fann forskare, att BMI var tillhörande med numrera av drinkindivider som konsumerades på dagarna dem. Beräknat, som en individ väger i kg som in delas av höjd, mäter kvadrerat, BMI mäter huruvida, eller inte en person är på ett sunt väger - låg BMI värderar indikerar allmänt att leanness och högre BMI värderar indikerar att vara överviktiga.

Förkroppsliga samlas indexet av individer som dricka alkohol kan förbindas till, hur mycket och hur ofta, de dricker, enligt en ny studie av forskare på MedborgareInstitutet på AlkoholMissbruk och Alkoholism (NIAAA).

”I våra studie, manar och kvinnor, som drack det minsta antalet av alkohol - en drink per att dricka dag - med den mest stora frekvensen - tre till sju dagar per vecka - hade de lägsta BMI'SNA,”, sade den första författare Rosalind A. Breslow, Ph.D., ”fördriva de som konsumerade infrequently det mest stora antalet hade den högsta BMIsen.”, En rapport av studien av Dr.en Breslow, en epidemiologist i NIAAAS Uppdelning av Epidemiology och Förhindrande Forskar, och kollegan Barbara A. Kväva, Ph.D., syns i Februari 15, 2005, utfärdar av Amerikanen Förar Journal över av Epidemiology.

”Är Detta ett viktigt utfärdar,”, sade att NIAAA-Direktören Ting-Kai Li, är är M.D.-”Fetma förhärska i Förenta staterna och en riskera dela upp i faktorer för talrik kronisk illnesses och tidig sortdöd. Sedan alkoholbruk är också förhärska i detta land, är det viktigt att undersöka förhållandet av antalet, och frekvens av förbrukning som förkroppsligar, väger.”,

Forskarna undersökte data som samlades från 1997 till och med 2001 i den Vård- Intervjuundersökningen för Medborgare (NHIS), en riksrepresentativ granskning av U.S.-befolkningen som förades varje år av Medborgare, Centrerar för Vård- Statistik. Drs. Breslow och Smothers jämförda granskningssvarande att dricka för alkohol mönstrar med deras BMI-ställningar. Sedan föregående studier har visat, att att röka och att dricka som är växelverkande till påverkan förkroppsligar, väger, strömstudien som ses endast på strömsupare som hade aldrig rökt.

Resultat av föregående undersökningar av förhållandet mellan att dricka alkohol och förkroppsligar väger har varit inkonsekventa. Författarna noterade att en möjlighet resonerar för denna är, att föregående studier använde ett olikt långt av att bedöma alkoholförbrukning än gjorde strömstudien.

”Består Alkoholförbrukning av två delar,” förklarade Dr. Breslow, ”beloppet som konsumeras på att dricka dagar (antal), och hur dricka ofta dagar uppstår (frekvens). Föregående studier som undersöks allmänt dricka baserad endast i genomsnitt volym som med tiden konsumeras. Emellertid ger genomsnittlig volym en inskränkt beskrivning av alkoholförbrukning, som den inte redogör för att dricka mönstrar. Till exempel kunde en genomsnittlig volym av 7 drinkar per vecka uppnås, genom att konsumera 1 drink varje dag eller 7 drinkar på en singeldag. Genomsnittlig volym kan inte fullständigt förklara viktig förbindelse mellan antalet och frekvens av att dricka och vård- resultat liksom fetma.”,

Författarna föreslogg att flera möjligheten resonerar för de observerade anslutningarna av både antalet och frekvens av alkoholbruk med BMI.

”Är Alkohol en viktig källa av kalorier, och att dricka kan stimulera att äta, bestämt i sociala inställningar,”, sade Dr. Breslow. ”Emellertid, kan kalorier i flytande missa för att starta den physiologic mekanismen som producerar känslan av fullständigheten. Det är möjligheten som, frekventerar långsiktigt supare kan kompensera för energi som härledas från alkohol, genom att äta mindre, men även infrequent alkohol-släkt overeating kunde leda för att väga affärsvinst med tiden.”,

Dr. Breslow som varnas mot att innebära, orsaka-och-verkställer förhållanden angående att dricka frekvens, antal och förkroppsligar väger från denna studie. Studien pekar till behovet för att prospectively planlagda studier ska bestämma huruvida bestämt dricka mönstrar utgör riskerar dela upp i faktorer för övervikt och fetma.

Advertisement