Het spel van de Aard vóór leeftijd 11 bevordert volwassen milieuappreciatie

Als u uw kinderen tot actief zorg over het milieu wilt groeien, geef hen overvloed van tijd om in de „wildernis“ te spelen alvorens zij 11 jaar oud zijn, voorstelt een nieuwe Cornell Universitaire studie.

„Hoewel geacclimatiseerde aardactiviteiten -- het geven voor installaties en tuinen -- hebben ook een positieve verhouding aan volwassen milieuhoudingen, zijn hun gevolgen niet zo sterk zoals deelnemend aan dergelijke wilde aardactiviteiten zoals kamperend, spelend in het hout, wandelend, lopend, vissend en jagend,“ bovengenoemde de milieuPutten van psycholoogNancy, hulpprofessor van ontwerp en milieuanalyse in de Universiteit van Menselijke Ecologie in Cornell.

De Putten en Kristi Lekies, een onderzoekvennoot in menselijke ontwikkeling in Cornell, analyseerden gegevens van een Ministerie van de V.S. van onderzoek van de Dienst van de Landbouw het Bosdie in 1998 wordt uitgevoerd dat de ervaringen van de kinderjarenaard en volwassen environmentalism onderzocht. De Cornell onderzoekers gebruikten een steekproef van meer dan 2.000 volwassenen, leeftijden 18 tot 90, die op stedelijke gebieden door het land leefden en telefoonvragen over hun vroege ervaringen van de kinderjarenaard en hun huidige volwassen houdingen en gedrag met betrekking tot het milieu beantwoordden.

De bevindingen zullen in de volgende kwestie van Kinderen, de Jeugd en Milieu (het 16:1 van Volume) worden gepubliceerd.

„Onze studie wijst erop dat het deelnemen aan wilde aardactiviteiten vóór leeftijd 11 een bijzonder machtige weg naar het gestalte geven van zowel milieuhoudingen als gedrag in volwassenheid is,“ bovengenoemde Putten, de waarvan vorige studies hebben geconstateerd dat de aard rond een huis kan helpen kinderen beschermen tegen het levensspanning en het cognitieve functioneren van kinderen opvoeren.

„Wanneer de kinderen echt bezet met de natuurlijke wereld op een jonge leeftijd worden, zal de ervaring waarschijnlijk met hen op een krachtige manier blijven -- vormend hun verdere milieuweg,“ zij voegde toe.

Interessant, had het deelnemen aan verkenners of andere vormen van milieuonderwijsprogramma's geen effect op volwassen houdingen ten opzichte van het milieu.

„Deelnemend aan op aard betrekking hebbende activiteiten die klaarblijkelijk verplicht zijn hebben niet de zelfde gevolgen zoals vrij die spel in aard, die eisen hebben of geen afleiding door anderen worden gesteld en bijzonder kritiek kunnen zijn in het beïnvloeden van environmentalism op lange termijn,“ bovengenoemde Putten.

In Tegenstelling Tot vorige studies die het effect van kinderjarenervaringen van volwassen milieudeskundigen hebben bekeken, bekeek deze studie een brede representatieve steekproef van stedelijke volwassenen. Door de wegen van individuen aan environmentalism te onderzoeken, nam de studie ook een perspectief „van de het levenscursus“, d.w.z., een mening die het individuele leven zoals reeksen verweven wegen of banen bekijkt die samen een verhaal vertellen.

Advertisement