Vegaaniaamiainen ruokavalio paras diabeteksen

Tutkijat ovat löytäneen ihmisiä, joka seurasi vähärasvainen vegaaniaamiainen ruokavalio, paloittelu ulos kaikki liha- ja maitotuotteiden, alentaa veren sokeria, jotka ovat enemmän ja menettäneet enemmän painoarvoa kuin ihmiset American Diabetes Association ruokavaliosta.

Tutkimuksen mukaan tutkijoiden George Washington University, Toronton yliopistossa ja osallistujien laskea niiden kolesteroli enemmän ja päättyi paremmin munuaisten funktion kanssa Pohjois-Carolinan yliopisto kuin seuraavan standardin American Diabetes Association ryhmän ruokavalion.

Se näkyy vegaaniaamiainen ruokavalio oli paljon helpompi seurata kuin useimmat koska ei vaatia, että osia voidaan mitata tai Kaloreita käynnistyksestä; vegaaniaamiainen-dieters vain kolmella laskivat kahdeksan standardin ruokavalion verrattuna tutkimuksen suoritusaikana tehdyn.

Dr. Neal Barnard, vastaa lääketieteen, joka auttoi, suorittaa tutkimuksen, lääkäri-komitean puheenjohtaja sanoo, hän toivoo päätelmät kannustaa ravinnon muutokset ensin, lääkemääräystä huumausaineiden sijaan.

On arvioitu, että jopa 18 miljoonaa amerikkalaiset on tyypin 2 diabeteksen, joka johtuu genetiikkaa ja huono syöminen ja liikuntatottumuksien yhdistelmä.

Ehto kasvattaa reilusti sydänsairauksien, viivan, munuaisten, sokeus ja osa menetyksen vaara.

Barnard ja työtovereita testattu 99 ihmisiä, joilla on tyypin 2 diabeteksen ja sitten verrokkiryhmiin ne vähärasvainen, matala-sokerin vegaaniaamiainen ravinnon tai standardin American Diabetes Association ruokavalion.

Tutkijat havaitsivat, että jälkeen 22 viikon ruokavalion, 43 prosenttia näiden vegaaniaamiainen ruokavalion ja 26 prosenttia standardin ruokavaliota koskevia joko pysty lopettamaan ottaen joitakin niiden huumeita, kuten inuliinin tai glukoosi-ohjausobjektin elämäntapaan tai oli mahdollisuus valvoa niiden kunnon pienemmillä annoksilla kanssa.

Vegaaniaamiainen-dieters menettäneet 14 puntaa (6.5 kg) keskimäärin, vaikka diabeteksen yhdistyksen dieters menettänyt 6.8 puntaa (3.1 kg).

Glukoosi-ohjausobjektista nimeltä a1c, joka antaa toimenpide miten well-controlled veren sokeria tärkeä taso on ollut viimeisten kolmen kuukauden aikana, laski 1.23 pisteiden vegaaniaamiainen-ryhmän ja 0.38 ryhmän standardin ruokavalion.

Lisäksi todettiin, että LDL tai "huono" kolesteroli myös laskivat 21 prosenttia vegaaniaamiainen-ryhmän ja 10 prosenttia standardin ruokavalion-ryhmässä.

Vegaaniaamiainen ruokavalio perustuu kasvien ja koostuu kasvikset, hedelmät, jyvät ja palkokasvit ja vältetään eläinten tuotteet, kuten liha- ja maitotuotteiden ja on alhainen, lisättyä rasvaa ja sokeria.

Vegaaniaamiainen ruokavalio ihmiset ovat osoitteessa riskin B12-vitamiini puutteen ravintolisien annettiin että ruokavalio osallistujille.

American Diabetes Association ruokavalion enemmän henkilökohtaisesti räätälöityä ja otetaan huomioon potilaan paino sekä kolesterolin. Ruokavalion palat Kaloreita merkittävästi ja ovat potilaiden kertoi rajoittaa siirappista ja tärkkelyspitoisesta elintarvikkeisiin.

Ilmoitettu 99 osallistujille tapasi viikoittain neuvojaa tutkimukseen joka vireillepanosta niille reseptit, antoi heille vihjeitä varten niiden oman ruokavalion pistämistä ja tarjotaan kannustaminen.

Yleistä viesti näyttää ruokavalion toimi, jos ihmiset tunkea niille pitkään tarpeeksi ja kaikille diagnosoidaan diabeteksen tarpeisiin Käynnistä syöminen enemmän huolellisesti joka on todennäköisesti erittäin näkökohta käsitellä.

Tutkijoiden sanoa, tulokset osoittavat, että molemmat ruokavalion parantunut diabeteksen hallinta ja vähentää epäterveellisen kolesterolitasoa, mutta joitakin parannuksia oli suurempi vähärasvainen vegaaniaamiainen ravintoa.

Tutkimus on julkaistu, Diabetes Care, kirjauskansion julkaisemat American Diabetes Association.

Advertisement