Veganen bantar bäst för sockersjuka

Forskare har funnit, att folket, som följde en mager vegan bantar, klipp ut all meat och mejeri, fällde ned deras blodsocker mer, och borttappadt väger mer, än folket på en AmerikanSockersjukaAnslutning bantar.

Enligt en studie av forskare från den George Washington Universitetar fällde ned Universitetar av Toronto och Universitetar av North Carolina deltagarna deras cholesterol mer, och avslutat upp med den bättre njure fungera, än en grupp den standarda AmerikanSockersjukaAnslutningen bantar efter.

Den verkar som om veganen bantar var långt lättare att följa, än mest, därför att den inte begärde som portionr, mätas, eller kalorier räknas; endast tre av vegandietersna som tappas ut ur studien som jämförs till åtta på det standart, bantar.

Dr. Neal Barnard, presidenten av Läkare Kommitté för AnsvarigMedicinen, som hjälpte uppförande studien, något att säga som han hoppas det ska rönet, uppmuntrar dietary ändringar först, ganska, än recept förgiftar.

Det beräknas att så många, som 18 miljon Amerikaner har typ-2sockersjuka, som resultat från en kombination av genetik och fattigt äta och övar vanor.

För villkora förhöjningarna väldeliga riskera av hjärtsjukdomen, slår, njurefel, blindness och limbförlust.

Barnard och kollegor testade 99 folk med typ-2sockersjuka och därefter tilldelade på måfå dem till ett magert, bantar densocker veganen, eller den standarda AmerikanSockersjukaAnslutningen bantar.

Forskarna grundar det efter 22 veckor på banta, bantar 43 procent av de på veganen, och 26 procent av de på det standart bantar var antingen kompetent att stoppa att ta några av deras droger liksom insulin eller glukos-att kontrollera läkarbehandlingar eller var kompetent att kontrollera deras villkorar med lägre doser.

Vegandietersna borttappada 14 dunkar (6,5 kg) i genomsnitt stunder sockersjukaanslutningdietersna som borttappada 6,8 dunkar (3,1 kg).

Ett viktigt jämnt av glukos kontrollerar kallad a1c som ger en mäta av, hur brunn-kontrollerat blodsocker har ägt rum över de föregående tre månaderna, avverkningen vid 1,23 pekar i vegangruppen, och vid 0,38 i gruppen på det standart banta.

Det fanns också att LDL eller ”bjöd” cholesterol avverkar också vid 21 procent i vegangruppen och 10 procent i det standart bantar gruppen.

En vegan bantar är vegetabilisk och består av grönsaker, frukter, korn och legumes och undviker djura produkter, liksom meat och mejeri och är låg i ökat fett och i socker.

Som folket på en vegan bantar är på riskerar för bristtillägg för vitamin B12 var fallen fört deltagarna på det bantar.

AmerikanSockersjukaAnslutningen bantar anpassas mer individuell, och takes in i konto som en tålmodig väger och cholesterol. Banta klipper kalorier markant och är tålmodig berättas att begränsa sugary och starchy matar.

För studien mötte alla 99 deltagarna veckovis med konsulenter, som klokt de på recept, gav som dem, spetsar för att klibba till deras respektive bantar och erbjöd uppmuntran.

Det total- meddelandet verkar för att vara som bantar arbete, om folket klibbar till dem för long nog, och alla som diagnostiseras med sockersjuka, behöver att starta att äta försiktigare som är antagligen den mest hårda aspekten som handlar med.

Forskarenågot att säga resultaten visar att både bantar förbättrad sockersjuka ledning och förminskande sjuklig cholesterol jämnar, men några förbättringar var mer stor med den magra veganen bantar.

Forskningen publiceras i Sockersjuka Att bry sig, en föra journal över som publiceras av AmerikanSockersjukaAnslutningen.

Advertisement