De verschillen van het Ras in gemiddelde IQ zijn grotendeels genetisch

Een 60 paginaoverzicht van het wetenschappelijke bewijsmateriaal, wat gebaseerd bij het overzichts magnetic resonance imaging (MRI) van hersenengrootte, heeft besloten dat de rasverschillen in gemiddelde IQ grotendeels genetisch zijn.

Het loodartikel in de kwestie van Juni 2005 van Psychologie, Openbaar Beleid en Wet, een dagboek van de Amerikaanse Psychologische Vereniging, onderzocht 10 categorieën van onderzoekbewijsmateriaal van rond de wereld om een „hereditarian model (50% culturele genetic50%) en een cultuur-enig model (0% culturele genetic100%) tegenover elkaar te stellen.“

Het document, „Dertig Jaar van Onderzoek naar de Verschillen van het Ras in Cognitieve Capaciteit,“ door J. Philippe Rushton van de Universiteit van Westelijk Ontario en Arthur R. Jensen van de Universiteit van Californië in Berkeley, verscheen met positief commentaar door Linda Gottfredson van de Universiteit van Delaware, drie kritieke degenen (door Robert Sternberg van Yale Universiteit, Richard Nisbett van de Universiteit van Michigan, en Lisa Suzuki & Joshua Aronson van de Universiteit van New York), en het antwoord van de auteurs.

„Noch is het bestaan noch de grootte van rasverschillen in IQ een kwestie van geschil, slechts hun oorzaak,“ schrijf de auteurs. Het zwart-Witte verschil is gevonden constant vanuit de tijd van het massieve testen van het Leger van de Wereldoorlog I van 90 jaar geleden aan een massieve studie van meer dan 6 miljoen collectieve, militaire, en hoger onderwijs test-afnemers in 2001.

De „verschillen van het Ras verschijnen tegen 3 jaar oud, zelfs daarna aanpassing op moederonderwijs en andere variabelen,“ bovengenoemde Rushton. „Daarom kunnen zij niet aan slecht onderwijs toe te schrijven zijn aangezien dit nog niet is begonnen een effect uit te oefenen. Dat is waarom Jensen en Ik in detail de genetische hypothese bekeek. Wij onderzochten 10 categorieën van bewijsmateriaal.“

  1. Het Patroon Wereldwijd van de Scores van de IQ. Gemiddelde hoger van Aziaten van het Oosten op de tests van de IQ dan Wit, zowel in de V.S. als in Azië, alhoewel de tests van de IQ voor gebruik in de euro-Amerikaanse cultuur werden ontwikkeld. Rond de wereld, de gemiddelde IQ voor de centra van Aziaten van het Oosten rond 106; voor Wit, ongeveer 100; en voor Zwarten over 85 in de V.S. en 70 in sub-Saharan Afrika.

  2. De Verschillen van het Ras zijn het meest Uitgesproken op Tests die Beste Maatregel de Algemene Factor van de Intelligentie (G). De zwart-witte verschillen, bijvoorbeeld, zijn groter op de Achterwaartse test van de Spanwijdte van het Cijfer dan op de minder g geladen Voorwaartse test van de Spanwijdte van het Cijfer.

  3. Is de gen-Milieu Architectuur van IQ het Zelfde in alle Rassen, en de Verschillen van het Ras zijn het meest Uitgesproken op Meer Erfelijke Capaciteiten. De Studies van Zwarte, Wit, en de Aziatische tweelingen van het Oosten, bijvoorbeeld, tonen de erfelijkheid van IQ 50% of hoger is in alle rassen.

  4. De Verschillen van de Grootte van Hersenen. De Studies die magnetic resonance imaging gebruiken (MRI) vinden een correlatie van hersenengrootte met IQ van ongeveer 0.40. De Grotere hersenen bevatten sneller meer neuronen en synapsen en procesinformatie. De verschillen van het Ras in hersenengrootte zijn aanwezig bij geboorte. Door volwassenheid, neemt het gemiddelde het Oosten Aziaten van 1 kubieke duim meer schedelcapaciteit dan Wit dat van 5 kubieke duim meer dan van Zwarten het gemiddelde neemt.

