Foxp2 speelt het gen een essentiële rol in de ontwikkeling van sociale mededeling

Het gen Foxp2 speelt een essentiële rol in de ontwikkeling van sociale die mededeling, volgens een studie door onderzoekers op Sinai van het Onderstel School van Geneeskunde wordt geleid.

De vereniging tussen Foxp2 en taal werd eerst geïdentificeerd in een familie waarin de helft van de leden strenge toespraak en grammaticaimpairments had. De Studies toonden aan dat alle beïnvloede familieleden een verandering in het gen Foxp2 hadden. Het gen wordt gevonden op een gebied van chromosoom 7 dat met andere wanorde die toespraak beïnvloedt, met inbegrip van autisme en specifiek taalstoornis verbonden is (een brede die diagnose wordt gebruikt om communicatie moeilijkheden bij gebrek aan geestelijke vertraging, verlies van het gehoor, of emotionele wanorde te beschrijven).

In de studie, bouwde het team muizen met of één of beide onderbroken exemplaren van Foxp2 om de rol van dit gen in sociale mededeling te onderzoeken. Dit zijn de eerste muizen die met dit bepaalde genetische tekort moeten worden gebouwd.

De Verstoring van Foxp2 beïnvloedde de capaciteit van zuigelingsknaagdieren om ultrasone vocalizations (USVs) uit te zenden wanneer gescheiden van hun moeder en littermates, volgens studieleider, Joseph D. Buxbaum, Doctoraat, Verwante Professor van Psychiatrie, van Neurologie, en van Geriatrie en Volwassen Ontwikkeling bij Onderstel Sinai.

De Muizen met twee onderbroken exemplaren van Foxp2 hadden een volledige afwezigheid van USVs, terwijl de muizen met één onderbroken gen USVs aan een beduidend verlaagd tarief uitzonden. De Muizen met twee onderbroken exemplaren van het gen toonden ook het strenge stoornis van de motorvaardigheid en voorbarige dood, terwijl de enig-exemplaarmuizen bescheidener, maar nog merkbare, ontwikkelingsvertragingen hadden.

„Onze bevindingen tonen aan dat Foxp2 mededeling over species onderbrengt, en, dientengevolge, kunnen wij de muis wettig gebruiken om over de neurobiologie van menselijke toespraak te leren en de verbinding,“ zegt Dr. Buxbaum, het van wie document gepubliceerde online deze week in de Werkzaamheden van de Nationale Academie van Wetenschappen was.

Terwijl de verstoring Foxp2 USVs beïnvloedde, scheen het niet om de structuur en de neurale controle van het aanzetstuk te beïnvloeden. In Plaats Daarvan, suggereren de verdere studies over de muizen Foxp2 dat de interferentie met Foxp2 de migratie en/of de rijping van neuronen in de ontwikkeling van de kleine hersenen beïnvloedt (het deel van de hersenen verantwoordelijk voor de coördinatie van complexe vrijwillige spierbeweging, evenals het behoud van houding en saldo).

„Men heeft dat de toespraak op de een of andere manier een fijner voorbeeld van een motorweg - het eisen is, subtielere weg een hypothese opgesteld, maar nog zegt een motorweg,“ Dr. Buxbaum. „Ons dierlijk model verstrekt een manier om deze kwestie te behandelen en, in feite, steunt deze hypothese.“

De muizen Foxp2 kunnen onderzoekers ook toestaan om te onderzoeken hoe dit gen met autisme verwant is. Een paar studies suggereren dat Foxp2 een autisme-gevoeligheid gen is, hoewel een meerderheidsmening is dat Foxp2 niet zulk een gen is. Nochtans, is Foxp2 een transcriptiefactor, iets die de uitdrukking van andere genen regelt. De „muis Foxp2 kan nu worden gebruikt om te bepalen welke genen abnormaal in de kleine hersenen in deze dieren worden uitgedrukt,“ zegt Dr. Buxbaum. „Die genen zouden wettige autisme-gevoeligheid genen kunnen zijn.“

Advertisement