Federaal goedgekeurde menselijke embryonale stammen inferieur aan die geschonken voor onderzoek

De Neurale stamcellen die van één van de federaal goedgekeurde menselijke embryonale stamcellenvariëteiten worden gekweekt bleken inferieur aan neurale stamcellen te zijn die uit foetaal weefsel worden afgeleid dat voor onderzoek wordt geschonken, heeft een studie UCLA gevonden.

De Onderzoekers van het Instituut voor de Biologie en de Geneeskunde van de Cel van de Stam bij UCLA overhaalden cellen van de federaal goedgekeurde lijn om in neurale stamcellen, een proces te onderscheiden dat één dag zou kunnen worden gebruikt om vervangingscellen te kweken om dergelijke het afmatten ziekten te behandelen zoals Parkinson en Alzheimer. Nochtans, drukten de neurale stamcellen een lager niveau van een metabolisch gen genoemd uit CPT 1A, een voorwaarde die hypoglycemie in mensen veroorzaakt.

De studie kan nieuw licht op betere manieren afwerpen neurale en andere stamcellen in het laboratorium te groeien zodat weerspiegelen zij normale cellen en bevorderen het normale functioneren, bovengenoemde Ventilator Guoping, een hulpprofessor van menselijke genetica en een onderzoeker in het instituut van de de stamcel van UCLA. De studie lijkt deze week in een vroege online uitgave van de dagboek Menselijke Moleculaire Genetica.

„Deze studie is een zeer belangrijke eerste stap in het bekijken het differentiatieproces in neurale stamcellen,“ bovengenoemde Ventilator, hogere auteur van de studie. „Hebben wij Nu een directe meting van de types van cellen die, hopen wij, voor overplanting uiteindelijk zullen worden gebruikt. Wij kunnen vertellen, zijn normaal of niet zij. Het Begrip van waarom dit cellen onder-uitgedrukte CPT 1A de eerste stap in een uitvoerig inzicht in cellen zijn verkreeg uit menselijke embryonale stamcellen.“

De studie, bovengenoemde Ventilator, behandelt één van de belangrijkste aspecten in de biologie van de stamcel - potentiële abnormaliteiten in cellen die uit menselijke embryonale stamcellen worden afgeleid. De cellen van de Stam met abnormaliteiten kunnen de ziekten effectief niet behandelen zij om werden gecreeerd te behandelen, of zij kunnen in secundaire problemen zoals hypoglycemie, bovengenoemde Ventilator resulteren.

De onderzoekers UCLA vergeleken ook de neurale stamcellen die zij aan kankercellen zijn gegroeid ervoor te zorgen dat de neurale stamcellen geen abnormaliteiten in een wijziging van DNA verbonden aan gen het tot zwijgen brengen hadden. De abnormale wijziging van DNA is karakteristiek een stempel van kankercellen. Het goede nieuws, bovengenoemde Ventilator, is dat de neurale stamcellen in hun studie geen abnormale kenmerken verbonden aan kanker deelden. De middelen, theoretisch, dat een patiënt die overplanting met deze neurale stamcellen ondergaan later geen malignancy zou ontwikkelen.

In de driejarige studie, vergeleken de onderzoekers de neurale stamcellen die in het laboratorium van menselijke embryonale stamcellen worden gekweekt bij neurale stamcellen die reeds hadden onderscheiden en afgeleid uit geschonken foetaal weefsel. De vraag: zouden de cellenvariëteiten het zelfde zijn en de normale neurale stamcellen die in mensen worden gevonden of één cellenvariëteit aan andere weerspiegelen zou superieur zijn?

„Vergeleken bij de normale cellen die uit het foetale weefsel worden afgeleid, is het niveau van genuitdrukking in de neurale stamcellen die in het laboratorium worden gekweekt lager,“ bovengenoemde Ventilator. De „Juiste niveaus van genuitdrukking zijn essentieel voor normale celfunctie. Deze studie suggereert dat de differentiatieprocedure die in het laboratorium wordt gebruikt moet worden verbeterd zodat zijn alle genen behoorlijk geregeld in de stamcellen die wij.“ hebben gekweekt

De Fan en zijn collega's bestuderen nu wat in het proces scheef kan gegaan zijn dat zij hebben gebruikt om de menselijke embryonale stamcellen te overhalen om in neurale stamcellen te onderscheiden dat in de onder-uitdrukking van het 1A gen kan geresulteerd hebben CPT. Zij zijn ook van plan om hun werk aangaande andere federaal goedgekeurde stamcellenvariëteiten te herhalen om te zien of was de abnormaliteit een aberratie die slechts in deze één stamcellenvariëteit wordt gevonden. De Fan en andere onderzoekers UCLA zeiden de abnormaliteit die in de federaal goedgekeurde stamcellenvariëteit de behoefte aan andere embryonale lijnen wordt gevonden versterkt van stamcellen waarop om onderzoek te leiden.

Om de neurale stamcellen te vergelijken, haalden de onderzoekers de fragmenten van DNA en gebruikten hoge productie micro- serietechnologie om het patroon van de cytosinemethylation van DNA te bestuderen. Zij controleerden ook voor niveaus van genuitdrukking die voor celfunctie evenals abnormaliteiten noodzakelijk zijn die problematisch zouden kunnen zijn.

„Om Het Even Welke stamcellen die één dag voor overplanting zouden kunnen worden gebruikt moeten zo dicht mogelijk zijn aan normale stamcellen,“ bovengenoemde Ventilator. De „volgende stap is te zien of kunnen wij de manier verbeteren wij gekweekt deze cellen. Ik denk wij een belangrijke les met deze studie.“ leerden

Advertisement