  5. De trans-rassen Studies van de Goedkeuring. De verschillen van het Ras in IQ blijven na goedkeuring door Witte middenstandouders. Het Oosten Aziaten groeit aan gemiddelde hogere IQs dan Wit terwijl de Zwarten lager noteren. De Studie van de Goedkeuring van Minnesota trans-Rassen volgde kinderen aan leeftijd 17 en vond de rasverschillen nog groter waren dan op leeftijd 7: Witte kinderen, 106; Kinderen van het mengen-ras, 99; en Zwarte kinderen, 89.

  6. De Rassen Studies van het Toevoegsel. De Zwarte kinderen met lichtere huid, bijvoorbeeld, nemen het gemiddelde van de hogere scores van de IQ. In Zuid-Afrika, „Kleurde“ de IQ van het mengen-ras bevolkingsgemiddelden 85, midden aan Afrikaan 70 en Wit 100.

  7. De Scores van de IQ van Zwarten en Wit Gaan naar de Gemiddelden van Hun Ras achteruit. De Ouders geven slechts sommige uitzonderlijke genen tot nakomelingen door zodat neigen de ouders met zeer hoge IQs om meer gemiddelde kinderen te hebben. Zwart-witte kinderen met ouders van IQ 115 beweging aan verschillende gemiddelden--Zwarten tegen 85 en Wit aan 100.

  8. De Verschillen van het Ras in Andere „leven-Geschiedenis“ Trekken. Het Oosten Aziaten en de Zwarten vallen constant aan twee einden van een continuum met de tussenpersoon van het Wit op 60 maatregelen van rijping, persoonlijkheid, reproductie, en sociale organisatie. Bijvoorbeeld, zitten de Zwarte kinderen, kruipen, lopen, en zetten vroeger op hun kleren dan Wit of het Oosten Aziaten.

  9. Ren Verschillen en de theorie uit-van-Afrika van Menselijke Oorsprong. Pasten de Aziatisch-wit-Zwarte verschillen van het Oosten de theorie dat de moderne mensen zich in Afrika ongeveer 100.000 jaar geleden voordeden en noordwaarts uitbreidden. Tijdens de verlengde winters was er evolutieve selectie voor hogere IQ die door problemen om kinderen op te heffen, voedsel te verzamelen en op te slaan, schuilplaats te bereiken, en kleren wordt gecreeerd te maken.

  10. Verklaren cultuur-slechts de Theorieën de Gegevens? Cultuur-Slechts verklaren de theorieën niet het hoogst verenigbare patroon van rasverschillen in IQ, vooral de Aziatische gegevens van het Oosten. Geen acties zoals het einde van scheiding, school het per bus vervoeren introduceren, of de programma's die van de „Voorsprong hebben“ de kloven gedicht aangezien cultuur-slechts de theorie zou voorspellen.

In hun artikel, behandelen Rushton en Jensen ook enkele beleidskwesties die uit hun conclusies stammen. Hun hoofdaanbeveling is dat de mensen als individuen, als geen leden van groepen worden behandeld. Zij benadrukten dat hun document slechts tot gemiddelde verschillen behoort. Zij verzochten ook de behoefte het publiek over de ware aard van individu en groepsverschillen, genetica en evolutieve biologie nauwkeurig om te informeren.

Rushton en Jensen zijn bekend voor onderzoek naar rassenverschillen in intelligentie. Jensen stelde een genetische basis voor de zwart-Witte verschillen van de IQ in zijn artikel van het Overzicht van Harvard van 1969 Onderwijs een hypothese op. Zijn recentere boeken Bias in Geestelijke Tests (1980) en de gFactor (1998), Ras, de Evolutie, en het Gedrag evenals van Rushton (1995), tonen aan dat de tests niet beïnvloed tegen Engelstalige minderheden zijn en dat de zwart-wit-in het oosten Aziatische verschillen in hersenengrootte en IQ in een evolutief kader behoren.