Raceskillnader i genomsnittet IQ är i hög grad genetiska

60 som sidan granskar av det vetenskapligt, bevisar, några som baseras på statlig-av--konst magnetiskt avbilda för resonans (MRI) av hjärnan storleksanpassar, har avslutat att raceskillnader i genomsnittet IQ är i hög grad genetiska.

Den bly- artikeln i Juni 2005 utfärdar av Psykologi, Offentlig policy, och Lag, en föra journal över av den Psykologiska Anslutningen för Amerikanen som undersöks 10 kategorier av forskning, bevisar från runt om världen för att kontrastera ”ett hereditarian modellerar (50% genetiskt-50% kulturellt), och en kultur-endast modellerar (0% genetiskt-100% kulturellt).”,

Det pappers-, ”, Trettio År av Forskning på RaceSkillnader i Kognitiv Kapacitet,”, vid J. Philippe Rushton av Universitetar av Västra Ontario och Arthur R. Jensen av Universitetar av Kalifornien på Berkeley som syns med en realitetkommentar av Linda Gottfredson av Universitetar av Delaware, tre kritiska en (vid Robert Sternberg av den Yale Universitetar, Richard Nisbett av Michiganuniversitetet, och Lisa Suzuki & Joshua Aronson av den New York Universitetar) och författare svar.

”Ingen Av är existensen nor storleksanpassa av raceskillnader i IQ en materia av tvist som endast är deras, orsakar,” skriver författarna. DenVit skillnaden har varit funnit konsekvent från tiden av den massiva Världen Kriger att testa för I-Armé av 90 år sedan till en massiv studie av över 6 miljon företags, militära och högre utbildningtesta-takers i 2001.

”Visar Raceskillnader upp vid 3 myndiga år, även når att ha matchat på maternal utbildning och andra variabler,”, sade Rushton. ”Därför kan de inte vara tack vare fattig utbildning, sedan detta inte har ännu börjat att utöva en verkställa. Det är därför Jensen och Jag såg den genetiska hypotesen specificerar in. Vi undersökte 10 kategorier av bevisar.”,

  1. Det Världsomspännande Mönstrar av IQ-Ställningar. Det Östliga Asiatgenomsnittet higher på IQ testar än Viter, både i U.S.ET, och i Asien, även om IQ testar, framkallades för bruk i Euro-Amerikanen kulturen. Runt Om världen centrerar genomsnittet IQ för Östliga Asiat omkring 106; för Viter omkring 100; och för Svartar om 85 i U.S.et och 70 i under-Saharan Afrika.

  2. RaceSkillnader är mest Uttalad på Tests som Bäst Mäta den Allmänna Intelligensen Dela upp i faktorer (G). Svart-Vit skillnader, till exempel, är större på den Bakåtriktade Siffran Span testar, än på den mindre G laddade Framåt Siffran Span testa.

  3. Gen-Miljön Arkitekturen av IQ är Samma Races sammanlagt, och RaceSkillnader är mest Uttalad på Mer Heritable Kapaciteter. Studier av Svarten, Vit och den Östliga Asiatet kopplar samman, till exempel visa att heritabilityen av IQ är 50% eller högre sammanlagt races.

  4. Hjärnan Storleksanpassar Skillnader. Studier genom att använda magnetisk resonans som avbildar (MRI) fynd som en korrelation av hjärnan storleksanpassar med IQ av omkring 0,40. Större hjärnor innehåller mer neurons och synapses och bearbetar information snabbare. Raceskillnader i hjärna storleksanpassar är närvarande på födelse. Vid vuxenliv i genomsnitt uppgå till Östliga Asiat kubik1 flytta sig mycket långsamt mer cranial kapacitet, än Viter, som i genomsnitt uppgå till kubik5, flytta sig mycket långsamt mer än Svartar.

  5. Trans.-Ras- AdoptionStudier. Raceskillnader i IQ återstår efter adoption vid Vitmedelklassföräldrar. Östliga Asiat växer för att i genomsnitt uppgå till högre IQs, än Viter fördriver Svartställningen lower. Minnesota denRas- AdoptionStudien följde barn för att åldras 17, och att grunda racen var skillnader även mer stor än på ålder 7: Vitbarn, 106; Blandad-Race barn, 99; och Svart barn, 89.

  6. Ras- AdmixtureStudier. Svart barn med tändare flår, till exempel, högre IQ-ställningar för genomsnittet. I Sydafrika ”Färgade” IQEN av blandad-racen befolkninggenomsnitt 85 som var mellanliggande till Afrikanen 70 och Vit 100.

  7. Svartar och Viter för IQ Regredierar Massor av in mot Genomsnitten av Deras Race. Föräldrar passerar på endast några ovanliga gener till avkommor, så föräldrar med kicken IQs ansar mycket för att ha mer genomsnittliga barn. Svartvita barn med föräldrar av flyttningen för IQ 115 till olika genomsnitt--Svartar in mot 85 och Viter till 100.

  8. RaceSkillnader i Andra ”Liv-Historia” Drag. Den Östliga konsekvent nedgången för Asiat och för Svartar på två avslutar av en oavbruten följd med Viter som är mellanliggande på 60, mäter av maturation, personlighet, reproduktion och social organisation. Till exempel sitter kryper går Svart barn, och pålagt deras kläder tidigare än Viter eller Östliga Asiat.

  9. RaceSkillnader och denAfrika teorin av MänniskaBeskärningar. Östlig Asiat-Vit-Svart skillnadpassform teorin att moderna människor uppstod i Afrika omkring 100.000 år sedan och utvidgade norrut. Under långvariga vintrar fanns det det evolutions- valet för högre IQ som skapades av problem av att lyfta barn, sammankomst och att lagra mat och att nå skydd och danandekläder.

  10. Förklarar Kultur-EndastTeorier Datan? Kultur-endastteorier förklarar inte det högt jämnt mönstrar av raceskillnader i IQ, speciellt de Östliga Asiatiska datan. Inga ingripanden liksom sinande segregering och att introducera skolar att bussa, eller ”har Försprång” program förminskat mellanrummen, som den skulle kultur-endastteorin förutsäger.

I deras artikel tilltalar Rushton och Jensen också någon av politiken utfärdar den stem från deras avslutningar. Deras huvudsakliga rekommendation är, att folket behandlas som individer, inte som medlemmar av grupper. De betonade att deras pappers- gäller endast till genomsnittliga skillnader. De kallade också för att behovet ska informera exakt allmänheten om den riktiga naturen av individ- och gruppskillnader, genetik och evolutions- biologi.

Rushton och Jensen är välkända för forskning på ras- skillnader i intelligens. Jensen antog en genetisk bas för Svart-Vit IQ-skillnader i hans Bilda Harvard 1969 Granskar artikeln. Hans mer sistnämnd bokar Snedhet i Mentalt Testar (1980) och Get Dela upp i faktorer (1998), såväl som Rushtons (1995) Race, Evolution och Uppförande, visar testar att som, är inte tendentiösa mot Engelska - talande minoriteter och som Svart-Vit-Öst Asiatiska skillnader i hjärna storleksanpassar och, IQ hör hemma i en evolutions- ram.