Foster- stems för Federally godkänd människa som är underlägsna till de som doneras för forskning

Neural stemceller som är fullvuxna från en av den federally godkända människan som, den foster- stemcellen fodrar bevisat att vara underlägsen till neural stemceller som härledas från det foster- silkespappret som doneras för forskning, en UCLA-studie, har funnit.

Forskare från Institutet för Biologi för StemCell och Medicin på UCLA lirkade celler från det federally godkänt fodrar för att göra åtskillnad mellan in i neural stemceller, ett processaa som kan en dag är van vid växer utbytesceller till sådan debilitating sjukdomar för fest som Parkinsons och Alzheimers. Emellertid uttryckte de neural stemcellerna ett lägre jämnt av en metabolic gen som kallades CPT 1A, en villkora som orsakar hypoglycemia hos människor.

Studien kan utgjuta nytt lätt på bättre väg att växa neural och andra stemceller i labbet, så de avspeglar det normalaceller och främjar det normala som fungerar, sade att Guoping Fläktar, en assistentprofessor av människagenetik och en forskare i UCLAS institut för stemcell. Studien visas denna vecka i en on-line upplaga för tidig sort av den Molekylära Genetiken för föra journal överMänniskan.

”Är Denna studie en mycket viktig första steg, i att se differentieringen som är processaa i neural stemceller,”, sade Fan, den höga författare av studien. ”Nu har vi en riktamätning av typerna av celler, som slutligen, vi hoppas som ska används för transplantation. Vi kan berätta, är dem det normala eller inte. Överenskommelse därför dessa celler under-uttryckta CPT 1A är första steg i en omfattande överenskommelse av celler erhållande från foster- stemceller för människan.”,

Studien, sade Fan, avtal med en av de viktigaste aspekterna i biologi för stemcell - potentiella abnormalities i celler som härledas från foster- stemceller för människa. Stemceller med abnormalities kan inte effektivt fest sjukdomarna som de skapades till fest, eller de kan resultera i sekundära problem liksom hypoglycemia, sade Fan.

UCLA-forskare jämförde också de neural stemcellerna som de växte till cancerceller för att se till att de neural stemcellerna inte hade några abnormalities i en DNA-ändring som var tillhörande med att tysta för gen. Den onormala DNA-ändringen är egenskapt en kännemärke av cancerceller. Den bra nyheterna, sade är Fan, att de neural stemcellerna i deras studie inte delade några onormala kännetecken som var tillhörande med cancer. Hjälpmedlet, teoretiskt, som en tålmodig att genomgå transplantation med dessa neural stemceller skulle inte mer sistnämnd, framkallar en malignancy.

I tre-året studien jämförde forskare de neural stemcellerna som var fullvuxna i labbet från foster- stemceller för människan till neural stemceller som hade gjort åtskillnad mellan och härleddes redan från donerat foster- silkespapper. Ifrågasätta: skulle cellen fodrar är samma och avspeglar det normala som neural stemceller grundar hos människor, eller skulle en cell fodra är överlägset till annan?

”Jämfört till det normalacellerna som härledas från det foster- silkespappret, är det jämnt av genuttryckt i de neural stemcellerna som är fullvuxna i labbet, lägre,”, sade Fan. ”Riktigt jämnar av genuttryck är nödvändigt för det normalacell fungerar. Denna studie föreslår att differentieringstillvägagångssättet som används i labbet behöver att förbättras så alla gener regleras riktigt i stemcellerna som vi växer.”,

Fläkta, och hans kollegor studerar nu vad kan ha väck awry i det processaa dem som är van vid att lirka de foster- stemcellerna för människan för att göra åtskillnad mellan in i neural stemceller som kan ha resulterat i under-uttryckt av genen för CPT 1A. De planerar också till repetition som deras arbete på annan federally godkänd stemcell fodrar för att se, om abnormalityen var en avvikelse som fanns endast i denna en stemcell, fodrar. Fläkta, och andra UCLA-forskare sade att abnormalityen som finnas i den federally godkända stemcellen fodrar förstärker behovet för andra foster- stemceller fodrar på vilket för att föra forskning.

Att jämföra de neural stemcellerna drog ut använde forskare DNA-fragment och teknologi för kickgenomgångsmikrosamling till studien mönstra av DNA-cytosinemethylation. De övervakade också för jämnar av genuttryck som är nödvändiga för cell fungerar, såväl som abnormalities den styrka är problematiska.

”Används Några stemceller, som kan en dag, för transplantation måste att vara så nära, som möjligheten till det normalastemceller,”, sade Fan. ”Kliver de nästa är att se, om vi kan förbättra långt oss som är fullvuxna dessa celler. Mig funderare oss som är lärda en viktig kurs med denna studie.”,

Advertisement