Genen Foxp2 leker en nödvändig roll i utvecklingen av den sociala kommunikationen

Genen Foxp2 leker en nödvändig roll i utvecklingen av den sociala kommunikationen, enligt en studie ledde vid forskare på Mount Sinai Skolar av Medicin.

Anslutningen mellan Foxp2 och språket identifierades först i en familj i vilken halva medlemmarna hade stränga anförande- och grammatikförsämringar. Studier visade att alla upprörda familjemedlemmar hade en mutation i genen Foxp2. Genen finnas på en region av kromosom 7 som anknytas till andra oordningar, som påverkar anförande, inklusive autism och närmare detaljspråkförsämring (en van vid bred diagnos beskriver kommunikationssvårigheter i frånvaroen av mental retardation, utfrågningförlust eller emotionella oordningar).

I studien iscensatte laget möss med endera en, eller avbrutna båda kopierar av Foxp2 för att undersöka rollen av denna gen i social kommunikation. Dessa är de första mössna som ska iscensättas med detta särskilda genetiskt, hoppar av.

Söndring av Foxp2 påverkade kapaciteten av begynnes rodents att sända ut ultraljuds- vocalizations (USVs) när du avskiljs från deras, fostra och littermates, enligt studieledare, Josephen D. Buxbaum, PhD, Förbunden Professor av Psykiatri, av Neuroscience och av Geriatrik och Vuxen Utveckling på Mount Sinai.

Avbrutna Möss med två kopierar av Foxp2 hade en färdig frånvaro av USVs, stundmöss med en avbruten genen sänd ut USVs på markant förminskande klassar. Avbrutna Möss med två kopierar av visade stränga motoriska expertisförsämringen för genen den också, och för tidig död, stund singel-kopierar möss hade mer blygsam, men mer stilla märkbara utvecklings- fördröjningar.

”Visar Vårt rön att Foxp2 infogar kommunikation över art, och, som ett resultat, kan vi legitimately använda musen för att lära om neurobiologyen av den människaanförande och artikuleringen,” något att sägaDr. Buxbaum, vars pappers- var publicerat on-line denna vecka i Förfarandena av MedborgareAkademin av Vetenskaper.

Fördriva Foxp2 söndring påverkade USVs, verkade det inte till påverkan strukturera, och neural kontrollera av det röst- området. I stället föreslår mer ytterligare studier på mössna Foxp2 att störning med Foxp2 påverkar flyttningen och/eller maturationen av neurons i utvecklingen av cerebellumen (delen av hjärnansvariga för koordinationen av komplex frivillig muskulös rörelse såväl som underhållet av göra sig till och balanserar).

”Har Det antagits att anförande är somehow ett mer fin exempel av en motorisk bana - en mer fordra, mer subtil bana, men stilla en motorisk bana,” något att sägaDr. Buxbaum. ”Modellerar Vårt djur ger a långt av att tilltala detta utfärdar och, i faktum, service denna hypotes.”,

Mössna Foxp2 kan också låta forskare utforska hur denna gen förbinds till autism. Några studier föreslår att Foxp2 är enmottaglighet gen, även om en majoritet beskådar är att Foxp2 inte är en sådan gen. Emellertid är Foxp2 en transkription dela upp i faktorer, något som reglerar uttryckt av andra gener. ”Kan musen Foxp2 nu vara van vid bestämmer vilka gener uttrycks onormalt i cerebellumen i dessa djur,” något att sägaDr. Buxbaum. ”Kan De gener är legitima autism-mottaglighet gener.”,

Advertisement